"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 003
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Аз ли нещо не съм тамън, ама с тази ръчна помпа на Авент не изцедих нищичко (това първите 3-4 дена) на ръка успявах повече и се отказах от нея. Crossing Arms

Не си само ти Бенджи и аз така, после минах на Медела, видях че и ти на там си се ориентирала  Peace

Стела каква е тая помпа за 5лв.  Shocked

# 136
Ползвала съм от всички типове помпи.Ако искате вярвайте най- простата тип спринцовка от 5лв. прави най добър вакум и изцежда до капка а аз се цедя по 8 пъти на ден  и ми отнема около 7 мин.
И аз искам да разбера каква е тази помпа,от къде може да се купи?
От ръчната Авент и моетомляко намаля ..да гееее #Cussing out

# 137
  • София
Във всички аптеки ги има на Бебе са тези.Те са много популярни и кажеш ли тип спринцовка във всяка аптека ще знаят за какво говориш.

# 138
  • София
Понеже реших този път да съм модерна или тоест да се възползвам от новостите си купих и на ТомиТипи която е подобна на Авентските.Резултата е че имам модерна и маркова помпа която не ме изцежда добре и не я ползвам.

# 139
  • София

А има ли някои, които още ползват 2-ри размер памперси?  Blush

Да, но смятам следващия да е 3ти размер, че много пропуска вече откъм кръста, ама ние нямаме 6кг още.
Хихих  Hug а ние преди 4 дни нямахме и 4,5 кг... Laughing нашата мома е от най-фините  Wink
Лигите и при нас се точат, точно като на кученце  Joy а ръцете, както някоя от вас беше казала - ако може и двете да напъха в устата си - най-добре Simple Smile мноооого са вкусни, а как само звучно ги мляскааааа  Joy Joy Joy

# 140
  • ул. "Мечтание"
Мархаба!

Не съм ви чела.

Вместо запис отговорите ми в анкетата:

Слинг
Кенгуру
Шезлонг (ползвах го и за столче за хранене  Mr. Green)
Помпа за кърма
Стол за кола
Друго. - Метална "мрежа" за готвене на пара, която се слага в тенджера. Божолечката! (една много готина играчка, която се закача и прилича на пчела, има шумулкащи и тракащи неща, сега е в наследство на Искрен)

За Искрен не ползвам шезлонг вкъщи, само при баща ми. Тук ще си купя такова столче за хранене. Другите изброени неща си остават актуални и с Искрен. От останалите от списъка нямам нищо и не смятам да се сдобивам за сега. Обмислям евентуално за някакъв такъв подобен уолкър. Вероятно и двете ще си ги набавя от Продавалника.

# 141
аз не знам коя помпа става, но знам коя не става - моята, от чико, ама не ми се купува нова, като се налага да цедя - де с помпата, де на ръка...  ooooh!

# 142
  • Варна
Аз съм супердоволна от помпата на Авент,цедя се суперлесно,без никакво усилие,става и с един пръст(това за ореантир).
Сега правя пробен козунак,дано да стане,че малко обърках рецептата Laughing

# 143

Хайде, симпатяги, добро утро!!!

# 144
  • Пловдив
Добро утро!!!
Ех, Мила, тая закуска, на това мято....
Аз ли нещо не съм тамън, ама с тази ръчна помпа на Авент не изцедих нищичко (това първите 3-4 дена) на ръка успявах повече и се отказах от нея. Crossing Arms
И аз не я харесвам, не че съм ползвала друга  Simple Smile. Само на ръка цедя- най-бързо и удобно ми е.

# 145
Добро утро и от мен!

Мила, размечтах се... едно отпускарско ми стана   grinning039

# 146
Добро утро!

Аз съм много доволна от меделата с Явор, но сега не я ползвам  Mr. Green

По-късно ще ви пусна снимка с слинга с халки дето обещах.

# 147
Добро утро и от мен!
Мила благодаря за кафето и закуската Hug
Аз минавам да се похваля,че след вчерашният рев(без видима причина) Белослава яде в 22 часа и чак тази сутрин в 6,а сега още спи!!! #CrazyЕ няма такъв кеффффффффффф!!!Не бях спала толкова от 22 януари!Сега само да не ми се върне за този голям сън!!!Чак ставах да я видя дали диша миличката ми душичка!!!
Аз изчезвам че днес  ще ходя до Варна,а нея ще я оставя на бабин дом,много ми е мъчно,до сега не сме се разделяли,винаги е с мен.Дано няма проблеми Praynig

# 148
Стъпка 1 - взимате бебето:

стъпка две, прекарвате дясната ръка през слинга:

Стъпка 3, прекарвате слинга между краката на бебето:

Стъпка 4, прекарвата останалата част от слинга:

И воала бебето може да суче:

Да не ви прави впечатление че гледам злобно, просто сега ставам  Mr. Green

Това в слинга не е Явор  Mr. Green, просто на Тея и умаляха всички дрехи и сега е с неговите   hahahahahaha

# 149
  • София
Добро утрооооо!

Мила, гледайки закуската предлагам всички да се вдигнем купом и да тръгнем към Слънчев бряг, а през това време ViFresh ще приготви такава трапеза на брега Laughing Laughing

Клечо, искаш ли ръчна помпа на Авент? Почти неизползвана.

Нощни, Божолечката едно такова дебело, средно между търтей и пчела ли е? Ако да, и при нас беше голяма работа. Яна още си го мъкне по лагери с нея, а като беше бебе не заспиваше без него. Тя го нарича "Нани". Сега търся да купя и за Ива.

Ние вчера ходихме пак по разни магазини - резултат: мокет за детската стая, мивка и батерия за малката тоалетна. Като приключим с ремонта ще ви пусна снимки с изричното предупреждение, че видът на детската стая може да ви доведе непоправими психически травми.  Mr. Green Mr. Green Както на мен всеки път като вляза.

Общи условия

Активация на акаунт