ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 440
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Самите консултации в БГ се оказа, че могат да бъдат и опасни Crazy - поне при повечето ЛЛ - в един и същи кабинет преглеждат и здрави и болни деца, докато чакат децата пак са натъпкани натясно в някакви коридорчета и така си обменят вирусчета! ooooh!

А самата докторка дали я прихваща нещо от толкова болни пациенти и постоянна обмяна на вируси?
МислИ!
Важи за всички ЛЛ и други подобия....
Какво искаш да кажеш!? newsm78 Че разболяването не е само от контакта ли!?- не мога да мисля чак толкоз Mr. Green - тази функция ми е закърняла! Joy
Докторката не я знам, но сестрата е болна нонстоп - или е в болнични или на работа подсмърча!
Интересна тема за заразяването. Чета различни теории, но не желая да се хващам за последното нещо, което съм прочела и затова наблюдавам. Имала съм два пъти случаи да живея с болни от хепатит А в наистина пренаселени жилища, и в двата случая болният си остана само един. Относно грипа - понякога се разболяваме всички в семейството, понякога само един. Според мен има някакъв механизъм, по който едно заболяване може да засегне повече от един човек в дадена група, но за сега не съм открила достоверно обяснение как и защо това /не/ се случва. Обаче официалната теория за заразяването по моите наблюдения силно издиша...
И да допълня, че имаме познат на 50 години, който никой никога не го е виждал да боледува - да е жив и здрав човекът! Simple Smile Според него това е така защото е кърмен повече от три години  Thinking

# 616
Туцка, мерси за инфото  Hug. Не разбрах обаче ваксините в Кувейт задължителни ли са?

Щом циганите взимат детски значи имат и ваксини.

Имунитетът си е генетично заложен, а и се доизгражда. Едни индивиди са по-податливи от други на различните заболявания.

# 617

Имунитетът си е генетично заложен, а и се доизгражда. Едни индивиди са по-податливи от други на различните заболявания.

И също се доразрушава - моя е много зле и аз си знам да не контактувам много с болни хора - говоря за заболявания на дихателните пътища - грипчета и др. - дори, когато около мен има болни хора - на работа, в градския транспорт и т.н мога да кажа кой точно и кога ме е заразил! Ясно е, че и други предпоставки има, но определено спазването на дистанция си е добра защита!

Детето лепна ентеровируси на консултациите - за първия път съм сигурна - детенцето преди нас доста на дълго и широко обясняваше на баща си какви са му симптомите, за втория незнам, но за мен поне тези болести си се предават по въздушно капков път и контакта е важен!

Не отричам и другите теории -о собено за по-сериозните заболявания, но предпочитам и да не рискувам като излагам детето си излишно на всякакви зарази!

# 618
  • София
В една тема от кърмаческия форум случайно попаднах на питане на една майка дали пък няма връзка между пневмококовата ваксина и многото двумесечни бебета с пневмония в болница в последно време(нейното също,дано се възстанови напълно Praynig)Разбира се веднага се намери една майка да каже ,че не можело за всичко да са виновни ваксините,подкрепено с една статиика на много известна педиатърка #Cussing outКакво мислите?Според мен е дори логично,но аз все още съм в началото с многото информация....та,какво мислите вие?

# 619
  • в матрицата
ger9 , за съжаление, не мислим, а знаем, че именно ваксината е виновна...защо до преди 2г, например нямаше толкова масова разболяване на кърмачета на тази възраст от пневмония..... Лесно е да събереш 2 и 2, но само , ако искаш  Peace

# 620
В една тема от кърмаческия форум случайно попаднах на питане на една майка дали пък няма връзка между пневмококовата ваксина и многото двумесечни бебета с пневмония в болница в последно време...

Както казва едно медицинско лице тук, от форума - От ваксини мога да очаквам всичко!!!

# 621
Здравейте. Тя темата почти свърши, но нямам много време напоследък. Влизам със спешен въпрос.

Сестра ми преди две години е ваксинирана срещу човешки папилома вирус.  Cry Cry Close Тогава не знаехме нищо.... От известно време се оплаква от непрекъсната болка в корема, ниско долу. То дори не е точно корема, де.... Болката е силна и остра. Ходи на сумати прегледи, изследвания, ехографии и какво ли не. Не откриват нищо, а тя направо плаче от болка Sad Sad Sad
С майка ми се замислихме за тази ваксина, за която има доста страшни неща изписани. Не казвам, че това е причината, но как пък нищо не успяха да открият тези лекари.
Известна ли е подобна взаимовръзка с тази ваксина в дългосрочен план?
Мога ли някъде да прочета повече по въпроса?
На какъв лекар, хомеопат или каквото трябва можем да отидем?

Благодаря предварително.  Hug Hug Hug
По-късно ще се върна да чета назад.

# 622
Здравей Либи,
Много неприятно поредно увреждане от ваксина се е получило при сестра ти - надявам се и се моля да отшуми бързо  Praynig
Хвърлих един много бърз поглед на листовката и попаднах на полисорбат 80  Sad

Допълнение: Много неприятно видео...

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 22:55 от chukchi

# 623
Леле....Отврат. Сега прочетох за тази ваксина....

Либи, за съжаление нищо не мога да кажа, освен да съчувствам и да се надявам, че е нещо временно. Sad

# 624
Либи,търсете специалисти - поне трима, питайте някой читав гинеколог какво друго изследване,мога да ти препоръчам някой от моите - на ЛС. Дано всичко се оправи бързо!

# 625
  • София
Либи, дали се е изследвала за хламидии? Болката започваща от пъта и слизаща надолу ли е, остра и прорязваща като с нож?

# 626
Благодаря за отговорите. Нямам и идея дали е от ваксината, но какво може да е, което не се открива от никой?
Вчера бяхме на ехограф и нищо. Преди това са били в спешното цял ден, изследвания, прегледи и нищо. За съжаление те са в Испания, тук много бавно можеш да получиш час за лекар специалист. Има час за гинеколог чак за 30ти другия месец. Те дори не й вярват, че я боли.  ooooh!

Вени, не съм много наясно, но хламидиите не се ли предават по полов път? Сестра ми е на 16, не е била с момче.

Лятото ще се прибере в България и там ще я водя при още лекари, поне ще става по-бързо, а и знам при кого да я заведа. Но ако е от ваксината не вярвам някой нещо смислено да може да ми каже.  Cry Cry Cry
Сърцето ми се къса от мъка, че никой не успява да разбере какво й е и да й помогне.

# 627
  • София
Незнаех, че е малка, мисля, че бях чела, че не е само по полов път. Ама сега не намирам и дума по тоя въпрос - пише, че е само по полов път. А и от къде сте сигурни, че не е правила секс? Дано не се обидиш само!

# 628
Либи, да иска да се изследва за всякакви паразити - микоплазма примерно и т.н., те по различен начин се изследват някои, ако там не могат да й помогнат, да се прибира тук по-бързо, да не търпи тази болка, според мен не е шега.

# 629
Ох, не знам вече какво да мисля. Изписали са й някакви лекарства болкоуспокояващи, които се дават на раково болни с много тежки болки.  Cry Страхуват се да ги дават, но това не се търпи.

За секса сме сигурни, споделяме си всичко. Знае, че не бих й се скарала или каквото и да е.
Но наистина май е по-добре да си дойде по-бързо... Не знам вече. Като четох за тази ваксина, направо ми настръхнаха косите. Особено това "Полисорбат 80 причинява безплодие. В направени опити, женски плъхове са били инжектирани с полисорбат 80 от 4 до 7 ден след раждането. Той ускорил половото съзряване на плъховете и предизвикал промени в лигавицата на вагината и матката, хормонални промени, деформация на яйчниците и дегенерация на фоликулите."

Вече са минали 2 години от ваксината, в момента на поставянето й не е имало тежка реакция. Температура за няколко часа и болка на мястото на поставянето, подуване. А тези болки започват сериозно някъде преди 2 месеца, така че може би няма връзка, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт