"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 881
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, честит Лазаровден, дано пролетното време навън донесе повече слънчево и цветно настроение в темата!
Приятно ми е да чета за бебешки срещи, независимо от кого и къде са организирани, много се надявам и аз да успея да се включа в такава някой ден!
Днес ще правим закъсняла погача за Бобчето, но той толкова сладко спи, че вече закъсняваме (в майка ми ще е мероприятието, че имам лели, братовчедки и т.н. желаещи).

# 661
мила, ми те и четирите предложения са хубави...поне на картинка.
то вярно, че аз не съм особено претенциозна де - важно ми е да е чисто и да има топла вода Simple Smile

а за извиването и дара го прави - и на една страна и само нагоре, като мост. освен това вече сяда напълно, което ме ужасява! много им е рано още за това, нали? защото вече не само от седнало, ами и от легнало положение  си се изправя на 90 градуса. ръце вече не й пподавам - моментално се набира. какво се прави в талъв случай? как да я накарам да не се пъне още?

И аз забелязах нещо такова при моят Гошко. Когато го държа в полу-легнало положение, той се надига до седнало - 90 градуса.

# 662
Момичета, честит Лазаровден, дано пролетното време навън донесе повече слънчево и цветно настроение в темата!
Приятно ми е да чета за бебешки срещи, независимо от кого и къде са организирани, много се надявам и аз да успея да се включа в такава някой ден!
Днес ще правим закъсняла погача за Бобчето, но той толкова сладко спи, че вече закъсняваме (в майка ми ще е мероприятието, че имам лели, братовчедки и т.н. желаещи).
  202uu smile3525
Да ви е сладка питата! Спокоен и щастлив Боян  Hug

Вяра много се извива на дъга, Жанка е по по обръщането и въртенето. Нищо не ги правя освен да ги пазя да не се изтърколят от леглото...  Peace

За сядане-много е рано и не ги насърчавам да се упражняват в тези пози Simple Smile

# 663
Бира с таратор И моя Калин си ползва лявата ръка постоянно, но не мисля че това значи 100% левичар пък и да е голяма работа  Mr. Green

За памперсите Комбинираме Pampers active baby и Pampers premium care. Номер 3 сме все още.

Крусти Имаме все още ще пробвам това със зехтина на бубето  Peace

Айде ние излизаме пак на разходка  Blush Heart Eyes

# 664
Много ми е приятно да чета как е минала дадена среща, но не ми е приятно да чета 3 страници с уговорки, които касаят само момичета от съответен град  Peace Имате си темичка - обсъждайте си кой ще идва и кой не там  Peace

# 665
Момичета споделете какви билки се съдържат в лактогонния чай.

# 666
  • Сандански
Ах,как ви завиждам за тези срещи SadИскам и аааааааз!

Днес съм с 5 деца Crazy-моите 3 и племенничките,дано оцелея до вечерта Twisted Evil

Крусти нямаме,но при батковците ги третитах по начина,който е дала Бубето.

Памперси ползвам на Памперс,но те са ми пратени от Англия/New Baby се водят/.Е нямат нищо общо с българските - не миришат гадно и нямат зелена лента,а и кг пише от 4 до 7 newsm78

И да се оплача - все още нямам количка.Бях си харесала една в Продавалника,разбрахме се за цена и начин на доставяне и на другия ден ми звъни да ми каже,че я е продала на място #Cussing outЕ много се ядосах,не е честно така #2gunfire

Хайде оплаках се,сега да изчезвам,че в другата стая се водят военни действия #Crazy

# 667
Анасон, копър, кориандър, сминдух, резене, магданоз.

# 668
Анасон, копър, кориандър, сминдух, резене, магданоз.
Първите две не са ли по-скоро против колики? newsm78
На хипския пише-маточина,кимион,копър,анасон,коприва и дъра бъра ,други некви дето не ги знам..

# 669
# 670
  • София
madlen_81, иван се роди с бенка на бедрото. беше съвсем мъничка, сега малоко се уголеми. не ме притеснява. като знам, че аз съм пълна с бенки, няма как да е иначе.. на яна й се появи първата малко преди годинката, сега има вече 4-5.

срещата беше супер, а най-кроткото бебе е Лия, не можах и да я видя даже.спа си кротко душичката малка.

да се изкажа и аз по "болната" тема за срещите. въпреки че ме касаят пряко уговорките и на мен не ми е приятно да ги правим тук. размиват се измежду другото и човек , който се интересува само от срещата и няма време да седне и да чете наред се обърква. сега яна не ми е на ясла и хич не успявам да ви чета, а като се организирате тука ми е трудно да следя ще има ли среща кога и къде. в отделна тема е най-добре да се случва това.
снимки от вчерашната http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.117661188314766.239 … .102134163200802#!/media/set/fbx/?set=a.117661188314766.23992.102134163200802

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:23 от saxophone

# 671
Здравейте и от мен момичета.Честито на всички празнуващи днес-PETIENCE,да ти е жив и здрав малкия юнак,най-щастливото детство му желая,а на вас с много любов да си го гледате.
Редовно ви чета,не пропускам нищо,но при нас е все едно и също и за това  и не пиша .
Да ви се похваля,и на моя Константин очето му се оправи,имахме запушен сълзен канал и след три месеца масажи успях,преборих се,поне на него успях да помогна,на каката не и се размина сондажа,но сега съм много щастлива,че ще ни размине едно гадно изживяване.Сакси при Ванко как е окото?
Не взимам отношение за срещата на Януарки,защото имам ангажимент,който може да се проточи до два месеца,но ако съм свободна ще дойда.
За памперсите,доволна съм от либеро и памперс (то други не съм и ползвала),нямаме проблеми с обриви и други подобни и дано все така да е.
Често разглеждам снимките на малките във фейса-прекрасни деца си имаме да са ни живи и здрави,Бебеш дано Явор скоро махне гипса и чакаме добри вести за интервенцията  на малката пухкавелка Тея .За бенките,Тихомира ми се роди с бенка на дупето,доки каза да не я излагаме на слънце лятото,уголемява се със времето,наглежда я често и винаги гледа дали има окосмяване по нея..това не зная защо
Е това е от мен,весели празници момичета и хубаво време за повече разходки.

# 672
Нина,много се радвам,много!
София,много са яки снимките! Heart Eyes
....
Билките са поръчани. Довечера ще си правя бъркоча и ще видя кво ще стане.Ако се увеличи кърмата ще докладвам задължително. Peace...Тя всъщност не че не ми стига,не че намаля кой знае колко...Вико си е самао на кърма,не давам АМ,а сокчето е междинка.Но все пак трябва да се увеличи..да се чувства изобилието. Mr. Green

# 673
Софианки, страхотни снимки. Аз днес пробвах една нова рецепта за приготвяне на свинско месо, варено и без мазнина, само с подправки. Утре ще разбера дали съм се справила. Хваля ви се защото аз рядко готвя, у нас ММ е човекът който сътворява магиите в кухнята.

# 674
  • София
nina_tita , поздравления за очето! На нас май няма да ни се размине...  Rolling Eyes
обикновено окосмените бенки не са опасни, предполагам, че затова гледа лекарката ти.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт