"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 985
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро,

ще драсна ред, докато е спокойно при мен.
tuty да, едното от предположенията е точно алергия и като гледам май-май, това ще да е  Cry
lady Angel а забравих да те питам, лекарката какво ти каза за дългото стоене на гърда, на мен точно тя ми видя юздичката

Ние с малката си спим заедно и се кърмим по цяла нощ, незнам дали ще има шанс в близките месеци да си спи сама, а и аз не се дърпам, кеф ми е.

# 466
Добро утро!
При нас вали страшен дъжд, времето е само да си стоиш в къщи с книжка в леглото. Ооох, мечтиии.
По едно кафе и закуска от мен  Hug

kamelia_petkova, в Замунда пишеш детски песни в категория "Музика"и ще ти излезнат.

Лек и усмихнат ден, независимо от дъжда/снега навън!

# 467
http://detskipesni.net/
отстрани има мп3 плеъче- с марти по цял ден ги слушаме и пееме
книжки според ме е хубаво да купиш, такива с много рисунки- така ще се учи кое какво е

# 468
Добро утро. Вера успяхме и ние да излезем най накрая. Вики спа през цялото време.  Снощи като се изкъпахме и хапна в 9 и до 5,30 хапна и пак заспа.
Пу-пу .Дано така продължи. Вики си спи в нейното легло, което е в нашата стая. Идва в леглото ни само да се накърмим и пак в нейното.

# 469
  • София
Добро утро, дами!

Аз вчера не можах да вляза, но беше ден, изпълнен с емоции - отрицателни и положителни.

Сутринта закрах Яна на градина и видях един човек, когото бяха блъснали и лежеше неподвижно на платното. Още ми е пред очите, цяла нощ треперих от ужас.

А после имаше пролетен празник в Студентски град и момичетата от групата на Яна бяха мажоретки. Прекрасни бяха. Почти се разплаках от удоволствие докато ги гледах. По-късно ще кача снимки. Бяха им ушили специални костюми, като на гърба на якетата пишеше "ОДЗ 16". Супер професионално Simple SmileSimple Smile

Понеже никой не откликна за срещата, реших, че няма да има. SadSad

За детската стая - сега нямам такава, но ги местя и двете в момента, когато се преместим в новия дом.

# 470
тути, браво за килограмите!!! ама голяяяямо браво!
аз още се туткам, не мога и не мога да се накарам да започна диета. а съм много много дебела, направо не приличам на човек, като мишелин съм. ужас! имам 20 кила да свалям Sad
ще се напъна от друата седмица и аз и тогава ще ви кажа, за да съм по-отговорна, че пусто много ми е слаб ангела, когато става въпрос за храна Simple Smile))

а аз разбрах, че съм бременна след едно посещение при зъболекаря. трябваше да ми умъртви зъб и понеже сватбата ми беше след един месец (а той знаеше, защото беше поканен) и ми вика "нали не си бременна?" и аз голям смях "е много ясно, че не съм, няма да правим цигански работи сега! бременна да се женя!" Laughing Laughing Laughing

обаче като се прибирах към къщи ме загложди, закъсняваше ми с 2 дни, а имахме един необезопасен секс през месеца, който си беше на бъзик, ама... на мен ми бяха казали, че имам проблеми с хормоните и едва ли имам овулация, бяха ми изписали и куп лекарства и инжекции, с които да започна когато тръгнем да правим бебето, защото иначе щяло да отнеме поне 2 години бебеправенето. и месец преди сватбата се тръшках, че ще ми дойде точно в деня на събитието, мъжът ми се избъзика, че той знаел един начин, по който нямало да ми дойде 9 месеца и така в хилеш сме направили дара Simple Smile

като направих теста (всъщност 4 теста Simple Smile) в началото ми излизаше мноооого бледа втора чертичка, затова след 2 дни си направих кръвен тест и вече нямаше съмнение  Mr. Green няма да забравя мига, в който казах на мъжа ми - целият почервеня от вълнение и имах чувството, че ще му се сцепи устата от усмивката!

другият незабравим миг беше, когато в 8-мата седмица отидох в тина киркова за потвърждаване на бременността и там ми казаха, че трябва да направя аборт, защото фетусът не бил развит. идиоти! ще ми се да ида сега да им покажа неразвития фетус...

# 471
http://detskipesni.net/
книжки според ме е хубаво да купиш, такива с много рисунки- така ще се учи кое какво е
За такива не са ли още малки. Мислех да и пускам запис с прочит на книга - виждала съм такива дискове навремето

# 472
Малеее, на фона на толкова бебета-бананчета, ние май сме от групата бебе-фъстък  Laughing - до тук всеки месец сме +2 см, да видим този месец как ще е  Party

И Карина е от фъстъците. Общо от началото е пораснала само 6см. Явно ще е като мене, аз съм 156см.  Crazy.

Lady Angel, радвам се че всичко е наред. Карина също си е много жизнена и си изглежда съвсем добре, явно просто ще са по-финни мадамки  Heart Eyes.

тути, как успя за 2м. да свалиш 11кг.? Браво на теб. Аз от началото на седмицата съм на Системата минус 60, та да видим кога ще ги преборя моите 11кг.

# 473
  • София
За килограми, казвате, да си говорим - аз вече съм минус 10 Laughing Laughing Laughing Днес кантарът вкара шестицата в началото на теглото ми. Останаха още някакви си 7-8 кг.

# 474
  • В две тъмни очички
Ети, Тути - браво на вас!!! Само така!  Hug

Аз съм доволна от свалените ми кг - минус 19  Mr. Green, остават ще 2,ама за тях не се циганя толкова много  hahaha Само дето не ми харесва положението в коремната област  Whistling има едни паласчици и една мазнинка под коремчето, които ме дразнят, но иначе като цяло се е прибрал добре  Peace

# 475
  • София
Момиченцата (някои) си вървят фъстъчета в първите 2-3 години. Яна ми е фъстъче в сравнение с връстниците си. ЗАтова сега се радвам, че Иван има по-нормални размери.
Това яке кака му го носеше като беше на 9 месеца с подвити ръкави (както той сега). Същото яке тя го носеше и на година и половина  hahaha

# 476
  • София

lady Angel а забравих да те питам, лекарката какво ти каза за дългото стоене на гърда, на мен точно тя ми видя юздичката

Ами каза, че като има само едно хранене в интервала 22ч.-7.30 ч. е нормално да си наваксва през деня. Но и ми изписа затова хапчета з аувеличаване на кърмата евентуално да поразредим и дневните хранения. Иначе от техническа гледна точка няма проблем със сукането.

# 477
Добро утро,

Днес май ще е яко мързелив ден. То с това време навън.

kamelia_petkova Тук има събрани супер много линкове. Аз си тегля песнички, записи и т.н. от тях http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0

За детската стая - бих го изнесла в момента, в който спре с нощното хранене. НА практика обаче ще се изнесе в собствена стая когато купим+ремонтираме следващото ни жилище, а на нас нещо не ни върви с тази част. От миналата година сме се разтърсили.

Иначе, Стефан за сега няма проблеми да спи сам. Спинка си в неговото легло, обикновено го взимам в спалнята рано сутрин и тогава се гушкаме и си доспиваме заедно.

Леле, девойки как ги сваляте тези килограми. Аз имам да свалям малко, но явно само с добро велание и силата на мисълта няма да стане  Laughing

# 478
  • София
Само дето не ми харесва положението в коремната област  Whistling има едни паласчици и една мазнинка под коремчето, които ме дразнят, но иначе като цяло се е прибрал добре  Peace
И на мен това ми е проблемът и незнам какда го преборя в домашни условия,а за съжаление няма никакъв шанс да оставя Мони на някого за да ходя да бягам Confused
Бубе,благодаря за отговора за маслото на Икаров,явно няма да го ползвам и него сега Confused
А въобще дали има нещо за целулит което може да се ползва от кърмачки?

# 479
LadyAngel, какви хапчета ти изписаха за увеличаване на кърмата?
Етомира, ти 90дневната ли спазваше, но май някакъв вариант за кърмачки newsm78 кажи къде мога да се осветля за този олекотен вариант
Аз се опитвам да спазвам режим, подобен на този на Бубето. Преди време диетолога Ипо ми беше направил такъв режим и наистина като се спазва е много ефективен, защото сваляш 2 кг, а изглеждаш така все едно си свалил 5. Току що закусих овесени ядки, подсладени с настъргана ябълка. Кво да кажа- с времето се свиква с вкуса Laughing Не е като да закусиш с един хубав топъл сандвич, да не кажа 2

Аз забременях 60 кг, влязох да раждам 80, от болницата излязох 70, в момента съм 67.
А трябва да съм 50 на мойте 169см. Да не говорим за тоновете тресящи се меса и целулити, които имам да стопя. Всъщност винаги съм изглеждала по-едра за килограмите си, защото целулита много ми загрубява фигурата от кръстта надолу. Абе борбата ще е безмилостно жестока Twisted Evil

Обзел ме е голям мързел от миналата седмица насам, нищо не ми се прави, само ми се лежи

Честит имен ден на всички, носещи името Мартин и Мартина

Общи условия

Активация на акаунт