След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 172

• 38 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 435

Мерием била на тържеството със секси тоалет и се държала приятелски с репортерите.

# 436
# 437
  • Plovdiv
Кой питаше за Pargalı İbrahim ?

PARGALI İBRAHİM NEDEN YALNIZ? İŞTE AÇIKLAMASI…
Gönderim 15 Nisan 2011 by editor

Muhteşem Yüzyıl’ın 13. bölüm kutlamasına katılan Okan Yalabık namı-ı diğer Pargalı İbrahim yemekten
tek başına ayrıldı.

Küçük Kadınlar dizisinin Armi’si ile aşk yaşadığı iddia edilen Pargalı İbrahim’i sevgilisi Hande Soral böyle
bir gecede yalnız mı bıraktı? Konuyla ilgili açıklama yapmayan genç oyuncu hızlı adımlarla gecenin
karanlığında kayboldu.

Okan Yalabık şu anda Muhteşem Yüzyıl dizindeki Pargalı İbrahim karakteriyle herkesi kendine hayran
bırakıyor.(Setarkasi.com)

# 438

Като гледам ще има репортажи от партито май по всички телевизии.

Окан не е отговорил на въпроса къде е годеницата му, защо е сам на партито. Той май само Халит си е с Берг.

# 439
Варна, mar_tomova, прекрасни снимки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За пръв път Халит изглежда (поне на мен  Wink) по-млад от Берги. Особено на тази снимка.  Simple Smile

Или тя има малко изморен вид.  Sad Не разбрах, тези снимки от партито на Небахат ли са?  newsm78

# 440
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Имам Стар ТВ отскоро,кога е магазинното предаване в неделя, и да помоля ако някой знае дали повтарят 1001 нощ по Канал Д- в кой ден и в колкочаса? Листопада го въртят,ама нашия не съм засякла...

Много хубави снимки,благодаря! Hug  bouquet

# 441
Hug Имам Стар ТВ отскоро,кога е магазинното предаване в неделя, и да помоля ако някой знае дали повтарят 1001 нощ по Канал Д- в кой ден и в колкочаса? Листопада го въртят,ама нашия не съм засякла...

Много хубави снимки,благодаря! Hug  bouquet

Мисля, че "1001 нощ" го повтарят по Стар ТВ. А магазинното им предаване е от 9.30 или 10. Трябва да се провери в сайта на телевизията.

# 442
Благодаря на всички за снимките от партито на екипа и новините! Hug Hug Hug

Bitmeyen Şarkı Dizisi 31. Bölüm Özeti
--------------------------------------------------------------------------------
Kevser’in ölümü, tüm aileyi derin bir kedere sürükler. Feraye’ye tepkili olan Toprak, evine geri dönmenin yollarını arar. Feraye, Yaman ve Cihan’la ilişkisini temelinden sarsacak bir sürprizle karşı karşıya kalacaktır. Cihan ise Feraye’nin yaptıkları formalite evliliği bitirmek niyetinde olduğunu öğrenince onu durdurmak ve Yaman’dan tamamiyle ayırmak için harekete geçer. Acaba Yaman ve Feraye, bu tuzağa düşecekler midir?

# 443
redemi, ако искаш да си гледаш "1001 нощ" със сръбски субтитри и с оригиналните гласове на нашите любимци, ето ти линк:

http://www.youtube.com/user/annidanne#p/c/6F7D43C356742A24/0/yuM0j3MH2WQ

А ако искаш с дублаж на чешки, но с прекрасно качество на картината, ето:

Но гласовете са чешки и красотата от оригинала се губи, въпреки качествения дублаж.  Sad
Но тъй като YouTube нещо не разрешава копиране, ето ти канала, по който можеш да гледаш

SKCharmed's Channel - това е  чешки канал пак в YouTube.  Peace

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 19:51 от jupetrov7

# 444
Няма да скрият от Топрак.

# 445
# 446
# 447

Безкрайна песен- резюме

Смъртта на Кевсер потапя в скръб цялото семейство. Топрак се противопоставя на Ферайе и търси начини да се върне вкъщи. Ферайе се изправя пред изненада, която ще разтърси из основи отношенията й с Яман и Джихан. Ферайе прави постъпки да прекрати фиктивния брак с Джихан. Научавайки това той се опитва да й попречи и предприема действия, с които окончателно да я раздели от Яман. Ще се хванат ли Ферайе и Яман в този капан.

# 448
Това Ферайе ли е ,изправена срещу всички?!
Останаха само две серии,а краят на мъките й не се вижда..
Mydream    bouquet
Варна,благодаря ти за превода!  bouquet

# 449
Варна, благодаря ти за светкавичния превод! Hug   bouquet  bouquet

Мисля, че серията ще бъде изпълнена с тъга. Изненадата най-вероятно ще бъде това, че Ферайе е бременна. Джихан ще "лъсне" отвсякъде - колко "добър приятел" е всъщност. Капанът ще бъде свързан и със Сервет - така предполагам, гледайки фрагмана. Сигурно едва в последната серия ще има малко светлинка, а и кой знае...

Общи условия

Активация на акаунт