Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 17

• 23 033
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
Вече съм тук,оцеляла след пазаруване в търг верига с малкия и брат му #Crazy #Crazy #Crazy Единия не го свърта а другия мърмори,а татко им си плакни очите с едни белгийци но за сметка на това пък женката е мнооооооого грозна Mr. Green Ох,оплаках ви се и ми олекна Blush

# 661
Марианка, ако имаше бъди сигурна, че няма да си ги пазя.   PeaceHug

# 662
# 663

Мацко , на 3,37 минута от твоя клип ли е това за което си писахме вчера !? newsm78

# 664
  • Пловдив
Седя и мисря, мисля и седя. Дали наистина Асу е бременна.
Дали в нейният образ са вплели онази бременност от филма.
Вероятно, за да има развитие Фатмагюл.

# 665

Тия сценаристи защо така се излагат с тези анонси , по другите сериали едни дълги , при нас едно и то колко секунди беше ...!? newsm78

# 666
  • Пловдив
Нелка, не те разбрах. Това е краят на клипът.

# 667
Нелка, ако имаш още предложения за филмчета, аз съм насреща, попивам всичко като гъба.  Hug

# 668
  • Пловдив

Ама Берен така играе. Толкова невинна е на тази снимка.

# 669

Марианче , така ще е , не случайно образа на Мустафа е вплетен в сценария , той носи негативите на онзи образ на Керим от стария филм - нали го виждаме как не може да се отърси от консервативното си мислене и тормози Асу..!?

От кога чакаме целувка и нещо повече , но никой от нас не се замисли , че за съседите в лицето на Керим ,това е по-напредничаво мислене дори от западняците...!? Замисляли ли сте , че  жената , която обича толкова  е била насилена и омърсена от неговите приятели , но нито веднъж не дадоха някаква "вътрешна борба" в него от този факт.., той си и каза - "обичам те заради самата теб" ...!?

# 670
  • Пловдив
Кой мислите ще застане до Фатмагюл - Мелтем или Мустафа?
Предполагам, че това ще е Мелтем. От женска солидарност.
Евентуално ако е така, бракът и със Селим може да отиде
на кино. Дъртият Решат, ще направи всичко възможно да спаси
сина си и брака му заради свата. Ще паднат бая интриги.

# 671

Мацко , сбъркала съм с има , няма повече от две минути - 1.31 мин., ми той ми взима "акъла" наш Кермко !?

# 672
  • Пловдив
Много си ми умна. Действаш ми като мехлем на рана.
Не мога да повярвам, че Керим ще се откаже от борбата
за любовта и. Фатмето вече показва признаци на влюбена, но
и тя още не го осъзнава. Дано в четвъртък видим нещо такова.
Да се бори за Керим. Тя свикна с неговата грижовност и сега
май се притеснява да не отиде в затвора.

# 673
           От кога чакаме целувка и нещо повече , но никой от нас не се замисли , че за съседите в лицето на Керим ,това е по-напредничаво мислене дори от западняците...!? Замисляли ли сте , че  жената , която обича толкова  е била насилена и омърсена от неговите приятели , но нито веднъж не дадоха някаква "вътрешна борба" в него от този факт.., той си и каза - "обичам те заради самата теб" ...!?
Ние  затова го обичаме този Керим, не се и замисли за това, а аок беше всички да сме го заплюли още тогава. Живеем в такъв век, поне ние европейците, където има много малко забранени, неправилни и мръсни неща. Керим олицетворява точно това - новото и любовта, заради самия човек, не заради класата, не заради миналото, не заради бъдещето.

# 674
  • Пловдив
Даааа. Тази моя теория не ме е подлъгала никога.
От опит ти говоря. Аз първо харесвам ръцете на определеният мъж.
Те говорят и никога не лъжат. Още е рано за тази тема, но ми
повдигна настроението. Страшна сиииииии. За това съм я сложила тази снимка...

Общи условия

Активация на акаунт