Ноемврийски бебчета 2010 - тема 11

• 29 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Хайде и аз да се отчета след 100 годишно мълчание.
След вчерашната консултация Габи е вече 7400/67см. Сложиха му само Синфлорикс и тази нощ стана нещо страшно. Първо вдигна температура 38 градуса,а в ранните часове стана и проблем с дишането.Дишаше много тежко,поемаше доста въздух,а след това правеше пауза.Не дишаше по няколко секунди.Просто беше някакъв кошмар.
В тази връзка искам да кажа,че педиатърката ми спомена за този страничен ефект с дишането,но той се проявява при недоносени бебета.Така че ако някоя мама е с недоносено,да го знае от обща информация.
В момента всичко вече си е по старо му,спинка си кротко и се надявам да няма повече проблеми.

# 376

Май доста бебета имат кофти реакции след този синфлорикс ...

Весело изкарване на празника!

# 377
  • В две мънички очи...
Оф добре че ще го слага като е по-голям  #2gunfire

# 378
И аз се ослушвам за Синфлорикса и все го отлагам. Другата седмица май ще се престраша да му го сложат.

# 379
Дъгичка ако ползваш Авент имат биберон 1-2-3 така се казва има една цепка и зависи как я завъртиш-толкова пуска-ние ядем от самото начало с такава и не се дави.

# 380
Дъгичка ако ползваш Авент имат биберон 1-2-3 така се казва има една цепка и зависи как я завъртиш-толкова пуска-ние ядем от самото начало с такава и не се дави.

гери, аз точно тази имам предвид под три-степенна.  Confused
Днес с купичка и лъжичка яде навън.
Вие успяхвате ли да разбиете малките буцички?  Thinking

Мноооого ми е кеф, като е такова времето!  tooth Цял ден бяхме в "Борисовата", беше много по-празно от обичайното и се изкефих, а и улиците едни празнииии  Sunglasses

Лека ви нощ, на малкото които са тук.  Simple Smile

# 381
  • В две мънички очи...
Ох ние бяхме в парка зад музея "Земята и хората" не беше много населено но там не ми допада много заради лошото разположение на пейките точно до алеите които са пясъчни и на всичкото за капак няма грам сянка, та малкия го кърмих права под една шарена сянка. И освен това си духаше та утре ще видим къде ще се спрем ама преди това ме чакат яйчицата Simple Smile

Дарче да запишеш Фил как пее "Чук чук яйчице" Simple Smile специално за Великден.

# 382
  • Козлодуй
Народът се разбяга по родните места Simple Smile
И при нас днес беше спокойно, но ние се прибираме да си папаме у дома. Вече и ние сме с летния кош. Струва ми се доста открит. Но пък и температурата е 20 градуса. Определено й хареса да е седнала в новия си кош. Оглежда се. Днес дори заспа седнала Simple Smile После я пуснах и я завих. Голяма е скица Simple Smile
Я кажете какво ви е мнението за жълтъка, сиренето и месото......и кога смятате да ги включите в менюто? Ние се захранихме на 4 м и половина, но не сме заместили напълно нито едно хранене все още (не че бързам де). Засега ядем зел. , пл. пюре и каша. Чудя се кога да включа месото....
Весело посрещане на празника.........и много приятни емоции със семейството ви желая!

# 383
Дъгичка ох да ма аз чета за на Дора дупките и.... аз иначе на 180 мл вода слагам 6 л и половина за да тече,а не 8 както пише и всичко е ОК  Wink

# 384
  • Пловдив
знае ли някой какво стана с кашите ФРИЗОКРЕМ?има ли ги още на пазара?преди си спомням че правих такава каша на големия ми син и царевичната и оризовата бяха страхотни.вие какви каши давате?

# 385
Привет мами  моля помагайте #Crazy #Crazy #Crazy
Нямам никакво време да вляза малкия е отвратителен от 3 дена,от вчера вече е с жестока хрема,а тук в Русе Мобил Мед са ужасни,часната при която ходим не си отговаря на телефона,а личната 100% няма да ми вдигне и нз какво да правя,някоя от вас може ли да ми каже какво са симптомите за растене на зъбки ooooh! ooooh! ooooh! И трябва ли да го заведа в спешното,тази нощ мъжо взе една хубава помпа за да смучем нослето,но хремата е ужасна,няма температура,няма кашлица newsm78 newsm78 newsm78.Моля помогнете Praynig Praynig Praynig

# 386
Здравейте мацки!  Hug

Влизам за малко да пожелая на всички ХУБАВ ВЕЛИКДЕН!
Дано празника ви да бъде много топъл, спокоен и пълен с детски усмивки!

От няколко дни не съм ви чела, но ще навяксам /някакси  Grinning/.
Днес меся козунаци, стискайте палци да станат хубави.
Няколко дни няма да се появявам, в понеделник заминаваме с малкия към София и ще сме там до Гергьовден. Ако имам нет ще ви търся за разходка  Hug.
Но, пак ще се завърна, да ме чакате  newsm62.

Хубави празнични дни!

# 387
Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желая   Ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека този Великден бъде специален за Вас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 388
знае ли някой какво стана с кашите ФРИЗОКРЕМ?има ли ги още на пазара?преди си спомням че правих такава каша на големия ми син и царевичната и оризовата бяха страхотни.вие какви каши давате?

Аз взех 2 на Милупа - Био безмлечна оризова каша от 4-месечна възраст и ориз и царевица също на Милупа . Утре по случай 5-ия месец започвам захранване с оризовата  Simple Smile

# 389
  • 42.016399,23.101179
Привет мами  моля помагайте #Crazy #Crazy #Crazy
Нямам никакво време да вляза малкия е отвратителен от 3 дена,от вчера вече е с жестока хрема,а тук в Русе Мобил Мед са ужасни,часната при която ходим не си отговаря на телефона,а личната 100% няма да ми вдигне и нз какво да правя,някоя от вас може ли да ми каже какво са симптомите за растене на зъбки ooooh! ooooh! ooooh! И трябва ли да го заведа в спешното,тази нощ мъжо взе една хубава помпа за да смучем нослето,но хремата е ужасна,няма температура,няма кашлица newsm78 newsm78 newsm78.Моля помогнете Praynig Praynig Praynig

Пробвай с спрея Euphorbium много съм доволна от него, хомеопатичен е и става и за кърмачета. Може да му даваш и витамен Ц да пие, както и да му капваш в нослето. Ама най-добре си го заведи на доктор да не тръгне и на долу, че при бебетата много бързо се случват нещата. Възможно е да е и от зъбки, но дори и да е от тях трябва да се лекува. По скоро е от шантавото време на вън и от резките промени на температурите. newsm78

Весело изкарване на празниците на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт