"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 989
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Агу!
 Laughing
Ноеми,незнам от какво се страхуваше тогава.Докато заспи аз бях до нея-на другото легло.Но вечер се будеше и ме викаше,или сама си идваше при нас.А сега вече е по-голяма и повече осмисля,съответно се страхува още повече да спи сама.Стах има от тъмно,от това че е сама ..,от вълци(живеем в гората все пак-вилна зона и се чуват вечер как вият чакали Rolling Eyes)Засега да е при нас,а живот и здраве някой ден като Викса порастне ще си гукат заедно в детската.
Бубе,евала,шампион си ти!Ама как не ти просто си спортен дух,отслабваш със спортна злоба,то си ви е в кръвта на вас,като на състезание. HugА аз мързелувам със спортна злоба. hahaha
Геее!Тука какви снежни парцали летяха!!!Досега не съм виждала толкова едър сняг,колкото дланта ми. ShockedАприлска му работа hahahaСега пък грейна слънце,да се побърка човек...накъде отиване с това време newsm78
Бубе,Стела яде АМ до 2г .А като спря да яде АМ не може да куса прясно мляко по никакъв начин.

# 496
  • София
И току що ми дойде Некста, тва пазаруването голяма краста ейййй. Споделете поръчващите с кой посредник пазарувате.Аз досега пусках с The Win Company, но нещо спряха да работят и сега пуснах с Бритс.Сега ще седна да сметна дали ми е било рентабилно.

Покажи, покажи, аз поръчах с Алмуз, във вторник ми  дойдоха нещата,

Те не са много и са само за баткото, че София миличката износва предимно, много женски дрехи са ми дали приятелки. Аз твоите ги видях в UK-ската тема Simple Smile, много са хубави на Тея нещата. Иначе и аз имам долнищата, които ти си поръчала за Явор.Суитчера, който си поръчала на Явор много му се чудех, но в крайна сметка пуснах един на Лего-Стар Уорс, който е от по-голямата момчешка колекция.Я кажи плътен ли е? Нашият е малко по ефирничък. Едни дънки, които бяха по-евтинички, то им личи де, за тея пари толкова.Чорапи, тениска и пончо-акула за морето, много весело.Отдавана искам нещо подобно да му взема, за да може като излезне от морето да го наметна.Май то е най-успешната покупка Simple Smile

# 497
добро утро и от мен!

Бебеш, то се е видяло, че ще трябва да ги съчетая някак нещата. Явор по едно и също време ли си търси АМ през нощта?
Да, буди се в 12,3 и в6 става,ако избива зъб се буди на всеки час.

По повод на този пост, Бебеш....до кога се дава АМ???? На същия принцип на кърменето ли е? На е ли много време това? newsm78

До 2г. принципно трябва да има поне 1 млечно хранене, ние няма как да даваме к.мляко, тъй че сме си на АМ.

# 498
 Здравейте, съвсем набързо попрочетох, че нямам много време, но да ви кажа за мотилиума. миналата година имах проблем с гастрита и ми предписаха мотилиум и нексиум, следствие на което направих хиперпролактинемия. нивата на пролактина бяха завишени около9-10 пъти, поради което ходих и на ЯМР, но да не влизам в подробности. Само искам да ви кажа че трябва да се внимава с него, предполагам че има други по-безобидни средства с които може да се стимулира кърмата.
 Люба, да благодаря и аз за информацията, но моля те кажи нещо и за броколите
Нощни, защо не трябва да се смесват картофи и месо?

# 499
  • София
Гггъбка, не можеш да ползваш антицелулитни кремове докато кърмиш  Sad
Sad Crossing Arms Tired

Честит имен ден на всички, носещи името Мартин и Мартина
 bouquet

# 500
  • София
Такааа, бебо вдигна температура от симфлорикса. Милия много е кисел и плачлив, дори отказа да яде. Дадох му Панадол и заспа  Sad
Дано спадне бързо Т и повече да нямате притеснения Praynig

# 501
  • София
Да си кажа и аз за сътворението на нашата госпожица Simple Smile. Беше планирана много отдавна, откакто Бобо беше бебе. Постоянно си говорехме как ще си имаме и момиченце, но така и не пристъпвахме към практическото осъществяване на проекта Бебе 2. Миналия април, и по-точно на 18 вечерта най-накрая се захванахме да си правим второ бебе. Няколко дни след това заминахме на триседмична почивка в Сандански, където опитите за бебе в хотелската стая с Бобо нямаше как да продължат. Аз не вярвах, че от един опит може да се е получило бебе. Забелязах, че ми закъснява, но смятах че е от смяната на града и климата. Кожата ми стана великолепна, но си мислех, че е от чистия въздух. Що чукари изкатерих и мелнишко вино изпих тези три седмици  Sunglasses.  Чак в София си направих тест Simple Smile.

За килограмите - 62 кг. съм в момента, искам да си върна старите 56 от преди забременяването. На ръст съм 170. На мен всякакво ограничаване на храната ми влияе отрицателно на кърмата. Затова никакви диети няма да предприемам докато кърмя. Разчитам времето да се оправи и да изразходвам повече калории в разходки.

Бобо още спи при нас в спалнята, въпреки че си има обзаведена негова стая. Нямам намерение да го насилвам да ходи да спи там. Когато реши, тогава. Добре че спалнята ни е доста голяма и има място за легла за всички Simple Smile.

# 502
Диети  hahaha Диети цял живо ще пазя, малко кърмаче ще имам само сега  Peace В момента съм 174 =3кг, забременях 63.

Моето дете е тип тулумбичка  hahaha

# 503
Гъбке, аз се мажех с маслото на икаров против стрии обаче почти 2 месеца и след раждането. не виждам причина да не се маже кърмачка.  едва ли лосионите за тяло са с по-малко вредни субстанции от маслата. незнам....

за кг- аз съм 173см висока, като забременях бях 52кг, като раждах -65кг,сега съм 52кг. имам си и талия, корем май нямам видим,но аз си знам  Naughty същата съм си като преди,но с малко целулитче и с няколко см май по-широка в таза. гърдите ще ги гледам след като спра да кърмя.

Емо беше дигнал Т след синфлорикса миналия месец,дадох му панадол и се оправи. Т не съм му я мерила,само с ръка на допир  Rolling Eyes

# 504
  Хем моят син се казва Мартин, а забравих да преди малко да честитя именния ден.
 Честито на всички мами, които вкъщи си имат именниче! Да са ви живи и здрави и много щастливи!

# 505
  • София
LadyAngel, какви хапчета ти изписаха за увеличаване на кърмата?

Лекарката ми изиса Мотилиум. Видях, че адис е писала за проблем с тях. Аз засега ще следвам схемата по която ги пия (с постепенно намаляваща доза в рамките на 10 дни) и се надявам да разредим кърменията. Иначе пия и бирена мая, и чай Хип - до сега трябваше вече да снабдявам Софийски регион с кърма...ама не би...

Евридик@, благодаря за твоята помощ и съвети!    bouquet

# 506
И на мен всяко ограничаване от храна ми влияе на кърмата и докато кърмя няма да се ограничавам. Ще си хапвам докато кърмя пък после за 2-3 месеца ще трябва да вляза във форма. Crazy

# 507
Е  в това отношение с килограмите явно съм изтеглила 6 от тотото. Същите съм си, най-много + 1 и то още след раждането. На 2 седмица реших да пробвам и си влизах във всички дрехи. Иначе забременях 56-57, паднах на 53, а 70 спряха да ме мерят, но това беше 20 дни преди да родя. А през тях също качвах  Laughing Висока съм 168 см
Диети не пазя - понякога искам, но съм на диета до момента, в който огладнея  Mr. Green
Е хубаво ще е да сваля 3-4 килца, но ...

Да не забравя - благодаря за линка и предложенията за песнички.  Hug Темата в бг-мама тепърва също ми се струва, че ще ни е много полезна

# 508
  • в Надежда-та
Почерпете се за здравето (и послушанието Mr. Green!!!) на всички Мартинчета в темата ни  Laughing

# 509
Да са живи и здрави Мартинчетата и Мартинките..и мартинито Mr. Green
Ви, Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт