Колко сте високи

• 35 899
  • 491
  •   1
Отговори
# 315
  • София/Севлиево
Преди време бях попаднала на една формула , с която може да се изчисли колко ще е високо детето според ръста на родителите.Май се събираха двата ръста ,после се деляха на 2 и за момче се добавяше 10, а за момиче се махаше пак 10.Незнам доколко е вярна , понеже хлапето ми е още малко, но според тези изчисления някой ден трябва да е около 180 см.

# 316
В интернет има формули, и ме отгатва доста добре. Аз съм осъществила потенциала си. Но пък какво да кажем за братя и сестри с различни височини ...
За токчета никога не съм се притеснявала да ги нося, дори с по-ниски мъже... ниските мъже много харесват високи жени.  bowuu

# 317
И аз отворих да видя, на едно място ми даде формулата на Елислава, но с 6, не с 10, на другото беше готов калкулатор. Изкара я, че на 11 г. вече е достигнала крайния си ръст Shocked

# 318
Да, със сестра ми сме от едни родители, а с 12см разлика в ръста. И сме от един пол, айде ако беше момче и момиче, заради пола да е разликата.

# 319
# 320
  • София
И аз не вярвам в тези формули. По-ниска съм от майка ми с около 8 см, не съм успяла да достигна дори нейния ръст, какво остава за по-висок. На баща ми сестрата примерно е ниска и аз съм като нея, формулата това не го отчита.

# 321
Аз съм по висока и от двамата си родители и от двете си сестри. Гиганта в семейството  Rolling Eyes . Баща ми се е метнал на майка си, а аз на баща му, който е висок. Така, че формулата е относителна.

# 322
  • Тук... някъде
И ние със сестра ми не отговаряме на формулата.Е,тя може и да успее да се вмести като средна височина между майка ми и баща ми,но аз стърча над всички(цялата ни рода) с внушителните 184см.

# 323
На колко високи токове ходиш?

# 324
Аз съм 167 см, 57 кг. Нося обувки 35-36 номер - голяма мъка  Confused
Зимата е по-лесно, че ботуши 37-ми номер са ок  Crazy

# 325
Не разбирам защо като тук има толкова високи мадами аз все попадам на много ниски, например в транспорта Grinning И с моите 1,64 се чувствам като гигант сред тях Grinning Да не говорим, че има и много ниски мъже по 1,60 и нещо  Grinning Thinking
П.с. Аз съм тази дето поднови темата, ама се интересувам, а и като гледам има още нови отговори Grinning

# 326
  • тук-там
Не разбирам защо като тук има толкова високи мадами аз все попадам на много ниски, например в транспорта Grinning И с моите 1,64 се чувствам като гигант сред тях Grinning Да не говорим, че има и много ниски мъже по 1,60 и нещо  Grinning Thinking
П.с. Аз съм тази дето поднови темата, ама се интересувам, а и като гледам има още нови отговори Grinning

Високите мадами и най-вече мъже, са по-високо позиционирани професионално, демек финансово.
Няма как да ги видиш в "транспорта". Peace
Майтап, ама...... Joy

# 327
Майтап, майтап, ама...

# 328
Xa,аз съм 178,брат ми е 190.Дядо ми беше 194,моя мъж е 176,ходя на токове от 3 до 10 см.Особенно като съм сама  Mr. Green Малкото ми дете е сега първи клас и е 142 см. стърчи значително над съучениците си.Голямото е 156 см-на 12 години е,тя още от малка си личеше,че няма да е особенно висока.Малкото се роди 57 см и всички дрехи които бях купила за новородено в синьо му бяха малки.Ходих да ги сменям  Crossing Arms Като цяло си е драма в дрехите за високи,добре,че поне обувки нося 39 номер,иначе и тях щях да се чудя как да ги набавям.
Голям дерт са ми роклите-обожавам рокли,обаче съм и слаба и като си поръчам номер който да ми е добре в тялото дължината му идва леко неприлична.Идват къси.Полите са ок,може нали и по дълга да си вземеш и да я натаманиш,ама роклята като я наденеш и -къса!Колко пъти става се прецаквам да поръчам нещо за повод и като дойде и -къса е...и после айде нов номер,смяна,пък я нося за корекция в горната част на шивач.Та не си е работа и да си висок.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 23:21 от Рибозом

# 329
Високите мадами и най-вече мъже, са по-високо позиционирани професионално, демек финансово.
Няма как да ги видиш в "транспорта". Peace
Майтап, ама...... Joy

Ахахахахаах  Joy Joy Joy
Добро успокоение за всеки неудачник  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт