"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 963
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
божи как ми си пие....не мартини а един зелен Смирнов.... Two Hearts

# 526
Сакси, какво ти пука! Дебела, дебела, важното е да си здрава Hug.

# 527
  • София, Лагера
Сакси, нали се чувстваш добре  Wink

значи:
Утре, 13.00, Сердика?
Мишел, Люба, Сакси?, аз... ? Wink
Ети, Бубе, Какче?

# 528
Ноеми, термометъра е в мен. Надявам се май месец вече да сме в София и да ти го дам.

# 529
Здравейте и от мен! Аз утре също ще дойда срещата.
В събота ще правим погача,  вече станахме на 4 месеца, но нищо де! Да ви питам, които сте правили погача освен сладки неща, слагате ли нещо солено, някакви мезета или трябва да има само сладко?

За кг, аз бях качила 12 кг, хем родих доста рано, ако бях стигнала до края можеше и +20 да стигна  Grinning. В родилното смъкнах само 4, но после на 3тия месец си възстанових кг, станах си 48, колкото преди да забременея.

# 530
Здравейте. И аз съм на 90 дневната от седмица. но нещо кърмата ми намалява сякаш. Пия много вода . Може ли да е от ограниченията в храната?

# 531
  • Пазарджик
Мале в 17.00ч се докопах до компа,е по добре е от въобще.Няколко пъти сядам и тъкмо да пиша и ме дигат Mr. GreenС Нели вече не мога да пиша щото и тя иска да натиска по клавиатурата или да дърпа мишката Laughing

За килограмите да кажа ,че аз не кърмя и за това успях да ги сваля повечето,даже от 7-8 дена съм в застой щото не се храня въобще добре-почти нищо не ми се яде.Бях се сдухала заради на Нели пъпките,нали и смених сама АМ и се притесних да ли не съм и навредила.
А иначе пия много вода не съм я мерила Mr. Green,но един галон-19л. не ни стига за една седмица/ММ и Таня не са и големи фенове/не пия сокове ,безалкохолно и алкохол.Спряла съм сладкото и съм ограничила хляба,ям от време на време Вита,преди взимах Бонус ,но изчезна някъде тоя хляб.Плодове ям само до обяд и то предимно ябълки.Месото не ме привлича ,но хапвам пилешко/бяло на скара или варено/Салати обожавам,краставици,зеле с моркови и от скоро айсберг с моркови и риба тон.Ям и кисело мляко ,то доста ме засища.За вълчи глад ме спасява малка бучка сирене,а когато много ми се преяде сладко /поне 1 път на 10-15 дена/шайба сушен ананас ме спасява.Много сладко и по малко калорично.Имам велогометър ,но не мога да стигна още до него ,на долния етаж е,а там не се отоплява.Правя упражненията на Пилатес-3 пъти в седмицата.Много добре натоварват мускулите и не натоварват кръста и гърба.Доста от нещата не стават за кърмещи мами.
Много дълго стана,щях и друго ама се заплеснах и забравих какво беше newsm78
Честит празник на всички именници!

# 532
Здравейте и от мен! Аз утре също ще дойда срещата.
В събота ще правим погача,  вече станахме на 4 месеца, но нищо де! Да ви питам, които сте правили погача освен сладки неща, слагате ли нещо солено, някакви мезета или трябва да има само сладко?

Ние на нашата погача освен сладки слагах сухи мезета , пилешки хапки няколко вида, кюфтенца и картофени крокети.То не е казано само сладко да слагаш, гостите ти ще носят сладки които можеш да ги сложиш на масата ако имаш място (аз нямах ).

# 533
ех ех... преди година точно бях 55, още  първия месец качих 7 и така до края 31, отидох да раждам 86, сега съм 76, тежи ми, но ми е меко на дупата, като отворя гардероба все към официалния анцуг посягам, сега и да се вайкам - да не бях толкоз яла (като невидяла), голям апетит имах и през нощта ставах да ям, сега се чудя що Рая суче по цял ден, ми наша си е - хубава като баща си и лакома като майка си  Mr. Green

# 534
  • София
чери, може да сложиш и солено, но го поръси с няколко прашинки захар. не да го захаросаш, ами просто едно-две-три кристалчета.. дано ме разбираш. Така знам, че се прави.

Що ги правите чак от 13 тия срещи? Ние сме на крак от 7ч Пак ще дойдем вероятно, ако яна не заспи, но ми е по-удобно от 11 примерно.

Пък за дебелото... ми не се кефя много, ама и не ми е толкоз присърце. Диети никакви не мога да спазвам. Simple Smile

# 535
сакси, ще спорим за това кой е слонът в темата Simple Smile))

утре в 13 ч. в мол сердика къде?
в 100 грама следки ли се виждахте?
аз ще пробвам това с таксито. я някой с опит да каже - ще ме вземат ли с количка и без столче за кола?

# 536
  • ул. "Мечтание"
Здравейте. И аз съм на 90 дневната от седмица. но нещо кърмата ми намалява сякаш. Пия много вода . Може ли да е от ограниченията в храната?

Пиенето на вода не прави кърмата. Важно е, но от едната гола вода нищо не се получава. Да, най-вероятно от диетата ти намалява кърмата. 90 дневната диета не смятам, че е подходяща за кърмачки. По-добре разделно хранене. Лично мнение!  Peace

Въобще разделното хранене е много практичен и разумен начин на хранене.

Намерих го това за месото и картофите.

Общо взето идеята е, че животинските белтъчини (месото) и бавните въглехидрати (картофите) се обработват по различен начин. Направо ще цитирам откъса от книгата:

Цитат
Началните стадии на преработване на белтъчини и бавни въглехидрати протичат в различни среди: белтъчините – в кисела среда, въглехидратите – в алкална. Ако принудите организма да ги преработва едновременно, настава голяма неразбория – стомахът страда, а черният дроб се претоварва, тъй като трябва да забърза обороти, за да обезврежда образуващите се токсини.

# 537
Забравила съм да се отчета станали сме 4 кг и 55 см.Този месец е наддала само 500 гр. и  4 см. не знам за килограми на мен ми се вижда много малко , но нали сме на карма , докито каза , че децата на карма надават по малко от тези на адаптираното.
А днес я бях оставила на свекито да я гледа и на обяд трябваше да яде в 12часа, но не е искала и е пропуснала едно хранене била заспала, и после е яла в 3часа.Това ме притесни много досега не ми е пропускала ядене през деня, дали защото и бях оставила АМ и си е търсила вкуса на моето мляко не знам.Като се прибрах в 4,20 и дадох да суче и си яде много добре.Случвало ли му се е на някой това.
А най- интересното е че като и дам АМ изяжда по 90мл.А съм сигурна че и от мен не изяжда повече от това, защото нямам много карма.

# 538
  • София
Ей сега ще се върна да изчета всичко. Само да кажа, че и аз съм в МОЛ-а.

Сакси, аз все още се водя 70 Mr. Green Ще сме си дружинка. Най-накрая някой да ме подкрепи на срещите на анорексичките.

В Коста кофи на -1.

# 539
krissia, бебетата не са машинки. Един път ядат повече, друг по-малко, трети пропускат хранене. Не се тревожи Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт