Октомврийската дружина стана на половин година!

• 25 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • У дома
Добро утро!

Вчера не успях да се включа и затова днес да пожелая много здраве на всичките ни малки и големи цветенца, дръвчета, храстчета  Hug

Честита половин годинка на Яничка, да е много палава и добричка!

Честит рожден ден на Цвети, много здраве, щастие, мноооого усмивки и хубави моменти с малкото слънчице!

Зарат, благодаря за инфото  Hug И да те попитам: имам допълнителен ТД, но при същия работодател, в този случай мисля, че не трябва да подавам такава декларация. Така ли е?

# 616
  Благодаря за честитките, момичета  Hug
  Честито на днешните месечинковци  Simple Smile
  Честит рожден ден и на Цвети   bouquet
  Ние нещо се събудихме с кашлица. Тя и вчера кашляше, но сухо, сега буха влажна кашлица. Има и 37,5 темп и вечната хрема. Чудя се дали да я водя на лекар  newsm78 Дадох и Проспан и витамин С. Ще излезна после и за Оксилококциум или както и да се пишеше  Crazy
  Днес спах повечко, до 6 само с едно будене, юпии. Друго си е човек да поспи, а как си мечтая да спя до 9, ама ще е друг път  Laughing
  С тези алергий много неприятно. Моята племеничка е с атопичен дерматит, но като бебе беше много зле, кожата и се разпадаше  Cry Всички се бяхме побъркали,  лекари, мазила, какво ли не. Вече го поизрастна, на 3 е. Само от определени храни се зачервява, но това е нищо направо с чудото, което беше. Дано и при вас бързо се израсте и всичко да е наред  Hug

# 617
  • У дома
veselina miteva, ужасно е това, което продължава да става с вашия случай. От прочетеното разбирам, че тоя е закрилян от някого. Обжалвайте и дано справедливостта възтържествува.

# 618
закрилян е меко казано

1. не признаха медицинското на Филип

2. на ония медицинското е извадено в извън работно време. линейката е тръгнала от мястото на инцидента в 18.53 закарала го е в другия край на града. от там в съдебна медицина и в 19.07 вече е имал документ и как става това. и аз искам за 10 мин да обиколя целия град в час пик, но не става.

3. лекарите потвърдиха, че това счупване се причинява от усукване, ако е имало ритници ще се счупят всички други кости, но не и тази. становището на лекарите не е уважено

и още куп неща. целия процес беше един голям абсурд

# 619
  • София
Добро утро  Hug

Краси, уникална си - пак си станала рано-рано да поднесеш кафенцето  Hug

Честит рожден ден, Цвети!

Честити месечинки на половин-годинковците ни! Да растат здравички и смели хора!

daila777, честито ти имениче на патерица - отдавна си мисля какво красиво име си избрала на твоето момиченце  Heart Eyes Специални поздрави на вашия татко - много ме впечатли с това дръвче  smile3521  Супер жест към малкото му съкровище!

Днес слънчо не се показва - ейй, голяма е скръндза в последните дни! Но ние пак ще сме навън, дори и с космонавта ако трябва  Mr. Green Докато пазих Ева от студа заради предстоящите ваксини, все със сополки беше. От няколко дена излизаме въпреки вятъра и студа и забравихме за нослето, за помпата, за пръскалките  Mr. Green
Тя не само че понесе перфектно и двете ваксини, ами като я боцнаха се усмихваше на сестрата, представете си  ooooh! Аз се бях изпотила и приготвила за рев, а Ева се хили че я боцкат  smile3501 Браво на малкото ми геройче!

# 620
Добро утро Hug

Оле, споко, и да искам, не мога да се похваля със спящо цяла нощ бебе..... smile3507

Мирка, и тук днес слънцето е много срамежливо и не ще да се покаже, но за сметка на това вчера пък цяла ден не се скри, страхотно време беше Simple Smile

Хайде, хубав понеделник !

# 621
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Веселина, много гадно! Явно доста го протектират тоз! Вие сега ще обжалвате ли, няма ли към кого да се обърнете за помощ, медии нещо, де да знам? Много силно ви стискам палци все пак да успеете да се преборите!   Hug

ЧРД, Цвети! Много здраве, щастие и усмивки!

Честити месечинки на Яница, Анна, Борислава и Борис!

# 622
Честити месечинки на слънчицата - да са здрави и засмени   bouquet

Честит рожден ден на Цвети - все така усмихната и щастлива   bouquet

Не съм - голям сладур е Стоян. Добро решение е намерил за банана, защо да цапа ръце и прибори, като може и така да си го гризка  Laughing А за колата -  ooooh!, много неприятно.
Nina - честити обечки, да си ги носи със здраве малката красавица  Hug
Oleto - голяма скица е Симонка, как само сладко приказва на брат си  Hug
veselina -  ooooh! Tired, за това наше "правосъдие" не намирам думи вече... Дано на втора инстанция справедливостта възтържествува  Praynig

# 623
Цвети   newsm59!

Честити месечинки  Hug!

Мирче, Нани, аз се надявам като е хваната по-рано алергията да имаме добри резултати  Praynig. Най-много ме притеснява как се оставя такова дете в ясла и и като проходи, как ще я спра да не яде нещо което не трябва.

Мирче, браво на твоята кукла  Heart Eyes.

Веси, ужасно е това което се случва на семейството ви.

А децата с дерматит спазват ли някаква диета?

Вашите бебета започваха ли да казват срички? Ева само гука и то рядко.

# 624
Веселина, още едно доказателство, че правосъдието ни е..... ooooh!, нямам думи  Hug

Смехоранка, страхотен аватар  Heart Eyes

# 625
  • Варна
Здравейте момичета!
Ние се завърнахме. Изкарахме страхотно, заредена съм на макс. Ако на някой му трябва къща в Трявна горещо я препоръчвам. Снимки има тук на който му се гледа

http://vavhevi.snimka.bg/travel/tryavna.585988

Честито на всички, чийто празници пропуснах. Попрочетох ви по диагонал  Blush
Не съм клипчето е уникат  Joy
Веси просто нямам думи  Sick

Момичета на някое бебче излизал ли му е първо горен резец? Че имам едни подозрения  Thinking

И да ви покажа новите номера на моя маймун. Вече пълзим на колене по малко  ooooh! Чакам го и да почне да се катери с ръце по кошарата. Батко му няма да е сам, който на неговата възраст беше вече прав в кошарата.

След малко ви пускам анкета за новата тема.

# 626
Добро утро, навън е мрачно ( за кооооой ли път, за кой ли път), отоплението вкъщи работи с пълна сила... Направо не виждам как ще дойде лято.. SadЕдно закъсняло честито на всички именици вчера, както и на месечинките.Ние , без именик, имахме гости, наши приятели дойдоха да видят Гогчето. Получи се страхотно. Събраха се две близначета, една кака и нашето бебе. Гоги се държа перфектно - не плака изобщо, както наполседък прави при срещи с непознати.А после колко спа... направо не ми се вярваше Laughing
Сега по прочетеното: Не съм, , детето ви е невероятно умничко. И аз съм съгласна с останалите, че е много красиво бебе (пу пу пу пу пу)
Нина - вн, честити ви обички, чакаме снимки Grinning
Орхидс, и нашето мъниче сънено нищо не иска да яде. Виж като се е наспал - друго нещо. А да ви кажа, мнооого обича картофено пюре, изобщо не долюбва тивата Laughing
Арим, браво на малкото ти момиче. Да знаеш Гого как си поревава - с ваксина, без - в лекарския кабинет, той си плаче. Една баба казваше : Да знаете мъжко мЕсо как боли! и май е права Mr. Green Mr. Green Mr. Green
veselina miteva, изключително неприятно. Толкова много нерви ви коства този случай. Обжалвайте!

# 627
  • В сърцето на моите съкровища...:)
vese, това е наистина потресаващо при толкова много доказателства! И аз като Не съм бих те посъветвала да се обърнеш към медиите. Гласност на този абсурд трябва да има!!!
Стискам ви палциииии!!!!  Hug Hug Hug

# 628
  • София
Веси, някой по-добър адвокат няма ли да излезе по-евтино от тия 7000 ooooh! Или онова предаване със съдебни процеси по телевизията? Има ли как да се преразгледа от друг съдия? Тук мисля има правен отдел, отнеси проблема там и ще ти дадат съвет какво бихте могли да направите!

# 629
Ще се пробвам да напиша няколко реда,че мъника само мрънка.Цяла нощ е плакал и мрънкал,незнам какво му става,а и с това кофти време не можем да мръднем никъде ooooh!
Честит празник със закъснение,Честити месечинки. Hug
Веси,това само тук може да се случи.Обжалвайте,не оставяйте тоя да се измъкне.Много кураж Hug
Да попитам за проходилка рано ли е?

Общи условия

Активация на акаунт