"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 032
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
А има ли някои, които още ползват 2-ри размер памперси?  Blush
Ние  Mr. Green
И ние

# 106
  • В две тъмни очички
Уффф тия лиги...направо е ужас !!! Особено като гледа към килима и ги тооооооооооооооочи едни дълги  hahaha

# 107
  • в Надежда-та
Уффф тия лиги...направо е ужас !!! Особено като гледа към килима и ги тооооооооооооооочи едни дълги  hahaha
ми гравитация Бубе Mr. Green

# 108
Христиана, аз до колкото знам на следващия размер се минава малко като си подминал средата на посочените килограми, а не докато стигнеш тавана. Ние сега сме 5980. това по последната консултация от онзи ден, но пък на 3-ка минах отдавна.
http://papa-bebe.com/kak_da_izberem_pampersi.html
"Не изчаквайте да достигнете горната граница на размера за да преминете на следващия. Например: ако ползвате размер 4-9кг. трябва да преминете на следващият размер, когато станете 7-8кг.

Кога да преминете на следващият размер:
- когато бебето достигне килограми, които съответстват на долната граница на следващият размер;
- когато започнете да залепвате лепенките на памперса в краищата на коланчето;
- когато памперсите, които ползвате започнат да пропускат редовно и въпреки, че сте сменили марката, резултатът е пак същия. Това най-често се случва, когато детето започне да наддава на килограми с по-бавни темпове, но в същото време започва да пие повече течности. По-големият размер има повече абсорбент."

# 109
  • София
Аз ползвам оранжевите памперс и съм много,много доволна от тях,но тези които продават в Кауфланд,Била и други големи магазини,а не турските които ги има по бебешките магазина,разликата е съществена и в полза на първите.

Не са ли много тънички? Доволна ли си, може ли снимков материал Simple Smile

# 110
Аз именно заради залепващите лентички не бях минала на следващ размер, зашото си ги залепвам нормално, а пък отзад дори и зее и от там протича като свърши голямата работа докато е легнала и се кърмим, а тя в повечето случаи е дооста голяма работата за този памперс.
 Peace минаваме на 3ти размер

# 111
  • София
Не мога да повярвам...Йоана седи в Активната гимнастика, забавлява се много и ми отказа да суче!

newsm44

# 112
Не мога да повярвам...Йоана седи в Активната гимнастика, забавлява се много и ми отказа да суче!

newsm44

Браво

# 113
от гореизброените нямам единствено бънджи и уолкър, но бънджи мисля да взема малко по натам. Ползвам всичко и Мартин почти вече не иска на ръце, все да е под някоя играчка и да играе
Сдобих се и със слинг, дано иска да седи в него.
После всичко ще прехвърля на една приятелка, която август ще има бебче или ще продам. Пък може и да си ги запазя нещата, и без това искам второ дете в близко бъдеще.

За памперсите- отдавна сме на 3ка, но постоянно ни изпускат. Явно сме много дрисливи
Днес го водихме по моловете- много добре се държа, за разлика от мене- беше лудница и страшно ме изнерви тоя целия народ

Хванах му цаката как да му набутам шишето, сега остава да го отуча да си дъвче ръцете и да лапне пак залъгалката. Но много вкусни тия ръце, ако може и двете едновременно да си ги набута най-добре. Страх ме е да не свикне, аз си смучех пръстта до 6 годишна

# 114
Боже запис  Crazy

# 115
# 116
Какво ще кажете за заглавието за Януари 2012г:

Януари 2012 е далече, сега се зачева малкото човече!

или дайте други предложения......че това май не е много добро

# 117
  • София
Януари 2012 е далече,но сега се прави малкото човече.

# 118
Здравейте, мами аз съм от февруарките макар да родих януари,често ви следя,но се обръщам към вас с един въпрос,който можи би сте дискутирали и предварително ме извинете-захранвате ли бебчовците със сокче или сте за късното захранване Hug

# 119
yanchetoo, готви се да бъдеш разпъната на кръст Laughing

тука да подхванеш темата за ваксините и захранването не води до нищо хубаво Laughing
имаме няколко мами, които дават сокчета, но масово повечето момичета са за по-късното захранване
всичко си е въпрос на личен избор, зависи си от самото дете-дали е чуствително, алергично, има ли колики и т.н

Общи условия

Активация на акаунт