Ноемврийски бебчета 2010 - тема 11

• 29 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 liana85, дано бързо оздравее детенце  Praynig Praynig Praynig Мислено сме с теб ите подкрепяме. Бебчо има нужда от силна мама...Направо се разтреперах, като ти прочетох поста...Онзи в Пирогов е за утрепване направо...аман от безхаберни и бездарни "лечители"  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 211
liana85,дано всичко мине добре,бъди силна Hug
А за тези лекари- #2gunfire #2gunfire #2gunfire ейййй   България няма да се оправи в близкото бъдеще с такива хора #Cussing out

# 212
Лиана, ще мисля цял ден за вас и то все хубави неща, за да предам и аз положителна енергия! Кураж, всичко ще е наред!!! Прегръщам ви!

# 213
  • София
Илианка, имаш огромната ми положителна енегия  Hug. Вярвам, че Бог му помага  Praynig.
Миличка, бързо да се оправи Ивко и скоро да сте вкъщи  Hug  Hug  Hug.

# 214
  • София
Дарче, Честита половин годинка на Вико!

Честит 5-ти месец на всички бебчета!

Да са здрави, жизнени, любознателни и обичани!

# 215
  • Торонто/София
лиана - изпращам ти много положителни мисли  Hug

# 216
liana85 -много сили за теб и бързо да се оправи малкия Ивчо.Вярвам,че всичко ще се оправи дано да е по-бързо и да си го нагушкаш много днес.

# 217
Илианка, и тук да ви гушна с Ивчо  Hug всичко ще бъде наред.

Мерси , Дори  Hug
Днес ще спретна нещо сладко да си почерпя мъжете у дома по случай половината ни година. Аз не ги празнувам много тия месечинки , ама половин година си е половин година  Joy После чак за РД ще черпя пак  Mr. Green

# 218
  • София
Лианче, стискам палци бързо да се приберете с бебчо в къщи и всичко да е наред  spoko Само смелост и скоро всичко ще е зад гърба ви  Hug

# 219
Честита половин годинка на Вико-да е все така лъчезарен,сладък и чаровен.
Благодаря на всички момичета за съветите. Hug Hug HugНе съм захранила с плодово пюре все още сме в началото на зеленчука. ooooh! Ще се опитам аз да приема повече круши и сливи и да видим дано има ефект.
Dori -много се радвам,че и вашето тържество е минало чудесно.И аз като теб поне 100пъти се просълзих добре,че беше Дея през това време да ме прикрива.
Така и нашето тържество мина чудесно,както повечето видяха съм качила снимки във фейса.Много се гордея с моята пораснала кака и с 1вото и истинско тържество.Няма по-голяма радост от това да видиш как децата ни порастват.А за еклерчетата Мимозка беше права-1ви изчезнаха от подноса Simple Smile))

# 220
  • Пловдив
Лианче стискам палци всичко да е наред и Ивчо бързо да се оправя  Hug Hug Hug
Даре честита 6-та месечинка на Викторчето  Heart Eyes Хубаво да се почерпите послучай половин годината на малкия вече голям мъж  Hug

# 221
лианче  Cry Cry Cry Ужасно е случилото се, но всичко ще се оправи и Ивчо скоро ще си бъде у дома. Прегръщам те и ни дръж в течение  Hug А лекарите.....  #Cussing out #2gunfire

# 222
  • Пловдив
liana85 и от мен имаш много положителна енергия spoko

# 223
Лианка, силно гуш от мен Hug! Дано скоро сте си в къщи и лошите емоции да са зад гърба ви!

Дарка, честито! Жив и здрав да расте Вико!

Дидка, страхотна е калинката! А иначе Дея добре си я храниш браво!

Дори, трябва да ни споделиш и вашето тържество, за да видиме Алекс как се е представил.

И аз в сряда съм на тържество на каката, и трябва да търся цвички. Някой да има идеи къде се предават?

TedyKr, аз съм в Редута, но ежедневно съм в Слатина щото каката е на градина там. така че може да се видим някой ден.

# 224
Лиана, много, много те прегръщам и дано в най-скоро време Ивчето да се оправи!  Praynig Толкова мъчничко ми стана за малкото човече!  smile3518Много, много виртуални прегръдки имате от нас!

Общи условия

Активация на акаунт