ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Както казва едно медицинско лице - От ваксини мога да очаквам всичко !!!
Какво повече да кажа... Sad

# 631
Либи,в Испания има много лекари,които знаят и практикуват Германска Нова Медицина.
Искрено се надявам сестра ти да се оправи Peace

# 632
  • София
Ох, не знам вече какво да мисля. Изписали са й някакви лекарства болкоуспокояващи, които се дават на раково болни с много тежки болки.  Cry Страхуват се да ги дават, но това не се търпи.

не се вкарвайте във филми, има много причини за болки в тази област, освен това, ако е някоя киста може да не се види на ехограф. Обаче трябва да намерите източника на болката, а това очевидно може да направи само добър специалист. Ако имате такъв в БГ може би е добре да си дойде тук възможно най-скоро, все пак остри болки в областта  на корема не са за пренебрегване.

# 633
И аз съм ЗА идването ви в БГ по най-бързия начин. Не е за пренебрегване или отлагане на подобно оплакване. Или отидете в спешното, може този път да открият нещо.

# 634
  • Пловдив
Някой чул ли е нещо относно случай на полиомиелит в Бургас ?  newsm78

# 635

http://www.aerzteblatt.de/nachrichten/45496/Pandemrix_EMA_schlie … iko_nicht_aus.htm

Пандемрикс ( за свински грип ваксина) е вьзможно да причинява нарколепсия.
Признания..... Tired

# 636
Има ли някой тук във форума да страда от нарколепсия?

# 637
Здравейте момичета и татковци.

Аз съм малко нов във форума, тоест във писането на мнения. Иначе от преди да ни се роди детенцето си намирах интересна информация тук.

По въпроса за ваксините - успяха да му сложат на малкият двете при раждането и понеже още не бях прогледнал съвсем тази на първият месец. На вторият месец като им казахме че спираме да го ваксинираме педиатърката едва ли не получи удар. Вярно, повече се притесни че ще ги глобят, но след като говори с Риокоз и разбра че това явление се среща все по често се поуспокои. Понеже жена ми не боше напълно убедена все още, докторката го забеляза това и едва ли не ме обвини че я малтретирам, след което започна забележете, не да убеди колко ще е полезна ваксината, а да плаши как държавата ще ни смаже. И по точно - как няма да можем да пътуваме зад граница примерно до Англия (невярно), как ще ни спрат детските, как няма да можем да пратим малкият на градина и на училище и т.н. Общо взето ни обясни какви безотговорни родители сме.

Вярно е че нещата се движат в необходимата посока и все повече хора прогледват, но докато законово се изменят нещата ще мине още доста време. Ние със жена ми сме съгласни да поемем риска и да изпратим малкият на градинка и съоветно на училище където ще контактува със ваксинирани деца, но съществуват правовите пречки. Тоест, ще ни трябва да са записани ваксинациите в имунизационния паспорт.

Въпросът ми е такъв - Може ли някой на лично съобщение да препоръча педиатър/личен лекар от Слънчев Бряг или може би Бургас, при когото да се заведем и да запише че са направени ваксинациите?

# 638
Колко хубаво би било този, който отказва ваксини, да не се крие или да лъже...
Така реалната бройка ще е показателна.

# 639
Цитат
Понеже жена ми не боше напълно убедена все още, докторката го забеляза това и едва ли не ме обвини че я малтретирам, след което започна забележете, не да убеди колко ще е полезна ваксината, а да плаши как държавата ще ни смаже. И по точно - как няма да можем да пътуваме зад граница примерно до Англия (невярно), как ще ни спрат детските, как няма да можем да пратим малкият на градина и на училище и т.н. Общо взето ни обясни какви безотговорни родители сме
.

Вижте,вашето поведение е породило огледален образ и педиатьрката си е позволила да ви наговори тези глупости.Сигурен сьм,че ако бях аз на вашето място щеше само да потреперва и на всичко да се сьгласява.
Не сте уверени и имате страх от бели престилки.

Нена,
Така и няма точно статистика в БГ колко процента са ваксинирани.Това го разбрах преди няколко дни.Данните за 98% покритие и тн се изписват за пред СЗО защото БГ дьлжи на тях статистика.
"Трябва да напишем нещо според изискването,а дали е вярно,това не ги вьлнува явно".
Това са думите на човекьт,който чете и тук и работи в РИОКОЗ.

# 640

http://www.rense.com/general92/polio.htm - Polio Was NOT Eradicated By The Vaccine

# 641
Не само в БГ статистиката не е вярна... Тук една майка сподели, че е отказала ваксините на детето си (има право на това, защото в държавата, в която живее не са задължителни), но лекарят все пак ги е вписал като поставени... Това по каква причина го е направил не знам, но определено изкривява статистиката...

# 642
Вижте,вашето поведение е породило огледален образ и педиатьрката си е позволила да ви наговори тези глупости.Сигурен сьм,че ако бях аз на вашето място щеше само да потреперва и на всичко да се сьгласява.
Не сте уверени и имате страх от бели престилки.
Преди два дни един доктор беше у нас и само казваше "не мога да не се съглася с теб...  аз не съм специалист в тази област..."
Ако поназнайваме маалко повечко и им се дърпа... така де Wink

Винаги повтарям на всички искащи да се имунизират това - Хора, епидемиите са причинени от лоши условия на живот, на които дори и нашите цигани ще завидят. Обаче хората ги е страх, щото чичко доктор е казал така и се имунизират... и после автоимунни заболявания ли, какво ли...

# 643
Има ли някой тук във форума да страда от нарколепсия?

Едва ли са много във Форума тези, които са се ваксинирали "против" свински грип, ако това имаш предвид.

# 644
За полиото има една интересна теория за връзката му с производството и употребата на химикали (ДДТ и други подобни). Педито като ме убеждаваше колко страшно е полиото и да ваксинирам, ми обясняваше трагичния вид на колко пострадали хора си спомня от нейното детство. Разпитах майка ми за употребата на ДДТ в БГ едно време и тя ми каза, че ясно си спомня как нейната баба е третирала всичко в двора обилно с ДДТ. Така като ги гледам, майка ми и педито са били деца по едно и също време...
Не подценявам болестта, със сигурност тежките случаи са много страшни, но не мисля, че ваксината е по-малко страшна, нито съм убедена, че предпазва от заболяването.
Да не говорим, че по времето на масовата употреба на ДДТ, рекламите са бълвали "DDT is good for your health!" - становището на официалните власти тогава. Всички знаем колко полезна за здравето се е оказала в последствие тази отрова. А сега пък ни убеждават колко полезни за здравето ни са ваксините...

Общи условия

Активация на акаунт