Колко сте високи

• 35 901
  • 491
  •   1
Отговори
# 255
Пак се започнаха космическите забивки.. ThinkingОт къде се започна темата,и докъде стигна.Сега следва продължение в нова тема-Злобни ли са ниските жени??? ooooh!

# 256
булка метър и половина

Подозирах, че си там някъде...ниските хора са все злобни. Whistling
Тогава ти доказваш правилото за изключенията. Laughing
Отилия може да е всичко друго, но не е злобна. Всички си чешат нервите с нея по доста брутален начин и при все това тя се държи доста ...мъжки.

# 257
По принцип злобата може да има за обект различни хора, не е нужно да е насочена към съфорумци Wink

# 258
167-8 там някъде  Laughing Laughing

# 259
булка метър и половина

Подозирах, че си там някъде...ниските хора са все злобни. Whistling
Тогава ти доказваш правилото за изключенията. Laughing
Отилия може да е всичко друго, но не е злобна. Всички си чешат нервите с нея по доста брутален начин и при все това тя се държи доста ...мъжки.

Mхм!
А ти колко си висока?

# 260

А тя горката, бяла и добра, с нищо не ги предизвиква.

# 261
  • на брега на морето

Какви мръсотии беше написала!  smile3544

# 262
Чак в  Клюкарника се чу ехо от написанато, а то къде било.
Аз ли бях късметлийката или buttinsky? Или Виктория?

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 23:54 от Рокси

# 263

Наистина съм малко цапната в устата. Но какво от това? И какво общо има това с височината ми?  Rolling Eyes

# 264
Аз пък съм чувала,че хора с тънки устни били злобни Simple Smile
А тези с малко чело-тъпи Mr. Green

# 265
Аз пък съм чувала,че хора с тънки устни били злобни Simple Smile

Силиконът - облагородител на характери.  Мара Отварячката ще да е станала душичка.

# 266
Ама моля Ве не сте наясно... не ниските са злобни , а слабите. Mr. Green Цял живот го слушам, ти си все слабичка , защото си злобна. Joy Laughing Joy Тъй че тук в една друга тема видях все вталени мадами, значиии всички сме злоби голЕми. Mr. Green

# 267
  • Варна
Не съм ниска, но пък съм слаба. И съм зла  Twisted Evil

# 268
Не съм ниска, но пък съм слаба. И съм зла  Twisted Evil

Пропусна, че си и красива Wink.

# 269
Какво разбирате под ниска... под колко. Важно е да се уточни, моля, моля.
Sourcherry, може да си слаб, красив дори неотразим и пак да си злобен. Mr. Green
Обаче определящото е слаботата, защото се води ,че злобните се ядат от злоба и не надебеляват. Joy Гризат ги мерзки мисли и не могат да качват... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт