"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
LadyAngel, радвам се,че с кърменето всичко е наред, ще стискам палци и лекаря да ви даде обяснение за малкото наддаване и да не е нещо сериозно.
И Кали се заглежда по ТВ, няма значение от предаването.
Калина хълца като за световно и това много я дразни.

# 331
Мами,да се похваля!Бяхме при докито и бебка от 3.300 е станала 4.700!!!  Shocked Въпреки запека и коликите...Направо не ми се вярва!За това дето бебка задържа въздух по време на хранене,може би е апнея...Не беше много убедителна...Това заболяване се срещало при недоносени деца,но при нас няма такова нещо!Не знам дали да се шашкам или да изчакам още малко и да я водя по други доктори...

# 332
  • София
Мами,да се похваля!Бяхме при докито и бебка от 3.300 е станала 4.700!!!  Shocked Въпреки запека и коликите...Направо не ми се вярва!За това дето бебка задържа въздух по време на хранене,може би е апнея...Не беше много убедителна...Това заболяване се срещало при недоносени деца,но при нас няма такова нещо!Не знам дали да се шашкам или да изчакам още малко и да я водя по други доктори...

gucomecanka как така задържа въздух?

# 333
 термометър - дигитален, но ще търся друг, нещо му нямам вяра
 LadyAngel има ли някой, който да ти помага с бебето? Аз забелязах, че когато я оставя на майка ми се държи по друг начин, мен като ме види иска да суче и реве докато не и дам и така успях малко да я свикна че не може само сучене, защото при нас се почва от 1 часа на обяд и продължава до 11 вечер че и след  ooooh!, а днес даже на баща и я оставих, за да ида на гинеколог  Grinning, може да хълца от студ и Рая хълца, а за спането - как я слагаш да спи, как я завиваш?
 и мен ме налегнаха едни спомени за отминалата година... отивам и аз да налазя темата за януарки 2011  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:46 от leprikon

# 334
  • София
Бубе, хайде сега и ти - сърдита... че къде ще отидем без теб...

Върнах се да чета първата тема и с изненада установих, че съм се записала и аз в нея. Голям кеф като се върна назад...

Утре ще вали и ще е гадно - В КОЙ МОЛ ЩЕ ХОДИМ????

# 335
  • София, Лагера
Утре ще вали и ще е гадно - В КОЙ МОЛ ЩЕ ХОДИМ????
Confused аз вече имам уговорка за съжаление... Rolling Eyes

# 336
  • в Надежда-та
Излизаме независимо от времето, стига да не вали и да няма мъгла Wink

По ТВ се заглежда, даже си извръща главата и го търси Crazy

Хълца след като се уригне понякога и спира, само ако му дам да суче (ама в повечето случай се е наял и не иска Tired)

# 337
лелеееее, Стефан откара 3 часа и половина сън. Ако не ме мързеше да гледам сигурно щях да съм свършила доста полезни неща  Laughing

LadyAngel ако го оставя, бебан ще гледа телевизора неопределено време независимо какво. Даже се дразни ако ние гледаме нещо и той е обърнат с гръб. Ще си счупи врата за да гледа и той. Но за сега не му позволявам да се зазяпва. Кокото до хълцането - хълца честичко. Но не се дразни, приема го спокойно.

Кой каза думичката мол?  Laughing Аз утре ако не ми се прецака програмата мислех да скоча до сердика.

# 338
Ами BIMBIM,докато се храни и спира да диша за около 3-4 сек.После следва едно шумно поемане на въздух и после всичко е ок.Все едно поема дъх за първи път.Не знам дали ме разбра... newsm78

# 339
Клечо, аз съм в Толстой Peace.

# 340
  • София
Бубе, много хубави спомени са те налегнали.  Heart Eyes Впрочем точно на 12 април е започнал да се случва иван  Laughing  За мен е много мила дата тази.

# 341
не ви е срам, да се МОЛ-вате.
Я кажете къде да ида да си купя едни дънки като за по-едри дами, че хич не обичам да обикалям

# 342
  • София
look_at_me, аз като родих Яна и отидох в един магазин (няма да го споменавам), вече мислейки, че съм фиданка, да си купя дънки. Момичето ме погледна и каза: "Ние толкова големи номера на внасяме" Shocked Shocked Joy Joy

Сакси, ако не ме лъже паметта и Ива на 12 април. Hug

Мишел, и аз като теб, ама ако имах воля да мръдна от компютъра.

# 343
Ха здравейте и от мен.
Чета ама нямам свободно време.Сега пиша с един пръст.
Абе момичета как го правите с тези бебоци да ви спят по цяла нощ пу,пу да не ги урочасам.
Въпрос към ЛЛЛ .Малкия  вечер се събужда по 5( на всеки 2 ч.)Кърмя на поискване. През деня спи по 15мин.най-много.Почвам да си мисля,че кърмата ми не е хранителна.През деня ми виси на гърдите и започва да хапе и нервничи.
Да се оплача Божидарко има някаква алергия.Пием Вентолин и Арус.Още от сега сме на  лекарсва дано не ми направи още един пристъп,че ще минаваме на инхалатори Praynig
Бубе разчустваме с първата ни темичка.
За ноктите режа на будно с нокторезачка,на краката още не съм ги рязала.
За памперсите ползвам  Пуфис или Хъджис
LadyAngel Божидарко се заглежда но не му позволявам.
за хълцането хълцаме и много се нервира.
Още щях да пиша ама като забравям какво ooooh! ooooh! то една глава за къде по напред newsm78

# 344
etomira, аз затова обичам да пазарувам в гръцки магазини, там нещата са за по-дебелогъзи и от мен обиквновенно. Което ме подсеща, че мога да отида до Спридера до нас и до зара

Общи условия

Активация на акаунт