"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Кали е крива вече известно време, като днес вече е ад. Реве страшно много, лиги има да се удавиш в тях, юмруците са нон стоп в устата, спи неспокойно и по малко, долния венец е подут и бял отпред където са средните две зъбчета, днес и хапва по-малко, от няколко дена има и спорадична хремичка. Може ли това да са симптоми на никнещи зъби? В петък сме на консултация и ще питам и педиатърката, но който може да ми каже.

Аз да се самоцитирам.

И моята ножичка е на Чико- розова.

# 226
  • Пазарджик
Аз не мога да разбера само тиа доктори ли не разбраха за гултена newsm78и продължават ли продължават.
Само да кажа,че на Таня съм и давала като бебе ,естествено пак по препоръка на педи smile3511,нямаха никакъв резултат така че недей да даваш.

# 227
Здрасти.
Купих си днес тази бг-помпа на бебе тип спринцовка.Е нема такава глупуст. ooooh!Вакуум прави колкото Авента,но изобщо не щади зърната а и си доста тежка тренировка за бицепз,трицепс,длан,преддлан....чак лакътя ми се схвана ooooh!Извадих мляко колкото с Авента,само дето половината се очучурка долу по земята и по дрехите ми.Българска работа казали хората...
Една приятелка има на томи типи и не я ползва ще и я поискам за проба,а междувременно ще си търся ел-Медела на старо...Някой да си продава Меделата???
Бира,доолкото знам и ти караш само на цедене с Авент-ръчна.Как успяваш да си увеличиш кърмата?
 Бенджи,какво е финап?
Зарибихте ме на парното готвене,ще си я купя и аз тази джаджа.
Сокчета и пюрета ще давам на Хипп,Гербер,Семпер и домашни,когато успявам.
...днес продължаваме с моркова. Вече пием по 20гр. Grinning
Бенджи -да можеш,даже е препоръчително.....то глутен има и в хляба и всичко що е с брашно.Пряко в кърмата ням да влезе.Глутена не е хубаво да се дава директо(в някои каш)

# 228
Кали е крива вече известно време, като днес вече е ад. Реве страшно много, лиги има да се удавиш в тях, юмруците са нон стоп в устата, спи неспокойно и по малко, долния венец е подут и бял отпред където са средните две зъбчета, днес и хапва по-малко, от няколко дена има и спорадична хремичка. Може ли това да са симптоми на никнещи зъби? В петък сме на консултация и ще питам и педиатърката, но който може да ми каже.

Аз да се самоцитирам.

И моята ножичка е на Чико- розова.
Сложи си показалеца под течаща студена вода, като се изстуди потъркай подутото с него,ако се успокои, значи това и е проблема Peace

# 229
  • Пазарджик
elenia Какъв е цвета на помпата? син или червен

# 230
А аз мога ли да ям овесени ядки, при положение, че кърмя?

Можеш!
Даже твърдят, че помага за увеличаването на кърмата. Но не ги яж с прясно мляко. Само сварени/задушени/накиснати с вода. Може да добавяш и някакви сушени/пресни плодове и ядки (сурови за предпочитане).
Hug
Опитах ги онзи ден накиснати във вода, не беше толкова зле Simple Smile)))
Иначе в режима, който съм подхванала, така или иначе не е разрешено да ги смесвам с мляко Simple Smile

Сакси, честито и от мен.

pepita1973, и нашата е розова Simple Smile Иначе за зъбките предполагам, че може и да може да са симптоми това, но си замълчах, защото не съм наясно.

Иначе за помпата на Авент, предполагам са доволни мамите на които им тече по в изобилие кърмата или е в повечко. Някой беше споменал за с един пръст натискане и изкарва от гърда по 100мл. А аз колкото и да доизцеждах след кърмене, колкото и да слагах бебето често да суче и храни и чайчета не я вдигнах тази кърма повече от 50-60, рядко 70 мл. от гърда и то когато не е сукала от нея и то с ел. помпата на Медела, която си прави як вакум като я дам на макс. Та явно и това има значение, а с Авентската не дръпнах нищо.
Някой на мое място сигурно би си докарал хиперлактация.

Еления, http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1763.0

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BF
Много е вкусно Simple Smile

# 231
 Еления, изчисти си пощата, не мога да ти пусна съобщение на лични.
Бебеш, благодаря  Hug , ще пробвам.

# 232
  • бургас
офффффф  незнам вече колко теми пропуснах,немога да ви изчета,нямам време и да пиша много  Confused
искам да ви питам нещо-бибероните на шишетата през колко време се сменят? аз когато ги купих продавачката каза че след 3 месеца трябва да ги сменя и така вчера марти стана на 3 месеца,ходих да взема нови биберони, моите са С една дупка и взех сега с две,но на кутийката пише 1м+
шишетата са на авент

и ощте нещо-нормално ли е бебето да спи през нощта по 12 часа-пропуска 3 хранения,а през деня пак си поспива,вече уморих термометъра с нашия сънчо-няма температура

и една хубава новина-Мартин вече хваща играчки и ги яде  Grinning давам му гумени играчки,голяма борба пада  Laughing

newsm78

# 233
клео, на мен в болництаа ми казаха, че бибероните трябва да се сменят на 2 месеца и аз така и правя. аз ползвам на чико и още сме си на 0+, от следващите АМ направо се излизва и дара се дави, засега ще сме си на тези.

# 234
МииМаа Ние сме с абсолютно същият режим  Peace Ляга към 20:30-21:00 и става към 5 и после към 8 и 30   Heart Eyes

Благодаря на всички за отговорите за ноктите  Hug Hug Hug Супер сте!  Heart Eyes

# 235
Тути,безцветна-прозрачна със син надпис.
Пепи,отивам да чистя.

# 236
  • ул. "Мечтание"
Иначе за помпата на Авент, предполагам са доволни мамите на които им тече по в изобилие кърмата или е в повечко.

Аз и двата пъти съм си с обилна кърмица и широки канали. Но определено слагам помпата на Авент на предпоследно място в класацията си (на последно е тая спринцовка, която е абсурд да се ползва непрекъснато  Mr. Green, става само за инцидентно цедене).

# 237
Ми нашият мъж яде 5 пъти на ден по 125мл.  Thinking
През нощта спи.
Ноктите вече му ги режа в будно състояние. Не му развалям съня...  Peace
Биберони още не съм сменяла... Ми по тази логика, трябва ли да купуваме и нови залъгалки???  newsm78 Whistling

# 238
оффффф, от вчера нещо мойто зверче си обърна режима, цял ден ми се дърпаше от цицата ще кажеш, че отрова пуска, спа през много голяма част от времето и реши, че последните два дена трябва да си възстановим среднощното хранене  ooooh!
Тъкмо беше започнала да яде последно към 10-11 или 12 и да спи до 7 сутринта  Heart Eyes , ....нооо за кратко  Tired сега ставаме към 3-4 после към 6-7

# 239
МииМаа Ние сме с абсолютно същият режим  Peace Ляга към 20:30-21:00 и става към 5 и после към 8 и 30   Heart Eyes
и ние сме така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт