Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 17

• 23 059
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
здравейте

Подсладихте ми кафето - слухове чудесни,снимки,клипчета...
Много гаден е Ердоан #Crazy "лъжлива женичка" ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
не е за затвор той- с камъни да го убият, пирании жив да го ядат...ах.... каква брутална наглост...
да ,но...женичката трепери за съпруга си Grinning иска си го  Heart Eyes Joy
дай боже да е верен слуха Peace

# 571
Добро утро Simple Smile
Гери, много добре звучи инфото, което си намерила Heart Eyes
Дано пуснат втори трейлър с кадри как го пита "пуснаха ли те?" Praynig
Хубав ден на всички  bouquet

# 572
Здравейте.Дойдох си за малко от болницата,малко по добре съм, мерси на всички за пожеланията.

# 573
  • Пловдив
Здравейте.Дойдох си за малко от болницата,малко по добре съм, мерси на всички за пожеланията.

Хайде миличка. Толкова ни липсваш.

# 574
  • Пловдив
здравейте

Подсладихте ми кафето - слухове чудесни,снимки,клипчета...
Много гаден е Ердоан #Crazy "лъжлива женичка" ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
не е за затвор той- с камъни да го убият, пирании жив да го ядат...ах.... каква брутална наглост...
да ,но...женичката трепери за съпруга си Grinning иска си го  Heart Eyes Joy
дай боже да е верен слуха Peace

Много ми хареса поста ти. Това за пираните - браво.
За 2 минути са го оглозгали....Смях се. Представих си го.

# 575
  • Пловдив

Думите са излишни....Пред красотата всички мълчим.

# 576
Добро утро:)Да се включа и аз към феновете на този прекрасн сериал.

# 577
riviera , welcome

Вие наистина сте омагьосани от Керим newsm53,но аз не съм чак толкова  smile3506.Хубаво е момчето спор няма,но не е мой тип Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:09 от Slawena

# 578
  • Пловдив
Добро утро:)Да се включа и аз към феновете на този прекрасн сериал.

Здрасти. Ей, така се радвам, че имаме всеки ден нови
приятелки. От началото ли гледаш?..

# 579
Специални поздрави на Анастасия! Радвам се, че си добре!  bouquet

За слуховете на gery - да не би образа на Мустафа да е отрицателния на Керим от филма 1986 г. Там нали тя е бременна, а той не иска дете от нея и я блъска по стълбите. Ако тук Асу е бременна - дали ме разбрахте? newsm78

# 580
riviera Здравей, мила! Добре дошла в нашето семейство.  Hug Hug Hug
Славенка, не се прави на ощипана, като не е твой тип що клечиш по цял ден тука?  Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Нелка, мерси мила за филма /Предложението/ чак сега го изгледах ,заредих се с романтика и отивам да правя ДДС-та. Дано видим и нашите младежи така на някой хълм да се целуват.  Praynig Grinning Grinning Grinning
Анастасийка, оправяй се мила бързо!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 581

За слуховете на gery - да не би образа на Мустафа да е отрицателния на Керим от филма 1986 г. Там нали тя е бременна, а той не иска дете от нея и я блъска по стълбите. Ако тук Асу е бременна - дали ме разбрахте? newsm78
Круелка , да не четем едни и същи форуми, незнам дали е Керим от 1986, но засега е така. Може би затова са го сложили тоя образ сценаристките, да покажат разликата между предишните разбирания и сегашните. Сегашния Керим не би направил такова нещо. Горката Асу дано да не изгуби бебето /ако има такова/ по този отвратителен начин.

# 582
''Клича'' заради Берен Саат и вашата компания Hug и чак после заради Керим Crossing Arms

Сега отивам да се сърдя пред кафе-машината newsm47

# 583
Специални поздрави на Анастасия! Радвам се, че си добре!  bouquet

Круелка , да не четем едни и същи форуми, незнам дали е Керим от 1986, но засега е така. Може би затова са го сложили тоя образ сценаристките, да покажат разликата между предишните разбирания и сегашните. Сегашния Керим не би направил такова нещо. Горката Асу дано да не изгуби бебето /ако има такова/ по този отвратителен начин.
Ако е така, браво на сценаристките! Чудесно хрумване - стария образ го вкарват в Мустафа и един нов, модерен Керим! Дано пораздвижат и нейния образ. В 1986 г. тя си е едно селско момиче до края. Тек искам друго за нея. Пак да кажа колко я обичам Heart Eyes

# 584

Ако е така, браво на сценаристките! Чудесно хрумване - стария образ го вкарват в Мустафа и един нов, модерен Керим! Дано пораздвижат и нейния образ. В 1986 г. тя си е едно селско момиче до края. Тук искам друго за нея. Пак да кажа колко я обичам Heart Eyes
Като се вълнувам и греша. Да не ме нападнат и мен за правописа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт