Колко сте високи

• 35 890
  • 491
  •   1
Отговори
# 120
Аз като стана 52 кила и  се чувствам като буре, все едно всеки момент ще се затъркалям  Crazy
Най-добре ми е 48-49 кила (ръстът ми е 160-162). Вече по-трудно успявам да удържам 49-те кила, даже напоследък залитам към 50. 48 бях само лятото и се чувствах прекрасно, изобщо не се чувствах кльощава  Tired

# 121
А аз при същия ръст изобщо не отразявам разлика от 1-2 килограма  Rolling Eyes

# 122
Магаренце  bouquet, ще имам да те черпя другия път, като те срещна Wink
Иначе през последните 3-4г. съм 50-51кг, ама от нач. на тая година съм се `захарлачила` Simple Smile

# 123
  • София
181см, 68-70кг, 39 номер обувки
Относно дрехите - с панталоните се оправям някакси, но със саката абсурд - всичките са ми шити по поръчка, за да са ми добре ръкавите Simple Smile

# 124
Относно дрехите - с панталоните се оправям някакси, но със саката абсурд - всичките са ми шити по поръчка, за да са ми добре ръкавите Simple Smile
Извинявам се,ама ме изуми,че на ръст 181 имаш краче 39    Thinking
Това почти не мога да си го представя.......
По темата,аз съм 178 см.СТРАШНО обичам обувки на ток но не нося.Имам много ,чисто новички са ми.
Чувството на стърчене над другите ме притеснява,особено сега(качих много килограми).
Лоша работа.
Все пак,най -добре си е средният ръст

# 125
  • София
Извинявам се,ама ме изуми,че на ръст 181 имаш краче 39    Thinking
Това почти не мога да си го представя.......
И аз имам такова "краче" и съм 180 см. Но имам и позната, която е с десет сантиметра по- ниска и носи 42- ри номер.

# 126
  • Linz
Имах колежка, висока 175 см. и носеше 35-36 номер. Ама не е добре това.
Аз съм 173, 38-39 номер.

# 127
А на мен и 35 номер обувки са ми големи. ooooh!
Обикновено търся такива с каишка на глезена, а петата винаги стърчи отзад. Понякога се класирам за 34-ти детско, ако попадна на сносен модел.

Аз си мислех,че съм най-зле.  Laughing Тази зима си купих зимно яке от детския магазин  Party Обаче така ми заспа,все едно за мен е правено,освен якето наскоро си купих и кецове от там,този път 36 номер(явно не им отговаряше номерацията),на всичкото отгоре стъпалото ми е тясно и малко и почти всички модели ми хлопат.

# 128
Среден ръст съм.
Но затова пък съм с манекенски мерки 90/60/90 плюс/минус 1-2 санта. Не се шегувам. Laughing

# 129
  • София
178 и 39 номер обувки. Три приятелки, все по-ниски от мен, са с 41 номер. Ген. И баща ми е с малки стъпала, за разлика от майка ми.

# 130
По - скоро съм нисичка - 162 см. 45 кг. но имам хубаво тяло  Flutter 36-ти номер обувки . Обожавам високи токове , а мъжът ми само ми натяква , че ще си деформирам краката  Laughing

# 131
По - скоро съм нисичка - 162 см. 45 кг. но имам хубаво тяло  Flutter 36-ти номер обувки . Обожавам високи токове , а мъжът ми само ми натяква , че ще си деформирам краката  Laughing

Да ти кажа може и да има нещо вярно за деформирането newsm78
Майка ми често ме предупреждава да внимавам, за да не стане и с моите крака като с нейните - тя ходеше винаги на токове и с тесни, заострени обувки. Сега са й доста деформирани стъпалата, някак се разшири самото ходило в едната част, а в другата си остана така ... та сега й е много трудно с намирането на обувки.
Не знам дали има връзка с високите и тесни обувки, тя е убедена, че това е причината  Thinking

# 132
Среден ръст съм.
Но затова пък съм с манекенски мерки 90/60/90 плюс/минус 1-2 санта. Не се шегувам. Laughing
Блазе ти! Grinning
Аз съм 166 см, със...да речем нормално телосложение. Sunglasses

# 133
  • Lost in a fairytale ...
175, около 60 (58 ми е идеално) , 37-38 номер Simple Smile

Среден ръст съм.

Ейй, ще ме караш да се меря  Laughing

# 134
Среден ръст съм.
Блазе ти! Grinning
Аз съм 166 см, със...да речем нормално телосложение. Sunglasses
Мерси. Simple Smile
И аз имам малък крак - 36-37, но една приятелка е малко по-ниска от мен, а носи 39-40 номер обувки.

Общи условия

Активация на акаунт