Колко сте високи

• 35 854
  • 491
  •   1
Отговори
# 360
И моят не е от най-високите, ама и аз, като гледах, други работи гледах. Relieved

# 361
  • София
Аз съм 1.56, доста по-ниска съм от майка ми, тъй като имам ниска леля може би, така че в генетиката 2 и 2 не прави 4. Но винаги съм била харесвана от много високи мъже, даже прекалено високи - 2 метра и нагоре. Само че това ми е прекалено, харесвам мъже до към 1.90 макс. На коментари, че понеже съм ниска, трябвало и мъжът до мен да е нисък, гледам с насмешка, меко казано.

# 362
И моят не е от най-високите, ама и аз, като гледах, други работи гледах. Relieved
Ххах, ще си кажеш ти. Други ми. Mr. Green
Айде да не казваме кои и какви, че много оффтопик ще стане. Laughing

Аз съм 1.56, доста по-ниска съм от майка ми, тъй като имам ниска леля може би, така че в генетиката 2 и 2 не прави 4. Но винаги съм била харесвана от много високи мъже, даже прекалено високи - 2 метра и нагоре. Само че това ми е прекалено, харесвам мъже до към 1.90 макс. На коментари, че понеже съм ниска, трябвало и мъжът до мен да е нисък, гледам с насмешка, меко казано.
Сигурно, защото гледат "закрилнически" на теб, и ще се чувстват "повече мъже".
Иначе по-ниски и аз харесвам, за да "спускам" ръка, а не да "гоня". Създава неудобства. Mr. Green
И все пак средният ръст на българката си е 160-167 см. грубо. Simple Smile
Над 15 санта за мен е "прекалено", какво остава 20-30-40.
Всеки си избира иначе. Няма сякаш "трябвало".
Щастливи да са хората. Simple Smile

# 363
  • Linz
По-висока съм от дъщерите ми и много по-висока от майка ми.
172 см. и аз искам да съм по-ниска.

И аз съм в лк 173 см., всъщност не знам колко точно съм.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 13:38 от SaRaNia

# 364
Мерки и теглилки ли?Simple Smile
173 см. / в личната карта се писах 174, да ме пита някой що/, 47 кг., обувки 40- 41 номер / срам ме е да нося маратонки, и не нося/. Добре, че съм се метнала на татко на рода, откъм майка са тапишони.
Мъже- предпочитам високи, много високи, ама ми се падат или колкото мен, или по- ниски от мен, което не ми е драма, пак си нося с кеф токчетата и не ме бърка ако съм по- височка. Но, за пустите маратонки не мога да се пречупя- имам чувството че ходя с плавници, поне 50- и номер.,

# 365
  • София
Аз дето съм 35-6 номер, и на мен маратонките ми изглеждат огромни. Затова за спортни предпочитам кецове.

# 366
А детето, което няма още десет години, в момента носи 37- и номер. Дано на мен се е метнал, че баща му не е от високите.Simple Smile

# 367
Защо мъжете предпочитат ниски жени - защото всеки гледа да избере по-малкото зло Simple Smile
Майтап да става, някой да не вземе да се обиди... Simple Smile

# 368
Аз съм сравнително висока, макар и не нещо кой знае какво, не съм и някаква набита и дебела, и свекър ми, който си е и нисък и много слаб, гледа бебето и ми вика "Браво, няма да има проблеми с яденето, всичко ще си хапва и ще стане като тебе огромна". То поне да беше вярно това с яденето, ама аз много храни не обичам, доста еднообразно се храня, бебето и то доста капризно върви. Ама поне ще е огромно като мен.

# 369
168 и се смятам за нормален ръст..Не стърча над дружките ми и не съм попадала на мъже,които да не са ми... Simple Smile
Всъщност веднъж ми се случи за 40г
Определено съм по-висока от баби и майка ми..
Но пък баща ми ио дядовците ми са високи..
Синът ми вече е около 180,баща му е 192..Да видим..Не вярвам да го стигне

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 17:09 от Рози и Бодли

# 370
1.74 съм🙂

# 371
Аз съм сравнително висока, макар и не нещо кой знае какво, не съм и някаква набита и дебела, и свекър ми, който си е и нисък и много слаб, гледа бебето и ми вика "Браво, няма да има проблеми с яденето, всичко ще си хапва и ще стане като тебе огромна". То поне да беше вярно това с яденето, ама аз много храни не обичам, доста еднообразно се храня, бебето и то доста капризно върви. Ама поне ще е огромно като мен.
Дам, доста нетактично изказване, особено за собственото му внуче. Времето не прощава.

# 372
Не е от времето, просто някои хора са царе на тъпизмите. В случая даже ми се струва, че свекъра е изказал дебелашки комплимент.

# 373
да страдаш за нещо, което нито зависи от теб, нито можеш да промениш.
Има някакви операции за увеличаване на ръста. Били популярни особено сред богатите китайци. Но си е мъка, режат ти костите на краката, след което със специални шини ги държат на разстояние така, че непрекъснато да зарастват без да се съединят. Докато краката станат с 10-15см по-дълги.

# 374
Аз дето съм 35-6 номер, и на мен маратонките ми изглеждат огромни. Затова за спортни предпочитам кецове.
Сигурно имаш много сладко краче. Yum

Защо мъжете предпочитат ниски жени - защото всеки гледа да избере по-малкото зло Simple Smile
Майтап да става, някой да не вземе да се обиди... Simple Smile
Пичага си и тактичен. Смятам, че адекватните дами адекватно ще разберат, и биха се включили и те с шега, или майтап. Simple Smile

да страдаш за нещо, което нито зависи от теб, нито можеш да промениш.
Има някакви операции за увеличаване на ръста. Били популярни особено сред богатите китайци. Но си е мъка, режат ти костите на краката, след което със специални шини ги държат на разстояние така, че непрекъснато да зарастват без да се съединят. Докато краката станат с 10-15см по-дълги.
Азиатците са си малко психо и мазохистично настроени голяма част.
Тва на мен ми звучи абсурдно - да се подлагам доброволно на медицинско-оперативни процедури.
Но милионерите и милиардерите са си откачалки голяма част и от скука всичко би им родила главата. MaskSweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт