Колко сте високи

• 35 864
  • 491
  •   1
Отговори
# 345
165 съм приятелят ми е 185.

# 346
165 см. на 45 кг. и 36 номер обувки. Не бих променила нищо откъм ръст.

# 347
  • София
То ако си минала 16 години, и не можеш.

# 348
То ако си минала 16 години, и не можеш.
Отдавна ги минах. Имах предвид, че има хора, на които им се иска да са по-високи, по-ниски, по-слаби и т.н. Аз съм ок с всичко и нямам подобни желания.

# 349
Аз съм 177см и бих искала да съм една идея по-ниска,ама кво да се прави Smile

# 350
Стройна и тънка като топола 170см - 45 кг.
Аз се имам за висока. Рядко има жени покрай мен, които са по-високи.
Мм е178 някъде май, 90 кг. Интересното е, че той не изглежда толкова, много тежи този човек.....

# 351
Моля ти се, как ще искаш да си по-ниска?!? Това ми беше ръст-мечта като тийнейджър. Joy Мислех, че идеалната жена е 1,75-77. Какво ли не направих да ги достигна тия заветни мерки, на волейбол ходих, на баскетбол ходих, какво ли още не правих, уви - 1,70-1 съм. Joy А за килограмите - около 51 съм в момента.

# 352
  • София
С волейбол ръст не се вдига. Просто в един момент по-ниските отпадат, освен ако не са супер талантливи. А това е рядкост.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 09:36 от бъръльо-бъръльо

# 353
1,94 съм висок. Иска ми се да съм малко по-нисък, но няма как.

# 354
  • София
Кажи честно, сега пък и мъжете искат да са по-ниски. Иванов, мъжът ми и брат му са по-високи от теб и само са печелили от това. Драма беше едно време с обувките, сега вече всичко се намира.
Какво ви става, бе, хора? Драмите с ръст се израстват на около 17-18 години, иначе си остава чиста патология - да страдаш за нещо, което нито зависи от теб, нито можеш да промениш.

# 355
бъръльо-бъръльо, всеки иска каквото няма. Тревата при съседа винаги е по-зелена. Човещинка.

# 356
Моля ти се, как ще искаш да си по-ниска?!? Това ми беше ръст-мечта като тийнейджър. Joy Мислех, че идеалната жена е 1,75-77. Какво ли не направих да ги достигна тия заветни мерки, на волейбол ходих, на баскетбол ходих, какво ли още не правих, уви - 1,70-1 съм. Joy А за килограмите - около 51 съм в момента.
Ръст-мечта, ама считам, че за по-ниските момичета е значително по-лесно да намерят мъж, който да е по-висок от тях Grinning

# 357
  • София
Братане, да пожелаеш жената на ближния (тревичката в съседния двор) е разбираемо, дет се вика, постижимо, ама да си възрастен и да искаш да станеш по-нисък/по-висок Smiling Imp Пол се сменя, ръст - цъ.

# 358
Я, как съм я пропуснал темата, тук интересно било, мерки, теглилки, ала-бала. Mr. Green

Bratan, това май е от любимите ни "типажи" теми, отварящи потребителките да споделят интересно, малко по-"пикантно" инфо, кои за спорта, кои за лафа, кои да се "поФалат", кои за да бъдат "забелязани". Mr. Green

Tanch, ставаш ми още по-симпатична. Идеална си. Сладко миньонче (всъщност среден, нормален ръст за българка) и с токче ще си муцка. BowtieInnocent
Да казвам ли аз колко съм, или е по избор, нищо, че съм влезнал в темата и надзъртам с едното око? Stuck Out Tongue Winking Eye

Много интересно - по-високите искат да са малко по-ниски, други пък какво харесват, какво не в себе си, или искат да "подобрят", но за някои неща, дадени ни от майката природа, нищо не може да се направи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 12:01 от FragranceFanatic

# 359
166, 43кг, 37.5 - 38 номер обувки. Станах точно колкото майка ми и на ръст, и на кг, и на р-р обувки хахах. Въпреки, че то и баща ми е същата височина и пак кльощав. Мъжете ги гледам по ръст дотолкова, доколкото да е поне колкото мен висок и да не е 190, защото грам не ми е удобно с много висок мъж хаха. Не нося токчета, така че няма опасност да ставам по-висока от мъжа до мен Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт