Хубави места около Варна - еднодневни и двудневни почивки!

• 164 103
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря!
Преди няколко седмици бяхме на Камелия.. и ми се искаше да сменим заведението. Но ако няма къде другаде, пак ще сме там.
На Барите не сме ходили... освен да питам дали работят по това време и дали е топло... въпреки, че въобще не долюбвам този тип обзавеждане, но пък екопътеката ме спечели. Simple Smile
В сайта им пише, че няма да работят януари и февруари. На 1.03 отварят за празника с пакети до 3.март2014 г.

# 181
Резервирах на Вила Булгара Еко. Ако някой иска, после ще дам отзиви.
Много ви благодаря за предложенията.  Hug

Ако някой се двоуми за Разград - има останала само една ваканционна къща.

# 182
Резервирах на Вила Булгара Еко. Ако някой иска, после ще дам отзиви.
Много ви благодаря за предложенията.  Hug

Ако някой се двоуми за Разград - има останала само една ваканционна къща.

Разград ли? Какви къщи има при нас  newsm78

# 183
  • Варна
Бо, задължително сподели за Вила Булгара Еко!

# 184
Разград ли? Какви къщи има при нас  newsm78
http://ostrovche.com/bg/31/oferti

missNoir,  непременно Peace

# 185
Разград ли? Какви къщи има при нас  newsm78
http://ostrovche.com/bg/31/oferti

missNoir,  непременно Peace
А да, супер е там  Peace

# 186
Бо, задължително сподели за Вила Булгара Еко!

Собствениците са много мили, много ерудирани, персоналът е супер, хотела е приятен, НО цените са безумни  Crazy

# 187
missNoir, много ти благодаря за предложението за Булгара Еко! Много съм доволна от преживяното там. Собствениците се бяха постарали доста за да накарат гостите си да се чувстват страхотно. Нещо различно от всички останали места на които съм ходила - като се започне от отношението на собствениците, като се премине през храната и се стигне до най-малки подробности (като пречистената вода със специални филтри, което я омекотява; приборите за хранене; масите, столовете, покривките; тематичната украса).

Стаите и самата вила са подредени с много вкус. В самата стая ни очакваше комплимент от собствениците - шампанско с подаръче плюшена играчка + декоративно сърце. На цветна хартия свита на руло - описание на програмата, която ни очаква през уикенда.
На разположение са сауна и парна баня.. римска или не съм сигурна, тъй като аз не ги ползвах. Но повечето гости се възползваха с бутилката шампанско и има стаичка където да си побъбрят.. като руските бани Wink
Вечерта имаше официална вечеря - дисководещ, томбола, която се водеше от собственичката с подарък за всеки и всеки от гостите трябваше да пожелае нещо на останалите. Накараха ни да се почустваме всички там като приятели и едно цяло. После собствениците ни посвириха и попяха - по професия той е пианист, а тя е певица. Менюто беше точно по мой вкус, музиката също! По-късно вечерта всички се разтанцувахме.  Laughing
На другата сутрин имаше закуска на блок маса, следваше разходка с човек от селото, който е бил преподавател и е една ходеща сладкодумна енциклопедия по българска история. Там има доста възможности за пешеходен туризъм, но тъй като беше ветровито и отидохме само до Мадарския конник.
Следобед собствениците ни бяха приготвили винен брънч - греяно вино с орехи и сушени плодове, месни мезета, сладки и соленки. Собственика ни посвири на пияно...
Вечерта имаше подготвено меню за вечеря и отново дисководещ. Относно храната - хората се стараят до колкото е възможно да е домашна - в градината си отглеждат билки и подправки, месните мезета на брънча също, опитахме от домашната им ракия...
Разбира се, че не всичко беше идеално, като се има предвид, че някои стаи са доста малки и ние попаднахме в точно такава, но тя жената каза, че просто сме били последните които сме резервирали стая. Друг недостатък за мен беше, че закуската на блок масата беше доста оскъдна от към разнообразие.
Но всичко това не можеше да повлияе на цялостното прекрасно впечатление, което оставя това местенце - различно по дух, подредба и отношение от всички останали места, на които съм била!

# 188
  • Варна
Бо_,
много благодаря за дългия и подробен пост!

Тази сутрин се сетих за теб, дали сте се върнали, дали сте останали доволни Simple Smile

Ще включа и аз Вилата, в списъка за места за посещение Peace

# 189
Дами помагайте,моля. Има ваучери за с. Долище за Батовските къщи, но искам мнението ви,какви са условията,хубава ли е храната,топло ли е в стаите за нощувка,че с това променливо време ми е притеснително.Съпругът ми е рожденик на 28.02. и искам да го изненадам с една кратка почивка, но тъй като е безработен сме притеснени финансово,но сме с две деца с вродено заболяване и той е поел грижите за тях,докато аз съм на работа.Така че заслужава награда,но ми се иска нещо хем хубаво , хем евтино, ако имате други идеи споделете,ще съм ви благодарна.

# 190
  • Варна
ходили сме в Долище, миналата година с ваучери. На нас ни хареса - мисля че беше април месец някъде, с парно са и беше много топло в стаята. Храната също ни хареса, но сякаш готвено нямаха, в смисъл във ваучера имаше салати и ястие за нас, а за децата аламинути поръчвахме, но и те са капризни и нямаше да ядат манджи. Цени изобщо не помня, но ние ядяхме там вечер и сутрин, а на обяд бяхме по баирите наоколо. За уикенд е добре, за повече - няма какво да се прави. В ресторанта имаше жива музика и е малко шумно в стаята отгоре, къде бяхме настанени, но при цял ден обикаляне си спяхме без проблем  Simple Smile . Доплащането за децата ми се струва повечко, но сестра ми бяха ходили след нас и на тях пари не им взеха, не знам дали беше пропуск.
Бих повторила

# 191
 milica_g , благодаря   bouquet

# 192
  • Варна
Дами помагайте,моля.

Има прогноза за рязко застудяване - сложи една духалка в колата Simple Smile
Дай да видим ваучера - може и на нас да ни се прииска.

# 193
peterky2002 , точно това, че го дават застудяване ме притеснява. Не знам как да кача линк, но като напишеш оферти за Батовската къща и тя излиза. 40лв. за нощувка,закуска и вечеря,като вечерята е по избор от менюто за двама. А пък и повод да отидем до Варна за радост на тинейджърката. Laughing

# 194
  • Варна
http://www.vipoferta.bg/оферта-batovska-kashta-dolishte-3496.html

ето го ваучера, ако го дават сняг, не ти препоръчвам, пътя до там надали някой ще изчисти
А като гледам валидността на ваучера е до май месец, така че випоферта ще държат активна офертата още дълго, може да изчакаш да наближи момента и тогава да решиш според времето

Общи условия

Активация на акаунт