"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 909
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Елч, не би трябвало да имаш проблеми. И аз съм с такси. Напоследък редовно при това...

Клечо, стига се цупи, че ще те трепам до посиняване.

Бубе, Ноеми, пак ли ще се изтипосате на високи токове, че да се срамувам????

Много мерси за помпата  Hug Ще й се метна довечера да я пробвам  Peace

То аз с Ноеми вражда заформям newsm48 Никакъв Велинград за теб   afwitch

# 556
е добре де, как ги кърмите у МОЛ-о newsm78
или носите цедено в шишенца. мойто каквото е вкиснато ще ореве мола

# 557
  • София

Плясваме по една цица, както си седим на масата (под ескалатора) и хич не ни пука  Crazy

# 558
Ноеми,в гората на вилната зона в Приморско сме.Наскоро се нанесохме.Но определено ми харесва повече от колкото в Приморско-града Wink
ТУКсе вижда горе долу.А ето и линк:цък
Бургас,айде и ние една среща на закрито а???
Обичайните заподозрени Пепи,Нина,Ви фрешчето Медунка и Теодолинка,моля да се разпишат в темата за бургаска среща. Sunglasses

# 559
  • София, Лагера

То аз с Ноеми вражда заформям newsm48 Никакъв Велинград за теб   afwitch
Хич и няма да те питам  Twisted Evil Знам те коя си, и бебето ти познавам, ще ви открия, ако ще и в парна баня да сте се завряли  Twisted Evil и Етомира ще взема със себе си за подкрепление  Mr. Green (Ети, не се офлянквай, и ти си 100%во присъствие  Wink  Whistling)

И да, ще дойда на токове, просто други ниски обувки (освен джапанките) нямам.

look_at_me, ако те е срам, туряш един шал отгоре. Бубето така прави. Мен хич не ме притеснява, хората, които се свенят, сами извръщат поглед. Честно казано ми се струват 10 пъти по-неприлични огромните деколтета  Wink

Еления, искам и аз да живея така!!!  Flutter

# 560

Аз не обичам да кърмя на публични места и го правя само в краен случай (ако не нося шише няма да оставя детето да се мъчи). Но аз не съм критерий защото детето ми за сега е непретенциозно - яде и от шише от гърда, и не се муси.

А за реването не се знае - тук много народ се оплаква, а като излезем и децата им проспиват цялата среща Simple Smile

Еления, много яка къщура.

Абе като си говорите за токове и се ентусиазирам. Преди да забременея не бях стъпвала на ниска обувка. Ревах в магазина като си купувах ниските бутуши. Ще взема да разровя в шкафа да си изровя старите обувчици Simple Smile

# 561
Еления, искам и аз да живея така!!!  Flutter
Еми,хващай гората де! Laughing

# 562
  • София
Оф, и аз заради това кърмене не съм МОЛ-ствала в София тази година (е, малко поМОЛствах в Пловдив, ама то не се брои). Laughing

Щото аз кърмя със силиконови зърна, а както вече споменах Йоана следобед ми виси по гърдите непрекъснато и се притеснявам как ще се справя. Е, вчера я кърмих в МД, докато чакахме за прегледа, ама нямаше никой наоколо и можех да се разхвърлям по силиконови зърна...

За килограмите..не ми се мисли. Стартирах от 56, когато забременях, но имам чувството, че с това кърмене съм качила повече, отколкото когато бях бременна...А и как няма - по цял ден седя/лежа и кърмя, и ям, и пак кърмя и така...Няма да стъпя скоро на кантар, ама по дрехите виждам, че нещата не са розови... ooooh!

# 563
божи как ми си пие....не мартини а един зелен Смирнов.... Two Hearts
А на мен така ми се пие един Тюламор с Ред Бул, мммммм

# 564
  • sofia

А за реването не се знае - тук много народ се оплаква, а като излезем и децата им проспиват цялата среща

За Ети става дума, нали, нали......  Laughing

# 565
  • София

А за реването не се знае - тук много народ се оплаква, а като излезем и децата им проспиват цялата среща

За Ети става дума, нали, нали......  Laughing

Не бъди толкова сигурна  Laughing Laughing защото твоето не го знаем как изглежда  Mr. Green

# 566
  • В две тъмни очички
look_at_me, ако те е срам, туряш един шал отгоре. Бубето така прави. Мен хич не ме притеснява, хората, които се свенят, сами извръщат поглед. Честно казано ми се струват 10 пъти по-неприлични огромните деколтета  Wink
Ама защо така говориш,магаре срам няма, аз го правя най-вече заради малката,че много пищи като се храни навън,а и малко ме дразнят хората в действителност, но срам - НЕЕЕЕ  Mr. Green

Бубе, Ноеми, пак ли ще се изтипосате на високи токове, че да се срамувам????
По маратонки ли ме искаш?  hahaha Няма пък, ще се изтипосам по едни виииииииииииисоки токчета  hahaha

# 567

За Ети става дума, нали, нали......  Laughing

Не бъди толкова сигурна  Laughing Laughing защото твоето не го знаем как изглежда  Mr. Green

Да не говорим за Виктор на Какче, че последния път очите не му видях. Абе ако се пооплаквам от Стефан дали ще вземе утре да подреме в количката  Thinking

# 568
  • В две тъмни очички
=Michelle= нямаш право да се оплакваш от Стефан! Това,че не спи не значи нищо! Стои си детето в скута ти и не мрънка! Моята дрисла като се събуди иска да я взема и не да ми стои в скута,а да я разхождам, поклащам и какво ли още не, но не и мама да е седнала  Mr. Green

# 569
  • Пазарджик
айде ,айде не стига ,че ще излизате и ще се събирате на мухабет ами и кусури на децата си вадите.Както ви гледам по снимките никоя не си скуби косите и едни такива големи усмивки вадите Mr. GreenАма как ви завиждам ако знаете Sad

Бебеш много се радвам за Явор,голям герой  Hug

Общи условия

Активация на акаунт