"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 025
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
yanchetoo, готви се да бъдеш разпъната на кръст Laughing
hahaha hahaha hahaha

За пелените, сега купих на Бейби стар 3, досега бяхме на Памперс 3, от никой не е имала обриви. В началото ползвах Хъджис и не ми харесаха, изпускаха ми, пробвах и Либеро, но са много дебели, на Бейби стар имах от 1-цата половин пакет и сега ще видя 3 как са  Peace

Ей тия лиги не мога да им смогна, цялата е мокра постоянно  ooooh!

# 121
  • София
По повод анкетата ползвала съм най-активно за момчетата проходилка защото бяха много активни и ако не бяха в нея бяха в ръцете ми.Другото нещо което ми беше полезно е помпата тя и сега е най важна защото се цедя и давам кърма.С малкият ми син така се хранихме 8 месеца.Сега с Рая се опитвам да ползвам и шезлонг но най-точно е се опитвам аз защото тя е на друго мнение.За памперсите ползвам Памперс 3 доволна съм.Вече сме на сокчета но от време на време защото тя е малко претенциозна.

# 122
  • в Надежда-та
yanchetoo, готви се да бъдеш разпъната на кръст Laughing
Naughty няма такова нещо.
Колко майки вече дадоха сокчета и пюрета, на никой нищо не сме казали.
Сама го каза всяка от нас сама си решава Laughing

yanchetoo имахме такава анкета преди време, виж на 1-ва стр. Peace

П.П. То вече си захранила доколкото прочетох Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 20:27 от ViFresh

# 123
  • София
Аз ползвам оранжевите памперс и съм много,много доволна от тях,но тези които продават в Кауфланд,Била и други големи магазини,а не турските които ги има по бебешките магазина,разликата е съществена и в полза на първите.

Не са ли много тънички? Доволна ли си, може ли снимков материал Simple Smile
Да,тънки са,но това не ми създава проблем,сменям ги денем на 3 часа,а нощем не сменям.Утре ще ги снимам,само дано не забравя,ама ще ме напомниш ако забравя Embarassed

# 124
дара от оранжевия памперс получи едни ситни пъпчици преди 3 седмици, още не мога да ги изчистя напълно! същият ефект беше и от зеления. затова сега сме си на белия и това е, смърди като за световно на пишкано, ама това е положението.

между другото дара се омазва само отпред. като ви чета вие все за отзад говорите, ние сме наопаки Simple Smile

като чета за полезните неща се убеждавам колко са различни бебовците. дара мре за активната гимнастика и всякакви дрънкални, но не обръща грам внимание на въртележката над леглото. а гледам колко много бебета й се кефят. ние също не можем без шезлонга и слинга, а някои не се кефят. абе странно е.

look at me, какъв слинг си взе последно?

# 125
  • София
Аз ползвам оранжевите памперс и съм много,много доволна от тях,но тези които продават в Кауфланд,Била и други големи магазини,а не турските които ги има по бебешките магазина,разликата е съществена и в полза на първите.

Да,тънки са,но това не ми създава проблем,сменям ги денем на 3 часа,а нощем не сменям.Утре ще ги снимам,само дано не забравя,ама ще ме напомниш ако забравя Embarassed

newsm10

Някой писа за намаление в някой детски магазин. За къде става въпрос, че имам нужда от помпа? Мамите, които ползват ръчни помпи - от коя марка сте доволни?

# 126
Елч, слинга е на премакс, такъв като твоя. но цялата работа ще претърпи едно голямо фиаско-  мартин не иска да седи в него. Малък му е за легнал, тясно му е, а седналото положение не мога да го нагодя newsm78 но днес нямам сили да се занимавам, че е перколясал и не иска да спи и ми скъса нервичките

между другото ние с марти прогресивно оплешивяваме Laughing той вече има бели петна, ужасно е

Клечо, аз съм доволна от ръчната на авент, но само ако се цедиш от време на време, иначе електрическа, че ще останеш без ръце. ти защо в 3ти месец помпа, не се ли регулираха нещата. аз вече се цедя само като си внуша, че ми намалява кърмата- да видя така ли е

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 22:35 от look_at_me

# 127

newsm10

Някой писа за намаление в някой детски магазин. За къде става въпрос, че имам нужда от помпа? Мамите, които ползват ръчни помпи - от коя марка сте доволни?
Аз ползвам на Авент и съм много доволна, май няма по добра от тази.

# 128
  • София
Елч, слинга е на премакс, такъв като твоя. но цялата работа ще претърпи едно голямо фиаско-  мартин не иска да седи в него. Малък му е за легнал, тясно му е, а седналото положение не мога да го нагодя newsm78 но днес нямам сили да се занимавам, че е перколясал и ни иска да спи и ми скаса нервичките

между другото ние с марти прогресивно оплешивяваме Laughing той вече има бели петна, ужасно е

Клечо, аз съм доволна от ръчната на авент, но само ако се цедиш от време на време, иначе електрическа, че ще останеш без ръце. ти защо в 3ти месец помпа, не се ли регулираха нещата. аз вече се цедя само като си внуша, че ми намалява кърмата- да видя така ли е

Нямам проблеми, но ми се налага да излизам понякога и искам да й оставям млекце Simple Smile

# 129
Аз ли нещо не съм тамън, ама с тази ръчна помпа на Авент не изцедих нищичко (това първите 3-4 дена) на ръка успявах повече и се отказах от нея. Crossing Arms

# 130
look_at_me, споко, и дара не иска да лежи, а прав се слага много лесно, само трябва да свикнеш. утре на чиста глава ще успееш Simple Smile

баси, само дара не оплешивява, а така искам! побърках се с мазането на крустите! по 10 минути я мажа заради тази коса Sad да не говорим, че вече й влиза в очите.

# 131
  • в Надежда-та
look_at_me и наш Мартин е яко с косопад ooooh! по няколко пелени сменям на ден Crazy

Ръчната на Авент за мен е прехвалена работа Stop В началото когато имах мноооого, ама мн кърма вършеше работа Peace , сега успявам да изцедя само когато "ми дойде напрежението"  Crazy, а кърма имам Peace

# 132
аз си спомням, че първите дни в болницата беше голяма мъка с изцеждането, направо си мислех, че съм дала 60 лв на вятъра за тази помпа. Гърдите ми бяха на камък и болешеее, сълзи ми излизаха направо от очите. После бебето засука, гърдите поомекнаха и цеденето стана песен. Сега при меки гърди и привидно празни изцеждам 120-130 мл, но като чета указанието на Аптамила в 4ти месец трябва да яде 5х180 мл. Та какво яде и дали му стига хич не знам

# 133
  • София
Ползвала съм от всички типове помпи.Ако искате вярвайте най- простата тип спринцовка от 5лв. прави най добър вакум и изцежда до капка а аз се цедя по 8 пъти на ден  и ми отнема около 7 мин.

# 134
  • София
Аз ли нещо не съм тамън, ама с тази ръчна помпа на Авент не изцедих нищичко (това първите 3-4 дена) на ръка успявах повече и се отказах от нея. Crossing Arms
и аз се справях по-добре на ръка, или поне така си мисля. Не се цедя отдавна.

Аз още не я захранвам бебка, решила съм по-нататък, а и тя е чувствителна от една страна, от друга аз съм алергична към доста неща и се страхувам и тя да не е прихванала  Rolling Eyes
Бебеш, аз имах едно питане, но май вие нямате такъв тип алергия. А явно и други мами нямат опит с такава алергия... което е добре де  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт