Британците, британците! - Кой с по брит, кой с по пет-шест - 13

• 18 413
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Ænima/Albuquerque
Джо, да ти вметна само, че днес гледах първа серия на "Skins" и трябва да кажа, че твоя джукестия (от "Single man"-a) ми стана още по-противен.

# 166
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами той там го играе лош, ама пък колко е хубаввв Heart Eyes. Иначе сериалчето как ти се вижда?

# 167
аз на Кроу така  Shocked се облещих

Изобщо не го познах  Shocked

Гея, на третата снимка е мистър Биг - проверих по десена на поличката  Mr. Green  hahaha
Много ми е секси Крис Нот  Blush

Дами, имам предложение - да си пускаме музикалните поздрави с линкове, както преди  Praynig

Аа, и за протокола -  харесвам U2  Flutter

# 168
  • Ænima/Albuquerque
Иначе сериалчето как ти се вижда?

Гротескно.
Не ми допада май и не изгледах серията.

# 169
Аз пък като почнах изгледах първите два сезона за три дни Blush На мен ми харесва, забавен е, доколко е реалистичен незнам, моето детство не е било такова Rolling Eyes
Слънчо, споко, ще ни мине крастата за клипчета набързо, нали е нова иконка.

# 170
Леле, сякаш сме чели различни книги, Джой.  Laughing Никога, ама никога Вронски не ми е изглеждал "стабилен", че и "мъж". При всички положения е по-млад от Ана, обаче верно може да не е чак толкова млад, колкото помня аз. Сега ровя,  да видя.

Шон Бийн ми е с твърде положително излъчване за тоя герой. Неприятен ми е през повечето време, чак накрая му симпатизирам.

# 171
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък като почнах изгледах първите два сезона за три дни Blush На мен ми харесва, забавен е, доколко е реалистичен незнам, моето детство не е било такова Rolling Eyes

То не е псувня през две думи, то не са момичета-боклуци, момчета-лайнари...
Не ми допада да гледам такива "деца".
Изтеглила съм само първи сезон, ще видим.

# 172
Не, не казвам, че е стабилен, а че е на възраст, която се предполага да е стабилна. Лошо се изразих май, нехранимайко е, естествено.

Сарки, после се оказва, че повечето са супер свестни, само че с объркана семейна среда. Само Тони е боклук в пълния смисъл на думата, а Ануар е смотан. Другите са готини.

# 173
моето детство не е било такова Rolling Eyes

И по-добре, пък и честно казано, не знам как се издържа на прием на дрога с такива темпове  Whistling

Цитат на: joy_r

Знам, знам, и аз се възползвах, ама по-удобно е да си отворя няколко прозореца и да ги прослушвам, докато разцъквам форОмО  Blush

# 174
  • София
Мхм, поздравления за добрия вкус  Laughing! И аз много го харесвам. Болна съм, че малко го "пускат" в Добрата съпруга  Crossing Arms.

# 175
При мен е обратното- даже прекалено много го пускат Mr. Green. Харесвам крис Нот, но героят му ми е противен.

# 176
  • София
Харесвам крис Нот, но героят му ми е противен.
Значи аз много го харесвам, защото дори героят му не ме дразни  Joy!

# 177
Това не съм го гледала  Thinking

Уф, природна несправедливост - мъжете стават по-привлекателни с възрастта  Tired
Подозирам че Джой няма да се съгласи с мен  Mr. Green

# 178
  • София
Слънчо, ако обичаш адвокатски сериал е най-общо казано. Никак не е лош.

Тюх, колко си права за годините и мъжете, не е честно, пък  Crossing Arms.

# 179
Ако "Али Макбийл" е адвокатски сериал - значи харесвам  bowuu  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт