А аз мързелувам със спортна злоба. 
Сега пък грейна слънце,да се побърка човек...накъде отиване с това време 
, много са хубави на Тея нещата. Иначе и аз имам долнищата, които ти си поръчала за Явор.Суитчера, който си поръчала на Явор много му се чудех, но в крайна сметка пуснах един на Лего-Стар Уорс, който е от по-голямата момчешка колекция.Я кажи плътен ли е? Нашият е малко по ефирничък. Едни дънки, които бяха по-евтинички, то им личи де, за тея пари толкова.Чорапи, тениска и пончо-акула за морето, много весело.Отдавана искам нещо подобно да му взема, за да може като излезне от морето да го наметна.Май то е най-успешната покупка 

. Беше планирана много отдавна, откакто Бобо беше бебе. Постоянно си говорехме как ще си имаме и момиченце, но така и не пристъпвахме към практическото осъществяване на проекта Бебе 2. Миналия април, и по-точно на 18 вечерта най-накрая се захванахме да си правим второ бебе. Няколко дни след това заминахме на триседмична почивка в Сандански, където опитите за бебе в хотелската стая с Бобо нямаше как да продължат. Аз не вярвах, че от един опит може да се е получило бебе. Забелязах, че ми закъснява, но смятах че е от смяната на града и климата. Кожата ми стана великолепна, но си мислех, че е от чистия въздух. Що чукари изкатерих и мелнишко вино изпих тези три седмици
. Чак в София си направих тест
.
.
същата съм си като преди,но с малко целулитче и с няколко см май по-широка в таза. гърдите ще ги гледам след като спра да кърмя.
Темата в бг-мама тепърва също ми се струва, че ще ни е много полезна Препоръчани теми