"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 925
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Аз да се оплача, че от вече две, три нощи моето дете се буди през час, два и за да го приспя го слагам да суче. Той ествествено преяжда и връща и така до сутринта. Не знам колики ли са още, газове ли, но се гърчи здраво и от това се буди  ooooh! Направо съм гроги  Tired Кога ли и аз ще си имам спящо бебе, вече дори спрях и да се надявам...
Но най-важното е да е жив и здрав  Naughty

А сега да се похваля  Mr. Green Довечера сме на концерт на Ману Чао и страшно се кефя. Сега чакам мама да дойде и да поеме любимия си и за сега единствен внук  baby_neutral

За ТВ-то, Виктор гледа, е не си задържа вниманието за много време, но пак свършвам нещичко. Сега чета една книга за възпитанието на децата и авторът й, американски детски психиатър, отгледал три деца съветва да се дава на децата да гледат по малко ТВ, защото по този начин се обогатявал много бързо речникът им. Мен много ме учуди това, но пък ме устройва супер, защото не съм много приказлива (като Ноеми например  hahaha)!

За спането в отделна стая съм много ЗА , но кога ще стане не знам. За сега спи между нас, и така ще е докато го кърмя. После ще се пробвам да го заведа с добро в другата стая, а ако не стане номера ще мисля варианти. Но със сигурност смятам, че спалнята е място само за родителите. Аз дълги години спях с майка ми в една стая, а баща ми в друга и не мисля че това е добър вариант.

Килограмите си върнах още на втората седмица след раждането, то и нямаше какво толкова да свалям де слава Богу, защото бях качила само 8 кг. Как стана тоя номер не разбрах, ама много ми хареса  Heart Eyes

# 511
Да са живи и здрави всички,носещи имената Мартин и Мартина!

# 512
  • Pleven
Здравейте момичета Grinning
Да са ни живи и здрави всички Мартинчета и Мартинки Simple Smile да растат много щастливи деца и да носят радост навред!
За килигромите: Абе как ги сваляте тия килиграми бе момичета Thinking аз бях 57 кг отидох да раждам 70 кг прибрах се от болницата 65кг и после качих  3-4 кг докато кърмех, ама то глад ли беше чудо ли беше. Сега съм на 90 дневната диета от няколко дена ще видим майка ми е на нея от  месец свалила е видимо, но на кг не много 3-4 кг.

# 513
  • София
Честит празник на всички именници!  Hug Hug

Момичета, да попитам, купувате ли подаръци на половинките си за годишнините от сватбата? Ако да, какви? newsm78 newsm78

# 514
  • ул. "Мечтание"
Нощни, защо не трябва да се смесват картофи и месо?

Трябва да си прегледам книгата за разделното хранене, там имаше обяснено защо не трябва.

Аз съм на минус след като родих. Забременях 102 кг, като родих бях 97.  После малко ги качих до 100 и сега пак съм надолу.
Честно да си кажа, откакто си започнах отново режима се чувствам по-добре и ям доста по-нормално и качествено от преди това. За мен това не е диета, а начин на живот. Дефакто не се ограничавам от нищо, нито в количеството, нито във вида. Но ям доста по-здравословно, редовно и качествено.

Честито на всички именници!!!   bouquet Hug

# 515
  • В две тъмни очички
Честно да си кажа, откакто си започнах отново режима се чувствам по-добре и ям доста по-нормално и качествено от преди това. За мен това не е диета, а начин на живот. Дефакто не се ограничавам от нищо, нито в количеството, нито във вида. Но ям доста по-здравословно, редовно и качествено.

Ето това имах предвид през цялото време!  Hug

# 516
Да са живи и здрави Мартинчетата и Мартинките..и мартинито Mr. Green
Ви, Hug  bouquet

хахаха hahaha Joy кога ли ще можем да го опитаме това мартини

vifresh, разсипа ме с тая торта. сега ще се чудя къде да ходя да си купувам
етомира, не правя подаръци-малък подарък ли е, че ме е взел Mr. Green
обикновено си правим уикенди извън софия, но сега с детето ще видим как ще е newsm78

# 517
  • София, Лагера
Хау!
Днес се чувствам полезна и активна - закарах баткото на ДГ, после в една банка, втора, трета - да консолидирам някакви сметки. Ей, то голям рахат с бебе в банка - служителките стават едни такива експедитивниии  Mr. Green. После обяд с приятелка - д 2 думи като активен социален бял човек  Wink
Мишел, с първото дете и аз останах без козинка. Много гадно, но нямаш полезен ход. После пак ще поникне! Peace
Ети, не купувам подаръци, просто той не се кефи на такива изненади. И той не ми подарява на мен нищо. Знам, че звучи странно, но от каквото имам нужда си го купувам, а ненавиждам събирането на вещи, които не се ползват. Така като се замисля ММ ми е подарявал предимно екскурзии и СПА процедури  Wink
Еления, къде "в гората" живеете?
Диети аз не спазвам, но си имам режим - ям на по 2 часа  Wink Задължително всеки ден трици. По минимум 3 литра вода! Забременях 56 кг, качих 8 кг, след раждането пак бях 56, после антицелулитни масажи с LPG, сега съм 54 кг. Доволна съм. Ще сваля още лятото, не че искам, но както всяко лято става - от леката храна и от многото движение.

# 518
  • София, Лагера
Момичета, утре пак ще е гадно времето... МОЛFlutter

# 519
Крис е бебе хилав и дълъг банан Wink Още сме с памперси 1, защото 2 са му хлабави на кльощавия задник  Crazy

Майка му в момента е тип италианска секс бомба (гъз + цици)... остават ми още 4-5кг да свалям до 55, но под сурдинка си признавам, че и на 3 ще се радвам. Кърмата ми намалява драматично при ограничение на храната, та се помпам със стимуланти за кърма и се карам с домачадието, което е решило, че трябва да се тъпча 5хден...

Косата ми пада със шепи... пия витамини когато се сетя и блъскам протеинови терапии и подхранване с масла и маски...

Купих билети за 1май, пристигам с децата, ще ми е много драго да се видим и поразходим дечинята Simple Smile

# 520
  • София, Лагера
Купих билети за 1май, пристигам с децата, ще ми е много драго да се видим и поразходим дечинята Simple Smile
Дийл!  Peace Едвам ме нави!  Mr. Green На бира... за кърмата, де  Wink

# 521
  • В две тъмни очички
Дийл!  Peace Едвам ме нави!  Mr. Green На бира... за кърмата, де  Wink

Йеп йеп и аз в кюпа

# 522
  • София
Agent, в кой град ще сте в бг?

Аз може да дойда до мол, но моля някой да ми прати ЛС като вземете решение, че не винаги успявам да ви следя.

Като ви чета какви сте 50-60 килограмови, явно аз съм прасето в темата. Не съм на диета. Ям и дебелея. Качила съм след раждането...

# 523
  • sofia
Аз бира не обичам, но ще пийна едно Мартини с вас!

Та за утре......на мен ми пропаднаха плановете, бясна съм, но така е било писано, ще мога да дойда! Пак ли в 13ч?

# 524
Мишел, с първото дете и аз останах без козинка. Много гадно, но нямаш полезен ход. После пак ще поникне! Peace

Е, то косата ми е без т'ва не е много - сигурно няма да е голяма разлика ако окапе съвсем  Laughing (измислям си иновативни начини за успокоение)

за подаръците не мога да дам съвети. Обожавам(х) да правя/получавам изненади за подарък, ама с този ми мъж хич не ми се получава и се отказах. Той е безкрайно практичен в това отношение - обича всеки сам да си казва какво иска за "подарък" и след това заедно излизаме да го купиме.

За МОЛ, ако решите да сте Сердика мога да пробвам да се добутаме с бебо.

Общи условия

Активация на акаунт