"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 000
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • В две тъмни очички
Така...аз да си кажа за памперсите... Нали малката се беше изпъпчила от Либеро-то, та я върнах на Памперс,ама на премиум кеъра. Вчера свършиха и си и сложих обикновените на Памперс, но със зелените точки! Днес е цялата в пъпки отново. Преди малко ходихме до Метро и й купих Пуфис, защото ми харесаха, на снимката, която мисля Тути беше пуснала  newsm78! Тънки са , точно като тези на Памперс, нямат зелена лента, та...ще видим сега дали ще се повлияят пъпките  ooooh!

# 91
  • София
Ние сме на Пуфис, пробвали сме и едни други по-обикновени, забравих им името и до сега, да чукам на дърво, нямаме оплаквания от никои  Peace

А има ли някои, които още ползват 2-ри размер памперси?  Blush

# 92
  • В две тъмни очички
Ние  Mr. Green

# 93

Да, но смятам следващия да е 3ти размер, че много пропуска вече откъм кръста, ама ние нямаме 6кг още.

# 94
  • София
Аз ползвам оранжевите памперс и съм много,много доволна от тях,но тези които продават в Кауфланд,Била и други големи магазини,а не турските които ги има по бебешките магазина,разликата е съществена и в полза на първите.

# 95
Момичета може ли някой да ми прати на лични наново името и паролата на албума в снимка.бг, защото нещо не мога да вляза?
Да не би да е променяно нещо  newsm78

П.П Благодаря. Влязох

Христиана, аз до колкото знам на следващия размер се минава малко като си подминал средата на посочените килограми, а не докато стигнеш тавана. Ние сега сме 5980. това по последната консултация от онзи ден, но пък на 3-ка минах отдавна.

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 17:25 от Бенджолина

# 96
Запис и от мен! Grinning

1. Слинг -нямам
2. Кенгуру   -нямам
3. Шезлонг -много го ползвам, през деня Изи е по цял ден в него и много й харесва
4. Активна гимнастика -имаме, но скоро не съм я слагала. Мисля днес да я извадя, може вече да й е интересна
5. Стерилизатор -ползвам доста такъв за МВ
6. Помпа за кърма  -имах и ръчна и електрическа, но така не  ми свършиха работа, нали нямах кърма и ги продадох
7. Бебефон -нямам, хем сме в голям апартамент, но си я чувам дори и да съм в друга стая. Отделно аз сама почти не я оставям, все е при мен.
8. Бънджи -нямам,но още незнам дали ще купувам
9. Свирещи играчки -да
10. Чесалка за венци -имаме, но още не ги ползваме
11. Проходилка   -нямаме, незнам дали да вземам
12. Анатомична ваничка -имаме и много й харесва да се къпе в нея
13. Стол за хранене -все още нямам, но със сигурност ще взема
14. Уолкър -нямам
15. Преносима кошара -нямам, но мисля да взема кошара за игра
16. Люлка    -нямам и се чудя дали да взема
17. Нагревател   -нямам
18. Въртележка за кошара   -да имаме музикална и напоследък много й се радва
19. Уред за приготвяне храна на пара -нямам
20. Стол за кола/кош-стол -ползваме го, но ми се струва, че взе да умалява, а го дават уж до 13 кг.

Ние сме на Памперс 4 и либеро 3, не се изрива от нито един, даже като свърши памперса ще минем на либеро, че на него не са му толкова стегнати ластиците, от памперса й стават рани там където се забиват ластиците.

Вашите бебчета лигавят ли се, на Изабела все й текат лиги и се плюнчи даже вече я държа все с лигавници.

# 97
  • София
cherry* , иван непрекъснато се лигави. спомням си, че яна беше същата на 3 месеца.

# 98
И Кали се лигави като за световно  Laughing

# 99
  • София
И Йоана се лигави много, ама пък откакто се лигави, езичето и се изчисти (преди беше бяло от млякото).

Във връзка със заглавието на темата - някой предложи преди време да пуснем тема в "Термин януари-април", за добре дошли на бъдещите майки на Януарчета 2012...

Дайте предложения за заглавие, мене не ме бива в римите Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 17:41 от LadyAngel

# 100
Относно анкетата от изброените неща ползвала съм само слинг и кошница за кола. Свирещите интерактивни играчки много се харесваха на каката. Топчо харесва въртележката, но Точица му я развали и разпръсна, т.е. май вече нямаме въртележка.

# 101
И Йоана се лигави много, ама пък откакто се лигави, езичето и се изчисти (преди беше бяло от млякото).

Във връзка със заглавието на темата - някой предложи преди време да пуснем тема в "Термин януари-април", за добре дошли на бъдещите майки на Януарчета 2012...

Дайте предложения за заглавие, мене не ме бива в римите Simple Smile

И Емо се лигави, и верно-езичето му не е бяло,не се бях сетила да видя
Аз бях предложила да се пусне тема за термин Януари 2012

Аз в последно време купувам памперси на ДМ,3-ка. Тънки са, но не попиват добре(аз веднага му го сменям като ака), за пиш няма проблем. Тези на Pampers с алоето- не стига че много миришат(както и Active baby) ми и му излизат пъпчици.

# 102
1. Слинг     - Не
2. Кенгуру    - Не
3. Шезлонг    - с две ръце ЗА
4. Активна гимнастика-ДА много ми е удобна непрекъснато я слагам в нея
5. Стерилизатор    - Да, много ми е удобен
6. Помпа за кърма    - Вече не, но в първия един месец ми беше първа приятелка
7. Бебе фон    - Без него не мога да мръдна
8. Бънджи    - Няма къде да го сложим
9. Свирещи играчки- Вече ги мразя, следователно и Ванислава ще се наложи да ги намрази
10. Чесалка за венци -Още Не
11. Проходилка    - Много е рано
12. Анатомична ваничка    - Имаме но не ни е удобна смъква се , може би след един месец
13. Стол за хранене    - Имаме но още е рано да го ползва ме
14. Уолкър    - Мисля да взема
15. Преносима кошара (която покъсано става на кошара за игра)    - Не ми е нужна, предпочитам креватче
16. Люлка    - Да
17. Нагревател    -Не
18. Въртележка за кошара    - Е как това е най-забавното
19. Уред за приготвяне храна на пара - има и смятам , аз да си приготвям храната , против детската кухня съм
20. Стол за кола-Незнам какво бих правила без него,ние сме постояно в движение

# 103
21. Друго (уточни в темата)-тук забравих да напиша, една БАБА щеше да ми дойде много добре и сега не бих я върнала  Mr. Green

Внимавай какво си пожелаваш, аз ги гоня, ако искаш да ти метна една  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 104
  • в Надежда-та
нещо не мога да вляза?
Да не би да е променяно нещо  newsm78
последния път, когато пробвах (когато Бубето каза, че е качила снимки) и аз не успях newsm78

Вашите бебчета лигавят ли се, на Изабела все й текат лиги и се плюнчи даже вече я държа все с лигавници.
да, понякога чак текат Crazy

Общи условия

Активация на акаунт