Колко сте високи

• 35 853
  • 491
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сега и аз го правя, но ми трябваха години за да се харесам толкова висока.  Определено е по-хубаво като се усетиш, че е много по-добре да те забелязват заради дългия ти крак, а не заради прегърбената стойка и физиономията на шушумига.

# 151
# 152
175 см, без задължителните 10 см токове:)

# 153
  • Linz
Това е форумът на високите жени. С дълги крака и малки стъпала Laughing

# 154
  • София
Осем педи точно. На широко няма и две Mr. Green

hahaha Crazy

За широкото да питам къде го мериш - на пупата или на дупата?  Laughing  Щото ако е на пупата и аз нямам две педи!  bowuu

Joy

# 155
  • Варна
181см, 68-70кг, 39 номер обувки
Относно дрехите - с панталоните се оправям някакси, но със саката абсурд - всичките са ми шити по поръчка, за да са ми добре ръкавите Simple Smile
Извинявам се,ама ме изуми,че на ръст 181 имаш краче 39    Thinking
Това почти не мога да си го представя.......
По темата,аз съм 178 см.СТРАШНО обичам обувки на ток но не нося.Имам много ,чисто новички са ми.
Винаги мога да направя една демонстрация  Grinning
И аз мисля, че високият ръст не винаги е предпоставка за по- голям номер обувки. Майка ми например, при 174см е с 40 номер.
Много рядко, но има и такива случаи.Мъжът ми е 184см. с 41 номер.

# 156
  • София
Това е форумът на високите жени. С дълги крака и малки стъпала Laughing
Е пък веднъж и ние да се поФалим!  Flutter като говорите за гръдни обиколки обикновено мълчим засрамени... smile3534

# 157
Аз мога да се похваля с гръдна обиколка, но никой не е задал въпросната тема  Joy

Нося 38-39 номер обувки аз...когати бях по пухкава 40  Crazy

# 158
  • Пловдив
Аз съм стигнала до извода, че мерките не са това, което са Simple Smile. Моята гръдна обиколка е 89-90, от което човек би си направил абсолютно погрешен извод. Всъщност просто нямам бюст. А ако ханша го докарам до 90 съм си направо дебела. Нещо, което при нормалните жени се счита за идеални мерки. За да изглеждам добре в ханша мерките ми там трябва да са около 84-85. Та затова аз мерките никак, ама никак не ги уважавам.

# 159
  • Lost in a fairytale ...
Аз съм стигнала до извода, че мерките не са това, което са Simple Smile. Моята гръдна обиколка е 89-90, от което човек би си направил абсолютно погрешен извод. Всъщност просто нямам бюст. А ако ханша го докарам до 90 съм си направо дебела. Нещо, което при нормалните жени се счита за идеални мерки. За да изглеждам добре в ханша мерките ми там трябва да са около 84-85. Та затова аз мерките никак, ама никак не ги уважавам.
Peace
Само че и килограмите не са.  Как може с някого да носим един и същ размер дрехи (36), при положение, че аз съм поне 5 кила по-тежка, а тя е 2-3 см по-висока? 
Отговарям - в костите е проблема. Моите са едри и тежки, а нейните фини и леки. Става въпрос за сестра ми  Laughing

# 160
# 161
168 Confused. Нося 36/37 - в зависимост от марката и модела.

Винаги съм искала да съм висока.
Страшно харесвам високи жени.

# 162
И аз много харесвам високи хора, а и им завиждам де.
Мъчила съм се да ходя на токове, ама с моя 34 номер трудно е да намериш обувки на ток, а пък ако си намеря, не мога да ходя на тях. Гадост.
Обаче си има предимство да си тапишоняк, веднага давам пример - като се прибирам някой път преди автобуса ми минава маршрутка в същата посока и се мятам на нея, обаче тя почти винаги е препълнена, та се возиш често прав и високите хора направо им опират главите в тавана и се налага да стърчат в странни пози, пък на мен си ми е супер.
Обаче веднъж отнесох с глава един пътен знак, понеже знам, че съм ниска и спокойно си минавам под табелите на пътните знаци, ама тоя беше смъкнат много ниско бе и така го уцелих, направо  ooooh!

# 163
  • Варна
Роси, направо си те представих Joy Joy
Аз съм 160.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт