"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 935
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Така както пишем, май ще си имаме две паралелни теми  newsm62
Момичета, благодаря ви за хубавите думи   Hug  newsm51
Лека нощ и спящи бебета!

# 361
Agent Provocateur СТрахотна снимка!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Думите не достигат!

# 362
  • В две тъмни очички
Агентке, ха добре си ни дошла отново   Hug

Аз току що сядам .... до преди 15 мин лепихме тапети и нямам крака, кръст и очи най-вече....  Whistling Ама свършихме великолепна работа  Mr. Green

# 363
  • София
Клечо, аз съм в Толстой Peace.

Защо ми го казваш това?  newsm78
Май за мен ставаше дума  Hug

Нашата бебка обикновено като си легне към 22ч., после се събужда чак към 5-6ч.

За пюретата - не бих купувала готови, ще  й ги правя сама.

# 364
За всички момичета като мен и Христина ,които смятат че бебчетата им са в кърмаческа стачка ето една много хубава статия !
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124928.0

# 365
Добро утро. Много спите - да не съм чула после, че бебоците будуват  Simple Smile
И ние спим от 9.30 - 10 до към 5-6 , но стана модерно да спи с биберона и като я изпусне си я иска - тази нощ 30 пъти, иначе по рядко  Mr. Green

# 366
Камелия, не спим виж колко сме на балкона  Mr. Green ха добро утро и от мен!

И нашата щерка си иска бибита, ама ти ме разби 30 пъти  #Crazy

# 367
Добро утро!
kamelia_petkova, къде го видя този сън, бе душко? Mr. Green Още в 6 сме на крака, ама то памперси, хранене, сутрешен тоалет, приспиване, миене и стерилизиране на шишета и т.н. Чак сега успях да си направя кафе и да седна като бял човек и съм сигурна, че Кали ще писне всеки момент  smile3514. То мама не трябва да сяда  smile3521.

Дано днес е хубаво времето за разходки, ако не отивам с бебка в МОЛа да харча пари  Money

# 368
  • София
ДОБРО УТРО  Grinning ХУБАВ ДЕН  Hug

# 369

pepita1973 какво стана с подутите венци?

# 370
Купихме дъвкалка на Авент, ама Кали се опитва да я засмучи като биберон  hahaha , иначе когато я чеша с нея се успокоява. Явно ще са зъби, но ще изкарват малко по малко, вчера следобед и днес е спокойна, има апетит и е по-добре. При каката първия зъб изтрака в лъжица и тогава разбрах, че ни никнат зъби. Нищо общо със сега.
 Бебеш, благодаря че попита!  Hug

# 371
Ха добро утро и от мен.

Отчет за нощта: пак се наспах (хвал, хвал - сигурно ще ми излезе през носа  Simple Smile ) Много е тъпо, ама милото като го няма и с бебчо се ширим на леглото и се наспивам по-доб.

За времето, май няма да е много хубаво и днес. След час и нещо ще водя бебан да плува и ако ми се стори лошо (и не ме домързи) ще взема и аз да се насоча към някой мол. То не става само седене вкъщи.

Хубав ден на всички!

# 372
Добро утро!!!

уф, и аз да се включа най-после, че и тази тема ще отлети  Simple Smile чета ви редовно, но с една ръка ми е мн трудно да пиша и се отказвам след втората дума  Crazy

Хайде едни палачинки от мен  Heart Eyes Мерси за кафенцето на Ггъбка  Hug Така ми се пие истинско капучино, но тия дни съм решила да изключа прясното мляко съвсем, че на Ади и се появиха едни ситни пъпчици тук таме, а нищо от козметиката и не съм подменяла, храня се както обикновено, но пих няколко дни един след друг прясно мляко с малко нес и викам да не е от това  newsm78

За гледането на ТВ - Ади веднага приковава очички към ТВ независимо какво дават и гледа с голям интерес, но аз не я оставям (само в критични моменти - когато трябва спешно да отида до WC - то например  Laughing) все си мисля, че е рано да обременявам съзнанието и с бързо движещите се картини от ТВ-то.

При нас е голям зор да заспи през деня, когато сме си вкъщи - започва едно въртене в ръцете ми, тръшкане, мрънкане, рев и накрая заспива за 30-60 мин и това е  Rolling Eyes Тия дни се опитвам да я оставям да заспива сама на шезлонга, успях 1-2 пъти, но само сутрин става тоя номер  Confused

Много мило ми стана като се замислих и аз за април миналата година и като прочетох постовете ви, на някои дори си поплаках  Blush
 Ние също чакахме доста нашето момиченце - точно 1 година и въпросния април нямах никакви нагласи, че може да се е случило - беше ме налегнала една пролетна умора, а и ходихме в командировка и ловуването ни беше сведено до минимум, за това и знам точно кога е станало - 18.04 рано рано сутринта  Heart Eyes В следващите седмици бях убедена, че сънливостта и спокойствето, което ме бяха налегнали се дължат на пролетта и така до 07.05, когато се сетих, че ми закъснавя с цели 4 дни, а това не е характерно за мен и моя цикъл с швейцарска точност  Mr. Green И въпреки това не допуснах варианта да съм бременна  след само 1-2 опита, като имах предвид изминалите месеци, изпълнени с максимум  luvbed  Mr. Green  На 07,05 пихме кафе с една моя дружка и аз не спрях да се прозявам, бях толкова разсеяна, че почти не чувах какво ми говори, когато си тръгнахме, и я оставих пред тях с колата, я попитах тя след колко дни закъснение си е правила теста и че ми закъснява 4 дни  Whistling никога няма да забравя реакицията и в този момент  Heart Eyes тя въодушевено започна да пляска с ръце и да повтаря "БРЕМЕННА СИ, БРЕМЕННА СИ" Та тя ме накара да отида да си купя тест още същата вечер, веднага се появи втора чертичка, два дочаках ММ да се прибере  и после имаше всеобща ОГРОМНА радост  Heart Eyes
как лети това време..... тайничко завиждам на бъдещите януарки, и си пожелавам отново това преживяване след някоя и друга годинка  Mr. Green

# 373
как лети това време..... тайничко завиждам на бъдещите януарки, и си пожелавам отново това преживяване след някоя и друга годинка  Mr. Green
И аз и аз Grinning

При мен има още време до ставането на година - Никол е направена началото -средата на май - аз разбрах на 23.
Ох, какво ли не мина от тогава,колко страх и сълзи, но всичко това се забравя, сега си спомням с някакво умиление и усмивка месеците назад, а през тях тези чувства ги нямаше.

За ТВ - заглежда се понякога, но я завъртаме на другата страна - нали се разнасяме на ръце.
За спането през деня и малката е трудна - предимно в ръцете на някой - в момента, в които я оставим в леглото и  се ококорва. Ако е в количката обаче спи непробудно.

# 374
  • София
Утре ще вали и ще е гадно - В КОЙ МОЛ ЩЕ ХОДИМ????

Та по въпроса, Сердика в 13ч.?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт