. То мама не трябва да сяда
.
, иначе когато я чеша с нея се успокоява. Явно ще са зъби, но ще изкарват малко по малко, вчера следобед и днес е спокойна, има апетит и е по-добре. При каката първия зъб изтрака в лъжица и тогава разбрах, че ни никнат зъби. Нищо общо със сега.
) Много е тъпо, ама милото като го няма и с бебчо се ширим на леглото и се наспивам по-доб.
чета ви редовно, но с една ръка ми е мн трудно да пиша и се отказвам след втората дума
Мерси за кафенцето на Ггъбка
Така ми се пие истинско капучино, но тия дни съм решила да изключа прясното мляко съвсем, че на Ади и се появиха едни ситни пъпчици тук таме, а нищо от козметиката и не съм подменяла, храня се както обикновено, но пих няколко дни един след друг прясно мляко с малко нес и викам да не е от това 

В следващите седмици бях убедена, че сънливостта и спокойствето, което ме бяха налегнали се дължат на пролетта и така до 07.05, когато се сетих, че ми закъснавя с цели 4 дни, а това не е характерно за мен и моя цикъл с швейцарска точност
никога няма да забравя реакицията и в този момент
тя въодушевено започна да пляска с ръце и да повтаря "БРЕМЕННА СИ, БРЕМЕННА СИ" Та тя ме накара да отида да си купя тест още същата вечер, веднага се появи втора чертичка, два дочаках ММ да се прибере и после имаше всеобща ОГРОМНА радост 

Препоръчани теми