ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Тоест постепенно хората аутисти ще измрат? То всички ще я свършим и тая работа някой ден, де.....
Значи се потвърждава конспирацията - тоест ваксините като средство за намаляване на населението Crazy

Не съм казала подобно нещо; казах, че какъвто и тип заболяване да е аутизма - генетично или не, не може да се каже, че ваксините спират еволюцията; всичко вредно може или да ускорява еволюцията, или да не и влияе, но със сигурност не може да я спре (от гледна точка на негативната селекция);

придобитите заболявания не се унаследяват
И тук много бъркаш . Peace Чети нещо друго освен средношколски учебници . Може и малко хомеопатична теория да ти е от полза . Whistling

Искаш да кажеш, че ако туберкулозата първоначално не е генетично заболяване, един човек в живота си преболедува туберкулоза, а друг не - правнуците на първия ще са по- или по-малко предразположени към заболяването отколкото на втория ?! Че някакси информацията за преболедуването ще се отпечата на гените и ще се предаде в поколението?

Ако твърдиш подобно нещо, и можеш да го аргументираш с практически доказателства, те съветвам да го публикуваш - Нобеловата награда има парично изражение около 1 милион евро, а за подобно откритие със сигурност ще получиш такава.

# 226
begem0t, иди попрочети малко епигенетика и разбери как стоят нещата с гените в момента. Peace

# 227
begem0t, иди попрочети малко епигенетика и разбери как стоят нещата с гените в момента. Peace

Не разбирам точно какво имаш предвид - че ваксините индуцират ли промени в ДНК или в хроматина, които се предават в поколенията?

# 228
Много полезна тема! Радвам се че я открих навреме! Радостта ми помрачават единствено постовете на един потребител, който срещам все по-често в теми, които не разбира и няма желание да разбере.

# 229

Не разбирам точно какво имаш предвид - че ваксините индуцират ли промени в ДНК или в хроматина, които се предават в поколенията?

Можем сами да променяме гените си - с мисли... 
Нямам предвид насилствените нечовешки вреди, нанесени умишлено. Променят ли ваксините ДНК или не, изобщо не ме вълнува. Факт е, че можем да променим гените и оправданието - генетично заболяване или наследствено - вече не е актуално.

# 230

Нямам предвид насилствените нечовешки вреди, нанесени умишлено. Променят ли ваксините ДНК или не, изобщо не ме вълнува. Факт е, че можем да променим гените и оправданието - генетично заболяване или наследствено - вече не е актуално.

и какво общо има това с темата - въпросът беше, че няма как ваксините да забавят човешката еволюция, защото ако едно нещо е вредно или неутрално (неефективно) то или ще ускори еволюцията в някаква посока, или няма да и повлияе - в никакъв случай обаче не може да я забави или спре! това, което може да "забави" еволюцията би могло да е само нещо, което се бори срещу вредните фактори на средата, като хигиена, ефективна медицина и т.н.

Ваксините може да са вредни по много причини, но със сигурност вредата от тях не е заради еволюционния им ефект, т.е. това твърдение е несъстоятелно

Освен това смятам, че ваксините като цяло са вредни за човечеството, защото възпрепятстват еволюцията при хората (в сравнение с тази на микроорганизмите). Така след години може да се окаже, че толкова много сме изостанали, че сме неприспособими към условията на средата, от която микроорганизмите са неразделна част.

А иначе който може да си променя гените чрез мисли нека научи хората страдащи от вродени и наследствени заболявания как се прави това, ще им бъде от полза...

# 231
А аз да питам знае ли някой в кои развити държави няма задължителни ваксини?
Би трябвало да знаеш, че в Канада не са задължителни.  Wink

# 232

Хе , изпревари ме  Heart Eyes Hug! ... колебаех се , дали да го напиша , че някои по-затворени умове , може да получат криза пред клавиатурата при подобна информация . Crazy

Бегем , и сарказмът не ти е силна страна Wink , това с Нобеловата награда е меко казано ... изтъркано . Rolling Eyes А " практическите" примери за това , че организмът "помни" и предава в поколенията всичко , което е преживял /болести , ваксини , емоционални травми Wink.../ са навсякъде около нас . Само е нужно да работиш , четеш и се интересуваш извън казионните области , които не допускат , отхвърлят и обругават подобни знания .
А те са просто умът и интелигентността на Природата , която ние хората , самодоволно и самоунищожително, не допускаме по никакъв начин да е по-интелигентна от нас . ooooh!

Да , правнуците на човека преболедувал туберкулоза , не само ще са предразположени да заболеят , а "чертите" на това заболяване ще са откриваеми на всички нива в организма им и освен това , ще съществува тенденция да боледуват от множество болести свързани с туберкулозата .
Това е така не само за тази болест , но и за предци боледували от гонорея , сифилис (!) , трипер , малария , рак и много други . Съвременната тенденция , която се наслагва е тази за унаследена ваксинационна болест .
Тази информация я пиша не за Бегем , а за всички , на които би им било интересно да чуят и научат нещо ново и , най-важното доказано в рамките на 210 години . Peace

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 09:16 от nice

# 233
Цитат
Ваксините може да са вредни по много причини, но със сигурност вредата от тях не е заради еволюционния им ефект, т.е. това твърдение е несъстоятелно

Ваксината за рак на маточната шйика има страничен ефект стерилност.
Това влияе ли на еволюцията или не?
Нека го приемем като хипотеза дали е вярно или не защото ще го видим след години.

# 234

Да , правнуците на човека преболедувал туберкулоза , не само ще са предразположени да заболеят , а "чертите" на това заболяване ще са откриваеми на всички нива в организма им и освен това , ще съществува тенденция да боледуват от множество болести свързани с туберкулозата .
Това е така не само за тази болест , но и за предци боледували от гонорея , сифилис (!) , трипер , малария , рак и много други . Съвременната тенденция , която се наслагва е тази за унаследена ваксинационна болест .
Тази информация я пиша не за Бегем , а за всички , на които би им било интересно да чуят и научат нещо ново и , най-важното доказано в рамките на 210 години . Peace

не е никакъв сакразъм и не виждам нищо изтъркано - с доказателства за подобно нещо можеш да спечелиш много пари, а и да тласнеш науката в посока, в която да помогне на много повече хора - какво ти пречи? доказано ли е наистина, къде са описани доказателствата?  newsm78

Цитат

Нека го приемем като хипотеза дали е вярно или не защото ще го видим след години.

нека приемем, че причинява стерилност и всеки поставил си ваксината няма да има деца: е, тогава определено ще ускори еволюцията - всички глупаци, които вярват на ваксините, няма да се размножат, а умните хора които осъзнават вредата им ще процъфтят. Както казах - или я стимулира, или не и влияе, но в никакъв случай не я спира Simple Smile

Christian, малко съм объркана защо правиш рака на въпрос, в сайта ти за гнм пише, че рака се причинява от гъбички и се лекува със сода бикарбонат

Цитат
Относно хистологичните изследвания той обяснява: „Хистологията всъщност описва как тъканите се опитват да се предпазят от нашествието на гъбичките. Там където гъбичките изяждат тъканта, реакцията е свръхпроизводство на клетки с цел да се блокира нашествието. (...)
Като лечение за тези тумори д-р Симончини предлага: „Първо, да се разрушат колониите от гъбички, поради тумора. Как може да се направи това? Не и с наличните противогъбични лекарства. Аз съм сигурен, че те могат да се унищожат чрез различни лекарства, които трябва да се произведат. И това може да бъде следващата голяма сделка на химичната индустрия. Те ще могат да започнат една нова ера за медицината...  Но за момента най-ефективното вещество  против гъбички е натриев бикарбонат...”

Я кажи по-добре колко ти плащат за да рекламираш тая чудна медицина? И що не вземеш да излекуваш пострадалите от ваксини с нея, като е толкова всемогъща?

# 235
Цитат
Christian, малко съм объркана защо правиш рака на въпрос, в сайта ти за гнм пише, че рака се причинява от гъбички и се лекува със сода бикарбонат

Кьде сьм пропуснал,че имам собствен сайт??Кажи го кой е,че не го знам.
И за гьбички и сода не бях чувал да лекуват рак.... Shocked
Така и не разбрах коя е ваксината без аджуванти....

Цитат
Я кажи по-добре колко ти плащат за да рекламираш тая чудна медицина? И що не вземеш да излекуваш пострадалите от ваксини с нея, като е толкова всемогъща?
Това кьм мен ли е насочено?
За каква медицина става вьпрос?

Цитат
Както казах - или я стимулира, или не и влияе, но в никакъв случай не я спира

Точно.Но целта е да няма такива,които да не се ваксинират.С малките изключения на тези,които се опитват да стимулират еволюцията в тяхна полза.Сега по ясно става ли?

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 12:45 от Christian

# 236
Найс, унаследяването....За миазмите ли става въпрос? Embarassed Embarassed Embarassed Сори за тъпия въпрос, но знаеш нездравото ми любопитство по този въпрос

# 237
Цитат

нека приемем, че причинява стерилност и всеки поставил си ваксината няма да има деца: е, тогава определено ще ускори еволюцията - всички глупаци, които вярват на ваксините, няма да се размножат, а умните хора които осъзнават вредата им ще процъфтят. Както казах - или я стимулира, или не и влияе, но в никакъв случай не я спира Simple Smile

Абе чета ви и уж осмислям кво пишете и пак губя връзката...  Laughing   До преди няколко страници ваксинираните просперираха за сметка на неваксинираните, пък сега стана обратното, но изводът и от двете е, че нищо не спира еволюцията, само я тласка в една или друга посока...  Laughing

# 238

Когато на човек му се изчерпат знанията започва да замеря и обвинява.

"Когато врагът ти е по-силен от теб - клевети го, клевети го, клевети го..." е казал един доста известен човек.

# 239
Може ли да се повлияе с хомеопатия или с нещо друго хиперактивност, резултат от ваксини??

Общи условия

Активация на акаунт