Мен ме нямаше тези дни, но голями разходки, голямо нещо направихме тези дни
В петъка цял ден го минахме в Южния парк, а в съботата ходихме до ждрелото на р.Ерма и мноого хубаво си прекарахме. Само дето много съм ръждясала и от толкова разходки, мускулите яко ми страдат от треска от два дни
И добре, че се възползвахме от времето, че наистина каква е тази пролет, дано не е и лятото такова студено и дъжделиво, като преди години, че направо ще си е за гръмване 
мише, за заглавия нямам проблем, харесват ми и такива семпли като сегашното и рапърски римувани

Лианка, честита половин годинка, да е жив и здрав Ивчо!
Нико, нашия човек стои в шезлонгчето, но за около 20тина минути, и после го редувам, в столчето за хранене, в креватчето да хваща въртележката, и от няколко дни му послах на килима да лежи и да се тръкулка с всичките играчки около него, че ми е най-спокойно така, няма къде да се удари, нито да падне, че е голям червей иначе, само се кълчи
Сега сме решили да му купуваме и проходилка, та нека се размотава в нея 
Иначе, си хапва хубавичко, верно че, сме засега все още на картофи и моркови, но моркова определно повече му се услади, но такива мазаници, нямаше нещо което да не му е омазано, трябваше веднага след това в коритото на къпане да го слагаме
И да поясня, Кьолши повече за теб важи, и с моркова се убедих, че купешките пюренца, са по-сладички и си ги хапва по с кеф, отколкот моите домашни приготвления
Пробвай го един ден Йогенцето с купешки, да видиш дали не ги харесва изобщо, или само домашните не му се нрават 
Хайде, събуди се, отивам
и беше много приятно - през деня слънце, през нощта валеше, но рядко.
? Тиквата разреждате ли я с кърма или АМ, тя май си е достатъчно водна и мека? Едни ей такива чуденки още не съм изяснила за себе си, та ако някой иска, може да удари едно рамо със съвет.
.
.

Обаче пък са страшно ефектни, спор няма! В събота бях занесла на едно приятелско събиране, що похвали отнесох!