Ноемврийски бебчета 2010 - тема 11

• 29 045
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Дори, честит рожден ден на бате Алекс! Нека бъде все така усмихнат и чаровен и е гордостта на мама и тате! Честит празник!   bouquet

мише
, готино изкарване! И дано Сашето да си е здравичък!

Аз съм много щастлива, то било много хубаво чувството..Рая си има две пробили зъбчета  Heart Eyes, които съвсем случайно баща й мерна, докато си играеха. По нищо не сме усетили, че са тръгнали, тя си беше все така спокойна, на мама съкровището.   Kissing Heart
Сигурно съм много смешна, особено за мамите с второ детенце, ама ...  Blush А представям си какъв рев ще му ударя като проходи живот и здраве.

Днес май е ден за разходка!  Grinning

# 256
Честити зъбчета, Денка  Heart Eyes Hug
Вчера си мислех за теб, че се губиш нещо  Hug

# 257
Лианка, направо ми се сви сърцето като прочетох... Много силно гуш и от нас! Всичко ще бъде наред! Вярвам!!!  Praynig Praynig Praynig

# 258
  • окр Пазарджик
Здравейте момичета! Не съм ви чела, минавам да кажа ,че при нас всичко е ок. Кърмим се успешно. От 3 дни опитвам да захранвам с плодово пюре, но мнооооооооооого му се мръщим и плюем, а в течна форма въобще нищо не приемаме дори и вода. Странно ми е ,че бебето иска да сяда вече, много малък ми се струва . Да се похваля вече 2 пъти се обърна сам от по коремче-по гръбче. Приятен ден на всички!!!   bouquet

# 259
Дении, честито   bouquet Много е готино Wink

Дори, да ти е жив и здрав рожденика  Hug

Терми, добре дошла на родна земя   bouquet

# 260
  • В две мънички очи...
Дори честит рожден ден на батко Алекс! Да бъде все така чаровен, усмихнат и послушен!

Дъги, честити зъбчета на Райче - Зайче нека всички да и пораснат така безпроблемно Simple Smile

# 261
Дори-да ти е жив и здрав Алекс и Валката също.Много да помага  на мама.
Мише-лек път на теб и дано всичко със Сашко да е шест за да не го мислиш на почивката.И да се забавляваш много и за нас.
Дени-честито все така и за напред на не разбирате кога израстват зъбките,а да им се чудите кога са се появили. Hug Hug Hug

# 262
Здравейте! Влизам с въпрос към ЛЛЛ: Едната гърда ме боли по време и след като детето суче от нея /зърното ме боли/. Няма значение дали е сукал 5 мин. или 20 мин. Когато започне така да ме боли се цедя и той се храни от шишето. Първия въпрос - дали пък няма да се отбие така? И втория - защо така ме боли? Това продължава вече месец и повече, може би!  Cry

# 263
Дори , честит рожен ден на Алексче   bouquet Много да слуша и да порасне голями силен батко Simple Smile
Приспах дербната и тъкмо се бях засилила да чета , а днес мъртвило в темата  Confused

# 264
  • 42.016399,23.101179
Добрах се и аз до компютъра днес,
не ми остава време да изчета старата тема обаче, новата само по диагонал я минах. Embarassed
Дори  да ти е жив и здрав рожденника! Много да те слушка и радва!  bouquet  bouquet  bouquet
Дъгичка честито първи  зъбчета на Рая, всички дано така да изкарат без да ги усетите. Wink
И хич не си смешна да знаеш, и аз си рева нищо че ми е второ. Laughing
Мише много приятно да си изкарате, не се притеснявай бабата ще се справи, а на бебчо бързо ще му мине. Wink
Терминаторче добре дошла. Laughing
И Белослава докато бяхме на  Кюстендил се научи да се обръща. Тя пък от гръб по корем, но винаги само в едната посока и то само когато е по голо дупе, облечена ли е изобщо не прави опити. Joy

# 265
Дори, честит ви рожден ден! Да бъде здрав му пожелавам и много да ви радва!!!

Terminator, добре дошла!

Дъгичка, честити ви зъбчета, все така да ги изкарвате!

# 266
  • София
Люсииииии, Боби не изпразва гърдите докрай. Като започне по-слабо да тече и той се дърпа. Може ли някакъв съвет  Praynig Вчера висях над него (той легнал, а гърдата надолу), за да цока и тогава с по-продължително сучене успя да я изцока. Но нещо друго, ако мога да приложа, ще се радвам да споделиш  Hug Hug Hug

MMka, има ли някакъв проблем, защо те притеснява, че не изпразвал гърдите докрай? Ако досега така си е сукал и всичко си е наред няма нужда да променяш начина на кърмене реално според мен.
Или изведнъж е започнал да прави така?

Дори, честит рожденик, да е много здрав и да учи братчето си само на хубави неща!  bouquet

slb83, браво за изпита, на мен ми бяха кошмарни свищовските изпити (в смисъл, че не съм човек с математическа мисъл, едвам завърших  Sick ).
С първото висше ми беше песен - завърших педагогика на обучението по изобразително изкуство, такава ми е натурата, пък и средното ми беше паралелка със засилено обучение по изобразит. изкуство и бях отличничка.
На въпроса ти - мъжа ми е от Свищов, бях учителка по рисуване няколко години там когато се запознахме. В началото на април си направихме ваканция по селата. С ръка на сърце мога да кажа, че това е най-хубавия град в което съм живяла - чист, красиво оформен, поддържан и с мноооого студенти  Wink
Мъжа ми е много амбициозен и нямаше възможност за реализация там, но ако имах някаква възможност веднага бих се върнала да живея там.

Дъгичка, честити зъбчета!  bouquet

# 267
Дори, честит празник на батко Алекс (на патеричка) и честита половин годинка на малкия мишок   bouquet  bouquet  bouquet

Аз вчера не успях много да се добера до компа , ако ми отпуснеха едно дупе място можех само скайп да видя  Joy Joy ама така е събота и неделя  Whistling

Терминаторче, уелкъм  Hug мини и през РусЙеееее , за едно бързо кафе  Mr. Green

Дъгич, честити ви зъбчета и да почерпиш с дъвки (така се прави)  Hug Hug Hug

ПП Честит имен ден на всички с имена на цветяяяяяяяяяяя , здрави и усмихнати бъдете   bouquet

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 08:16 от Дарка Подробната

# 268
Добрютро  Hug

Честит празник на всички именници днес!
И понеже и аз празнувам имен ден да почерпя с нещо сладичко
ето и по кафе

# 269
  • Козлодуй
Честит Имен Ден на всички, които носят имена на цветя!
Специални поздрави за Берушка. Бъди жива и здрава ,  и като цветята красива. Весел празник!
Честити зъбчета на Рая! Алекс е точно колкото Рая - значи мога да очаквам включване всеки момент. Тя Алекс само се лигави........иначе не е кисела и не мрънка. Дано като на Рая да избият без да ги усетим Simple Smile
Люси: сега вече ми стана ясно Simple Smile Мерси, че задоволи любопитството ми!
Днес свекър  ми празнува имен ден - да ми е жив и здрав и все така да ми помага, и да ме слуша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт