ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 470
  • 748
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте
искам мнение, тази нощ получихме остър ларингит,това ни поставиха като диагноза и ни приеха в болницат, хакнаха ни орбазон и ни направиха инхалация, взеха ни кръв за изследване, сега май ще продължат с урбазона и ще видят дали имаме нужда от АБ. Какво ви е мнението при такъв случай
Много се двуомях дали да останем, но като ми наговориха как може да се задуши и си викам поне една нощ да останем (въпреки че по пътека сме 3 дни,ще видим)
Ох  Cry

# 571
Моля ви, спрете да отговаряте на постовете на Бегемот и на Персона. Аз лично не ги чета, не са ми полезни. Но всичко останало което дискутираме, чета. Ще бъде супер неприятно, ако темата се заключи. Аз лично имам нужда от нея. Преди няколко дни имах среща с хомеопата и говорихме на тема ваксини. Неговото мнение че те освен вреда не носят полза и колкото повече ваксини успея да спестя на детето си, толкова по здраво дете ще имам. Той освен хомеопат е и лекар професионални заболявания. Децата си не е ваксинирал, освен ваксините в болницата.
Вече няма сила която да ме убеди да сложа ваксина, но темата ми е полезна.

# 572

http://vaksinite.eratrio.com/ продължава да не се коментира от никой...

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 21:46 от Tatti

# 573
Бегем0т, в листовката на една от ваксините е описано, че ваксината може да отключи или задълбочи МС.

Аз за спорите терапии винаги питам, предлагащия ги, със себе си/децата си как би постъпил. Отговорите в повечето случаи са .. хъм, .. интересни.

# 574
И аз от лекар знам, че ваксините не са 100 % ефективни, за рисковете от тях да не говорим. Това беше окончателното "грамче" на кантара, който даде превес на тази, а не другата тема за мен.

# 575
Може ли да ми кажете как да си отпиша детето от ЗК? Не искам то да има ЛЛ по ЗК.

# 576
  • Пловдив
Може ли да ми кажете как да си отпиша детето от ЗК? Не искам то да има ЛЛ по ЗК.

Мисля, че не можеш, задължително е , а и ако след време ти трябват бележки за училище , няма да има кой да ти ги издаде.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 577
Аз такова животно не ползвам засега. Лекарите са един огромен проблем за мен...

# 578
Чукчи,има ли я цялата книга онлайн да се чете?

# 579
Имам я купена - offline Wink
Бих я сканирал и пуснал за теглене, но ще се скарам с Румен от Хомеохелп...

# 580

То хубаво няма да го ползвам ЛЛ, но него ще тръгнат да го глобяват за несложени ваксини, нали?

# 581
  • Пловдив

То хубаво няма да го ползвам ЛЛ, но него ще тръгнат да го глобяват за несложени ваксини, нали?

Да, ако няма разписан документ, че ти не искаш ще го глобят него. Нашата педиатърка за това не й се занимава с нас, каза че ако не искаме ваксини трябвало да говорим с РИОКОЗ , иначе не ни иска и ни каза  да си търсим друг педиатър.

# 582
  • Пловдив
Да, ама ако изобщо няма записан ЛЛ детето?  Mr. Green
т.е. изписват го от родилното, прибира се вкъщи и родителите изобщо не записват ЛЛ?
Ако се наложи го водят на частно и толкова...а здраво бебе няма кво толкова да се води на консултация постоянно... Flutter

# 583
  • Пловдив
т.е. изписват го от родилното, прибира се вкъщи и родителите изобщо не записват ЛЛ?
Ако се наложи го водят на частно и толкова...а здраво бебе няма кво толкова да се води на консултация постоянно... Flutter

Да, но след време ако се наложи за някакви бележки или нещо друго, не знам, картона на детето кой му го води  newsm78 Не съм много сигурна, но мисля, че е задължително , както и за нас да имаме ЛЛ. То тогава не го записваш детето и нямаш проблеми с ваксините по тази логика, няма глоби и др. , не знам дали може така  newsm78

# 584

Само дето бебето има ЛЛ.  Освен да не му се мяркаме ИЗОБЩО и да се ходи при нужда на частно. Ако не го посещавам какво може да направи?
Ние още нямаме картон на хартия, всичко е в електронен вид.

Общи условия

Активация на акаунт