Британците, британците! - Кой с по брит, кой с по пет-шест - 13

• 18 414
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Филма съм го гледала отдавна и с нищо добро не съм го запомнила. А Хю по едно време си беше абониран за ролята на смотльото.

# 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето я и новата храненица, прелестна

# 467
  • Ænima/Albuquerque
Хора, пуснах си да гледам "Milk", докато се приспивах и от толкова гейове, взех, че сънувах Шон Пен и Джеймс Франко в действие...

# 468
 Ох, майкоу.. Сарки hahaha блякх Crazy hahaha
Аз довечера трябва да гледам нещо свежо, щото сега след като си говорихме за Горчива Луна доста сцени ми изникнаха в съзнанието, все гаднички... Та ще се мъча да ги затъркам, че иначе и аз ще сънувам такива кошмари.

Хубава Кристин, ох, колко е хубава!

# 469
  • Ænima/Albuquerque
Абе... гласеца на Франко правеше положението от напълно отчайващо до поносимо отчайващо.  hahaha

# 470
Джой  Hug Трогната съм, но не искам да злоупотребявам с теб, знам, че ще се грижиш добре за нея, пък аз ще й се наслаждавам ей така.  Grinning

И аз почвам да мисля какво да гледам довечера, може би Cambridge spies, ако имаме консенсус.

Хора, пуснах си да гледам "Milk", докато се приспивах и от толкова гейове, взех, че сънувах Шон Пен и Джеймс Франко в действие...

hahaha Така е то, оплакваш се, че не сънуваш и изневиделица оп! на ти интересност в повече.  Joy

# 471
  • Ænima/Albuquerque
Ъх, абе аз сънувам, ама обикновено са все познати хора.  hahaha

# 472
А хареса ли ти "Милк", Сарки? На мен ми дойде прекалено документален Rolling Eyes
Пуци, знаеш ли какво е да се изхранва такова многобройно имущество, вече почнах да се затруднявам Laughing. Ама щом отказваш помощ, ще се нагърбя и с Кристин Mr. Green

# 473
  • Ænima/Albuquerque
Ми, аз заспах...  Blush

# 474
Ясно Laughing Мен любимите актьори ме държаха будна, иначе не ми хареса много. Франко обаче беше много красив, особено с късата коса Heart Eyes И първата им среща в метрото беше сладка.

# 475
  • София
Морнин пийпъл! Аз сега чак ставам...

Малко в страни от темата за бритовете, но вчера гледах най-сетне Червената Шапка... Rolling Eyes  Ужас, ужас, ужас... Толкоз плоски образи, толкоз кофти актьорска игра. Таз Аманда Сийфрид освен, че е хубава май други качества няма. Rolling Eyes

И ужасно ме е яд. Яд ме е, защото Гари Олдман е там, фор пиит'с сейк. Яд ме, защото ДиКаприо е продуцент. И най-вече ме е яд, защото самата идея за готик-римейк на приказката за Червената Шапчица (любимата приказка на всеки психолог Laughing ) е толкова яка!!! Фабулата и замисълът не бяха лоши също. Със същия сюжет можеше да се направи нещо много по-впечатляващо...  Cry А и откога ми се гледаше нещо такова... Confused

Не, че не очаквах, да е зле. За мен "Тринайсет" си остава първият и последен хубав филм на тази режисьорка. Явно се е заздрачила напълно. Sick

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 19:54 от Severa

# 476
Тъй, изпуснах ви, имам да се изкажа по няколко въпроса (така де нали ви е много важно да знаете  Mr. Green):

Първо, имам ясен спомен, че в предишна тема сме говорили Антъни Хопкинс да е общ  Crossing Arms Пуци може да е пропуснала да го отбележи в списъка, но това не означава, че останалите фенки трябва да останем на сухо  Naughty  Mr. Green

Второ - умирам си от кеф, откакто спрягат Скарлет Йохансон за секссимвол  Mr. Green  Laughing Оказа се, че и на улицата на ниските, трътлести и коремести мацки (като мен  Mr. Green) може да изгрее слънце  Joy  Joy

Трето - спомнете си, че Полански режисира и "Пианистът"  Naughty

"Тринайсет" и Здрачовете били на една и съща режисьорка?  Ох  ooooh!

# 477
  • Ænima/Albuquerque
Свърши!  finger

# 478
Как свърши? Ще си взема почивен ден и ще ти го изровя от старата тема  Mr. Green

# 479
  • Ænima/Albuquerque
Въобще не ми пука! finger

Общи условия

Активация на акаунт