"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Jorji, гадно е времето и не искам да й запрашавам очичките точно когато са почти ок вече..  Confused приятно!

и аз замислям да изоставя моите мъже сами за поне седмица след празниците и да се провинциализирам малко при наште, но повече от малко сакче с дрешки надали ще мъкна.

охх, килограмите.. казвала съм вече, че стартирах от 58 при моите 163 см, което е +1-2 от оптималното ми като визия тегло, но все пак бяха първите месеци след като отново въведох месото след няколко години въздържание. сега съм 59 и единственото, което ме тормози, е остатъкът от корем, не знам кога ще го превърна в малко секси стегнато коремче, но няма да се напъвам, не мога да си го позволя нито като време, нито като усилие.

момичета, имаме малък участък с жълти крустички от края на едната вежда и според лл трябва да се маже със зехтин и уж да отмине.. но промяна няма. било симптом за бъдещи алергии, да сме го имали предвид (има си хас, при условие, че и двамата с татко й имаме разни непоносимости). как третирате това?  

# 586
  • София
kamelia_petkova, "у дома часовник трака" е песента  Peace

# 587
  • ул. "Мечтание"
Ети, не се притеснявай за пътуването, аз така се товаря, защото няма да ни има 20 дена.

Хихи! Споко! И за 20 и за 2 дни багажа обикновено е почти един и същ като количество! Simple Smile

# 588
  • София
Ети, не се притеснявай за пътуването, аз така се товаря, защото няма да ни има 20 дена.

Хихи! Споко! И за 20 и за 2 дни багажа обикновено е почти един и същ като количество! Simple Smile

Знам, затова съм толкова притеснена.

# 589
момичета, имаме малък участък с жълти крустички от края на едната вежда и според лл трябва да се маже със зехтин и уж да отмине.. но промяна няма. било симптом за бъдещи алергии, да сме го имали предвид (има си хас, при условие, че и двамата с татко й имаме разни непоносимости). как третирате това?  
дара имаше едносантомеров такъв участък от едната доооо другата вежда. ужасна работа. мина й слд мазане с Линола фет сутрин и вечер, но пак отне няколко дни де.

# 590
 Добро утро, аз се наспах идеално. Напоследък влязохме в ритъм- спим от 22 до 6 и после от 6.30-9.30

Няма да идвам в мола, с мойте дружки ще пием кафенце вкъщи, ще изпонатръшкаме децата по леглата
И аз мислех да си ходя към добрата стара Враца за Великден, но в това лошо време ще го отложа за Гергьовден. Хем ми се ходи, хем ще ми е кофти без мъжо, но като се сетя колко е приятно за разходки в парка под Балкана.........само дето нямам дружки, но сигурно ще си намеря
За багажа- количка, само долната част, защото столчето за кола се слага с едни приставки и става кош за количка, сгъваемата кошара, сак със дрешки - мои и на бебо. И колата се напълни

# 591
Добро утро!
Jorjianaaa, тенкс за закуската и кафето  Hug

Бенджи, и аз така бях като тръгнах с двете деца за гостуване от две седмици. Всяка от нас трите с по един сак с багаж, съответно в моя и на каката имаше и бебешки неща. Отделно чанта със стерилизатор, нагревател, шишета, АМ, памперси, подложки за повиване и т.н. Между другото Стерилизатора не можах да ползвам защото микровълновата на свекърва ми е по-малка и той не може да влезе вътре, стерилизирах на котлона в тенджера с една от тези решетки за готвене на пара. Другото което ми беше полезно бяха подложките за повиване от DМ.
Бенджи, ти да не си плевенчанка?

careener, и Кали имаше такива и почти изчезнаха точно с всекидневно мазане с преварен зехтин, но се иска търпение и упоритост.

Аз чакам Кали да се събуди и ще ходим днес на консултация, после ще се отчета.

Лек и хубав ден на всички.

# 592
За пътуване нося слинг/не стои в количка, дрешки малко, не взимам леген защото н се къпем всяка вечер, кърмя- не носи шишета и т.н. , в шезлонг не стои и т.н, тъй че се справям с много малко багаж Wink

Гледахте ли Гала?

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 10:21 от Бебешондел

# 593
..ще попитам на следващата консултация какво правим тогава. Пепи, не всеки ден, по няколко пъти дневно я мацотя дори със зехтин, вече сигурно трета седмица, но ефект никакъв, засега.  Cry

# 594
cherry, ние като правехме погачата имаше от всичко. Даже и приятелките ми бяха с половинките си, така че не беше много по традицията. Направихме питка, тиквеник , кекс , баница, млечна и руска салата, мезета. Гостите обаче толкова злояди се оказаха, че после още 3 дни си ядохме храната  Mr. Green

# 595
careener, аз с бебешко олио мажа на дара главата (понеже има същите жълти неща) от повече от месец. ефектът е нулев, а нашият педиатър упорства, че така щяло да стане. но според мен няма грам ефект. за един месец поне можеха да започнат да падат, а те стават все по-твърди и по-твърди.

# 596
careener, аз с бебешко олио мажа на дара главата (понеже има същите жълти неща) от повече от месец. ефектът е нулев, а нашият педиатър упорства, че така щяло да стане. но според мен няма грам ефект. за един месец поне можеха да започнат да падат, а те стават все по-твърди и по-твърди.

..същото и по скалпа, да, но мазах със зехтин по примера на Бубето, стоим така 1/2 час и после измиване, в рамките на около седмица това се оправи. но на веждичката, знам ли, може да е заради рядкото къпане. дай да питаме - Пепи, във вашия случай колко често се къпете?

cherry, нашата 'погача' имаше и мъже, и солени неща, и мноооого вино и водка;)  

Бебеш, гледам я ('На кафе') откакто съм си у дома в понеделник, сряда и петък, заради рубриките. тая докторица много ме ядоса с твърдението, че пчелният прашец не алергизира, а само медът, оставяме настрана ленивия й дървен език. теб какво те впечатли?

# 597
  • София

Гледахме. И се нервирахме. Много ме дразни тази Рени. Не смятам, че каквото и да е прекалено е полезно. Не ме убедиха в полза на здравословното хранене.

# 598

..същото и по скалпа, да, но мазах със зехтин по примера на Бубето, стоим така 1/2 час и после измиване, в рамките на около седмица това се оправи. но на веждичката, знам ли, може да е заради рядкото къпане. Пепи, във вашия случай колко често се къпете?

cherry, нашата 'погача' имаше и мъже, и солени неща, и мноооого вино и водка;) 

Ние имахме такова на веждите не се къпем често, махна се само  Peace

Ети, беше ми интересна връзката между секциото и пробиотиците.

# 599
  • София
Добро утро Simple Smile
Аз бях писала,че сме в момента при наште-аз с децата,без мъжо и дойдохме с 4 средно големи сака,количка,колело за баткото и няколко торбички с играчки и дреболии.На мъжо му е мъчно,а и на нас също,но той имаше нужда да остане малко сам,защото има голямо напрежение в работата, пък и наште виждат рядко децата и им е мъчно,аз получавам малко помощ,баткото дивее свободно,а не все ограничен като в София,а Мони е гушкана доволно много от всички тука-така че всички сме доволни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт