Колко сте високи

• 35 931
  • 491
  •   1
Отговори
# 285
За България - Под среден ръст по последни антропометрични данни се разбира около 175 см за мъжете и 165 см за жените. В друга тема, по друго време имаше дебати, та тогава търсих информация. Има и с по- подробни данни.

# 286
ами да!! каква жена ще да е тази, която си е взела нисък мъж??  Joy

Такава, която харесва миньони.
Аз имам приятелки, които харесват по-дребни мъже. Може би, защото самите те са миньончета.

# 287
  • София
Темата всъщност за преброяване на злобните глупачки ли е Mr. Green
Към най странните поводи за гордост на ССФ освен боравенето със скоростния лост на ръчна трансмисия прибавям и ръста на съпружеското тяло. Няма да спра да се изумявам тук никога Grinning

Аз!  bowuu  Избирала съм си го перфектен за мен. Единственият му "кусур" е, че не мога да нося 10 см токчета, когато излизаме на официални събития, защото много стърча. Каква жена съм значи - перфектна, защото краката ми изглеждат страхотно и на абсолютно равна обувка.  bowuu

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink

# 288

Такава, която харесва миньони.
Аз имам приятелки, които харесват по-дребни мъже. Може би, защото самите те са миньончета.

Не е точно така  Wink
Аз съм имала и високи гаджета, и ниски. Примерно бившия ми беше 185 см, ходила съм и с мъж 165см. все си ми беше добре. Просто миньончетата имат по - богат избор, без да се притесняват, че ще стърчат над мъжете.

# 289
Аз имам чувството, че в тоя форум са се събрали най-високите жени, най-умните, най-слабите, щото по улицата са все по-ниски и по-пълни...

# 290
Киара, тя Бояна обясни по - напред защо се получава така.
Заради заглавието и самия въпрос на темата - не пита какъв ви е ръста, а колко сте ВИСОКИ, значи предполага, че ако си висок - си за темата, ако си нисък се притесняваш да пишеш, щот не си ВИСОК. Затова и грешното впечатление.
А иначе и още потребителки се изненадаха от височините в тази тема, пък по улиците преобладават ниски жени, до 165см.

# 291
  • Варна
Преди няколко години бях чела, че средният ръст на българката бил 154см.

така ли? по мои наблюдения пък българските са по-високи.. а пък и тази тема на други изводи навежда..
Е, предполагам, че изследването не е включвало само жени м/у20 и 30години.

# 292
Аз съм от средните 163.  Joy

# 293
За жена съм висока - 177см, и поради тази причина съм имала и приятел, по-нисък от мен. С мъжа ми сега сме почти на една височина, много е удобно Simple Smile

# 294
  • на плажа
 Аз пък по улиците не виждам много дребни жени. Повечето млади жени са със среден ръст( под среден имам предвид 160-165см до 170см).

# 295
Забелязвам, че расте все по- ''високо'' поколение. Съдя и по факта, че преди с лекота си откривах 40-ти номер обувки, а сега често чувам, че номерацията 40-41 е изчерпана.

# 296
Ето я табличката с ръста. Освен това е 2010.

Цитат
Bulgaria   1.752 m (5 ft 9 in)   1.632 m (5 ft 4 1⁄2 in)      Measured   2010   

# 297
164 .. искам да попитам висока ли ви се струвам? Защото аз имам чувството че стърча над всички и се чувствам зле ..  Cry

# 298
  • София
 Mr. Green За мен си тапа, а на мъжа ми ще си му до подмишницата. Така по-добре ли ти е?

# 299
аз съм 173-174 ниска. Приятелят ми е 2 метра маркуч. Той е слаб 80-85 кг, а аз в момента съм закръглена, 68 кг. Искам да съм по-висока, ама няма. Sad
Бившият "любовник" беше 180 80 кг Simple Smile
 на 164 някой да се чуста висок, ти да не си във Виетнам? Laughing

Тук наистина са много високи младите. Аз като мина покрай някое училище и се стряскам от ученичките, които са по-високи от мен!!! А аз се имам за висока.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт