След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 172

• 38 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Много ми е хубаво с вас ,но благодарение на една прекрасна дама ще мога да изгледам снощната серия на БП.
Безкрайна е благодарността ми към тази страхотна жена и отивам да се отдам да удоволсвието да видя Ферайе.
Утре ще изкоментираме и БП
Лека нощ от мен!  bouquet  bouquet Hug Hug

# 361
  • Plovdiv

Лека нощ! Hug

# 362
  • Plovdiv
"Muhteşem Yüzyil"-Muhteşem Fotoğraflar--ShowTV--13/4/2011

# 363

Според мен този финал беше абсолютно неправдоподобен - през целия филм Ферайе е състрадателна, старае се максимално да не нарани детето си, а накрая го издърпва от ръцете на майката Кевсер по най-бруталния начин!  Close Close Close
Сценаристите просто не могат да пишат сценарии!  Sad
Очевидно такъв ще бъде и финалът на самия филм - некадърен, прибързан и неправдоподобен.  Cry Cry
Жалко, а темата на филма беше изключително интересна от психологическа гледна точка.  Но не се намери достатъчно способен сценарист, който да я доразвие...  Cry Cry

Жу,току -що изгледах серията . Не енелогичен края. Както пише Мар това е обичайно разрешаване на такъв казус - при липса на съгласие и влязло в сила решение на съда ......
но имаше и едно "въведение"- Джихан подработи Фери - каза й ,че ако Топрак остане при Кевсер така ще го обработят ,че той завинаги ще я намрази и тя всъщност избора й беше между две злини по- малката.

Джихан се опитва да спечели време и да впечатли Ферайе.
Отпрати Перихан и каза и на Дъщеря си ,че щее по- добре да отиде ,у баба си.
На сестра си обеща кола ,ако тя му помогне при Ферайе. Помоли я да не се издава ,че знае че брака им е фиктивен. newsm78 newsm78Какъв ли капан има зад това участие на сестра му?!?

# 364

Халит е връчил една от наградите на филмовия фестивал в Истанбул снощи.

# 365
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро. Прочетох коментари за снощна серия на ВВ.
Била е напрегната и интересна.
Всъщност много се радвам че знам края на историята, че Хюрем ще се върне и ще върне тъпкано на Ибрахим за всичко, включая сигурно и за поставено условие, каквото и да е.  Peace
Сега просто гледам и чакам, то е ясно че скоро няма да се случи всичко това, все пак са замислени много серии и сезони, така че Хю има още да се мъчи и да се доказва, но края е предизвестен.  Wink

Не знам Хю дали ще приеме условие на Ибрахим и какво замислила кака Мерал, едва ли е замислила че Хю ще откаже да приеме условието, и Виктория сама да се издаде след което Хю победоносно да се върне и при това сърдита на СС.  Joy Че да я моли за прошка за това че е бил не справедлив.  Whistling Crossing Arms
О и тук са вкарали годеника в играта, като в украинската версия.  Peace
Махито егати злобна пепелянка.  ooooh! Много е красива актрисата и играе великолепно, много добир злобни физионимии прави.  Mr. Green

# 366
  • София
ДОБРО  УТРО    bouquet  bouquet

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=195958200436656&oid=420070123661&comments

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ Hug Heart Eyes,ТАЗИ ПЕСЕН С ТОЗИ ГЛАС НЯМА ДА НИ ОСТАВЯТ РАВНОДУШНИ Heart Eyes

# 367
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много ми хареса как Хатидже постави на място Махито, поне това което разбрах беше - Акъла ли си изгуби Махидевран. Тази змия както я наричаш е майката на шехзаде.  Peace  Дали разбрах вярно? Wink
аз на място на Хю не бих се върнала в двореца при условия, но това съм аз.  Peace Дори повече бих молела султана да ми отпрати в къщи нали съм убийца според него, или да ме убие.  Peace

# 368
# 369
   /   14 Nisan 2011

Muhteşem Yüzyıl sinema filmi mi olacak ?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman rolüyle gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Halit Ergenç Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’nın 30. Yılı için düzenlenen özel gecede görüntülendi.

MUHTEŞEM SÜLEYMAN İKSV İÇİN YILLARCA ÇALIŞMIŞ !

Setarkasi.com’un haberine göre, Halit Ergenç “İKSV’nin benim için önemi çok büyük, Dünyanın en ünlü eserlerini İstanbul’a bizim ayağımıza getirmiş bir vakıf. Ben de zamanında çok çalıştım İKSV’de en ufak işten biraz daha büyüklerine kadar çalıştım.” Diyerek İKSV’nin kendisi için neden önemli olduğunu açıkladı.

SULTAN SÜLEYMAN’DAN YALANLAMA !

Muhteşem Yüzyıl setinden çıkıp kutlama gecesine katıldığını belirten Muhteşem Süleyman geçtiğimiz günlerde Cannes’da Muhteşem Yüzyıl’ın tanıtımının yapıldığı ve dizinin yapımcısının Haziran gibi görüşmeye gideceğini belirtti. Türkiye’de renting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinin iyi yerlerde ve iyi ülkelerde güzel bir şekilde gösterime girmesini istediğini de sözlerine ekleyen başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinin filminin de çekileceği ve kendisinin de yine Sultan Süleyman rolüyle beyazperde de boy gösterceği yönünde çıkan haberleri ise yalanladı.

# 370

Thank you, Simosmile3525

Do you have more info about Istanbul Film Festival?  newsm78

# 371

Халит е връчил една от наградите на филмовия фестивал в Истанбул снощи.

Варна, благодаря ти!   love001  love001  love001
Нямаш ли повече информация за снощните награди? Халит не е ли бил награден за някой от филмите си?  newsm78 newsm78

# 372
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Снимка в унисон с времето при нас,но и така- пак величествена и красива!
Краси,чудесно начало на деня с песента на Берг,признавам сега чак я слушам... Blush
Симо Hug Hug На всички-  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 373
  • Plovdiv

Здравейте, мили дами ! Hug Hug Hug
Времето ни изненада ! Студено, снежно и дъждовно е!
Затова ви предлагам да  се стоплите като се посмейте -

Карикатуристите не са пропуснали Сюлейман Великолепни! Heart Eyes

# 374
Здравейте  wavey

Simo   bouquet  bouquet  bouquet

Краси, Редеми & Мари Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт