Британците, британците! - Кой с по брит, кой с по пет-шест - 13

• 18 413
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Честит празник на Мириел и на прекрасното цвете на Сарки  Hug   bouquet!

# 571
Мириел, честито и тук!   bouquet

Я, яяя, искам и аз да видя Хари Потър в непотърска роля, аддски ми е любопитно дали ще му се получи. Дано да му се на момчето.

# 572
  • в сърцето на един мъж...
Сарказмова, объркАла си се Mr. Green
И да ти е жива и здрава малката принцеса  bouquet
Мирел, честито и на теб! Много цветни моменти в живота!  bouquet
Честито и на други цветя ако има в темата!

# 573
  • Ænima/Albuquerque
Тц, съвсем съм си в час.

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мириел, Сарки, честит празник

Джой, тва беше направо удар под кръста с Очльо Кокорчев - гледаш тайно, ааа?  hahaha
Виновна Blush По едно време мислех да се разпиша в темата, ама то от толкова въздъх се уплаших, че мен към ни един от двата отбора не ме влече Mr. Green

Последния легионер беше хубав, момченцето ви е познато от Love actually - малкия барабанист Grinning
И от "Тристан и Изолда"- малкият Тристан.

# 575
Честит имен ден на бодрата Сарказмова смяна и на Мириел    Flutter   bouquet

О, Джой - признат грях, половин грях  Mr. Green
Моят фен-ентусиазъм е трайно охладен...  Tired

# 576
  • КиТ
Честит имен ден на всички цветенца   bouquet  bouquet  bouquet

Гледахте ли "Последният легион" тази вечер по Нова?
Колин Фърт изглеждаше много добре като римски легионер Heart Eyes

И аз го гледах,много добре си изглеждаше Колничо Peace и верно щях да питам за момчето страшно познато ми беше от Love actually,ще да е мерси Сонче за разяснинето     bouquet  bouquet  bouquet

О тоя трейлър,който Саркс,ме грабна дано да е добро филмчето ще го чакаме Grinning

Джо верно Стефко меланхоличен и твърде постничък от време на време,ма това са точно мой тип суховати момчета,та взе че ме грабна Blush

# 577
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, момичета.

Гледах трейлъра. Даниел ми прилича на Роб в "Бел Ами" Laughing Филмът ще е с призраци като гледам. една вечер се излъгах и пуснах клипчета от филма за паранормалните неща. Страшничко си беше.

# 578
  • Ænima/Albuquerque
Аз вчера посред бял ден се сдухах, докато четях една архивна тема тук във форума, та да знаеш на сдухващи филми вечер, каква съм пъзла.  hahaha

# 579
  • Разпиляна във въображението
Не знам обаче този филм "Паранормална активност" май се казва, няма да го гледам. Просто там едно дете дето се появяваше, едни звуци, едни долапи, които се разтваряха и затваряха - не, мерси. Не съм гледала още и "Проклятието Блеър".

# 580
  • Ænima/Albuquerque
"Проклятието Блеър" си мисля, че към днешна дата няма да ме сдуха толкова.
А "Паранормална активност" беше много неприяен филм , та втората част, за която говориш, просто няма шанс да я гледам.  hahaha

# 581

О, Джой - признат грях, половин грях  Mr. Green
Моят фен-ентусиазъм е трайно охладен...  Tired

Мед ми капна, а защо?  Mr. Green

"Проклятието Блеър" и подобни продукции могат само да ме докарат до гневно ръмжене и целене на екрана с болезнени неща. Ужасно се дразня на тоя стил "псведо-любителско снимане", у-жас-но!

# 582
Тези двата коментирани не съм ги гледала, няма и да ги гледам. Споделям мнението на Пуци за такъв род филми.

# 583
Добро утро!

Честит празник на всички цветенца на патерица!    bouquet Вчера просто не можах да се добера до компа.

А скивайте какво намерих! Зисината изгора бил брит!? British actor Stephen Moyer flips his car while racing in the US
Освен да опнеме червения килим и да поканиме Зиска в темата.  Grinning

# 584
  • Варна
ютру, ютру и от мен  Mr. Green
ама няма с какво да се похваля  Blush
(е, гледах спортни англичани, ама не и филми  Mr. Green)

п.п. Почти гледах Последният легион  Crazy  Mr. Green, почти защото беше комбинирано с още едно предаване  Mr. Green. Но пък броях колко актьора от Love Actually ще срещна в него  Mr. Green, както и други актьори от кои сериали ги познавам  Mr. Green

п.п. честит празник (на патеричка  Crazy) на чаровните цветя в темичката  Hug 
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт