"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Lady Angel,
Радвам се за добрите новини при теб и Йоана!   bouquet

# 481
  • София
Гггъбка, не можеш да ползваш антицелулитни кремове докато кърмиш  Sad

look_at_me, аз съм 170 см и никога не съм падала под 59 кг, даже тогава изглеждам хлътнала. Така че съотошението височина/сантиметри е строго индивидуално. Преди години с приятелката ми носехме едни и същи дрехи (така гардероба ни беше по-голям и разнообразен) - тя беше 51 кг, аз - 59, при положение, че тя е малко по-висока. За диетата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542527.0

# 482

Аз забременях 60 кг, влязох да раждам 80, от болницата излязох 70, в момента съм 67.
А трябва да съм 50 на мойте 169см. Да не говорим за тоновете тресящи се меса и целулити, които имам да стопя. Всъщност винаги съм изглеждала по-едра за килограмите си, защото целулита много ми загрубява фигурата от кръстта надолу. Абе борбата ще е безмилостно жестока Twisted Evil

Обзел ме е голям мързел от миналата седмица насам, нищо не ми се прави, само ми се лежи

И аз съм толкова висока - 170, но 50 кг бях последно в 10-ти клас и да ти кажа нямах много здрав вид. Не се ли целиш много нисичко?

Мацки, останах без коса. Направо ми падат цели кичури... Знам че се коментира преди известно време, но не помня има ли някакво решение или чакам да мине?

# 483
ами 50 никога не съм била, най-много съм отслабвала до 53 и пак изглеждах все едно имам да свалям кг. Просто съм от тоя тип с по- широк ханш и пълни крака. То затова едни и същи кг изглеждат по различен начин на различен тип конструкции на тялото

Етомира, благодарско, сега ще се информирам. А как се отразява на кърмата диетите, които спазвате? На мене това ме е големия дерт, че ми се иска хем да кърмя, хем да отслабвам

# 484
  • София
Такааа, бебо вдигна температура от симфлорикса. Милия много е кисел и плачлив, дори отказа да яде. Дадох му Панадол и заспа  Sad Надявам се като се събуди Т да е паднала и да хапне малко

за килограмите - свалих 13, имам още 5  Confused

# 485
добро утро и от мен!

Бебеш, то се е видяло, че ще трябва да ги съчетая някак нещата. Явор по едно и също време ли си търси АМ през нощта?

Иначе, Стефан за сега няма проблеми да спи сам. Спинка си в неговото легло, обикновено го взимам в спалнята рано сутрин и тогава се гушкаме и си доспиваме заедно.

Като изключим снощи, и при нас програмата е същата  Wink

Тая нощ ни беше ужасна - Ади се будеше през 2-3 ч. да яде и беше мн нервна. След 40мин кърмене уж заспиваше, в ръцете ми беше кротка, а в леглото си започваше едно въртене, стряскане и мрънкане, после пак на ръце, после пак кърмене... и така до 6:30 ч. Tired едва гледам сега...

за кг - забременях 50 кг, качих 13 кг, сега съм +3, те не ме притесняват толкова, но талията ми отсъства напълно и имам коремче....  Confused

благодаря за хубавите линкове с песнички  Hug

# 486
Боже,боже,какви са тия килограми,какво е това нещо?!?  #Crazy
Аз излязох от родилното 75 кг,паднах за 1 седмица на 72 кг,а сега съм 76 кг. на 1,68 м височина.  Embarassed
И аз искам да отслабна,ама няма да е скоро май.То голям апетит,голямо нещо.Но като намаля малко храната и кърмата бяга(то не стига че е малко).
Ще ги свалим,нека се оправи времето и да не се спираме.  Peace

# 487
  • В две тъмни очички
Аз забременях 60 кг, влязох да раждам 80, от болницата излязох 70, в момента съм 67.
А трябва да съм 50 на мойте 169см. Да не говорим за тоновете тресящи се меса и целулити, които имам да стопя. Всъщност винаги съм изглеждала по-едра за килограмите си, защото целулита много ми загрубява фигурата от кръстта надолу. Абе борбата ще е безмилостно жестока Twisted Evil

Същата височина съм, но под 55 не падам  Peace! Изглеждам като хърбава! Нормалните кг са 55-57 при мен! Преди 4-5 години бях станала 52-53 и изглеждах много зле!

Потърси линкчетата, които бях пуснала в предишната (или по -предишната) тема! Има хубавки упражнения за корем! Аз да си призная все още не съм ги започнала, нещо мързелива съм станала  Crossing Arms Иска ми се на тае-бо да ходя,ама няма как! Далеч е от нас залата и докато отида , тренирам и се върна....става сложно. А тренировките са по време, когато къпем малката! А и гърдите много ме болят като подскачам! И това ще мине....след 5-6 месеца,че и по-малко (може би) ще съм годна за този вид спорт! Ходи ми се и на плуване,ама ме притеснява все още да влизам в басейна....

Гггъбка, до колкото съм чела - Магнезиевият скраб или пилинг гел

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 11:10 от bubeto_d

# 488
  • София
Привет!

А пък аз честно да си призная не искам да свалям килограми.Само ако можеше туй висящо, меко парче месо да го нямаше щях да съм супер.А и дрехите да ми стават ако може.Винаги съм била много, чак болезнено слаба, не че не ям, ям като прасе Simple Smile , но пусто такъв си ми е метаболизма, право черво, само съм била хабила храната Laughing Много си се харесвам, а пък и цици имам, които толкова бързо изчезнаха като спрях първият път да кърмя...

На нас вчера ни биха и двете ваксини, имаше ги, само ми направи впечатление, че петвалентната беше Инфанрикс, мислех си, че ще е Пентаксим. Я кажете, на тези на които са я поставили вече, каква е била?

И току що ми дойде Некста, тва пазаруването голяма краста ейййй. Споделете поръчващите с кой посредник пазарувате.Аз досега пусках с The Win Company, но нещо спряха да работят и сега пуснах с Бритс.Сега ще седна да сметна дали ми е било рентабилно.

# 489
добро утро и от мен!

Бебеш, то се е видяло, че ще трябва да ги съчетая някак нещата. Явор по едно и също време ли си търси АМ през нощта?
Да, буди се в 12,3 и в6 става,ако избива зъб се буди на всеки час.

# 490
И току що ми дойде Некста, тва пазаруването голяма краста ейййй. Споделете поръчващите с кой посредник пазарувате.Аз досега пусках с The Win Company, но нещо спряха да работят и сега пуснах с Бритс.Сега ще седна да сметна дали ми е било рентабилно.

Покажи, покажи, аз поръчах с Алмуз, във вторник ми  дойдоха нещата,

# 491
  • ул. "Мечтание"
А как се отразява на кърмата диетите, които спазвате? На мене това ме е големия дерт, че ми се иска хем да кърмя, хем да отслабвам

Моята по абсолютно никакъв начин. Аз съм на Системата минус 60.

# 492
нощни, аз те забелязах, че сваляш прогресивно  smile3501
и тръгнах да я чета тази диета, но толкова съм изкуфяла, че и 5 реда не мога да изчета и въобще не схванах основната идея

# 493
  • ул. "Мечтание"
Основната идея е, че ядеш всичко каквото си поискаш. Имаш единствено ограничение кога да се случва това в рамките на денонощието.

Накратко:
- На закуска можеш да си хапваш абсолютно всичко каквото ти душа иска - торти, шоколади,пържени картофи, палачинки, банички.... абе каквото се сетиш!
- На обяд вече имаш правилото да не ядеш сладко и хляб (в краен случай може ръжени сухари), можеш да си хапваш паста, боб, леща, картофи. Единствено не трябва да смесваш картофи с месо.
- За вечеря имаш 7 варианта за хапване, избираш си един от тях и ядеш. Вечерята трябва да е до 18 часа.

Това е в общи линии. Хубаво е да прочетеш книгата. Има линк към сканирания ѝ вариант на първата страница на темата за този режим на хранене.
На мен ми харесва това, че този режим на хранене е изключително разнообразен и не изключваш никакви храни от него.

# 494
  • В две тъмни очички
добро утро и от мен!

Да, буди се в 12,3 и в6 става,ако избива зъб се буди на всеки час.

По повод на този пост, Бебеш....до кога се дава АМ???? На същия принцип на кърменето ли е? На е ли много време това? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт