КАРТИ ТАРО - 10

• 55 959
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София, Лагера
Момичета, имам въпрос за една подредба.
Накратко ситуацията - моя приятелка си има сериозна връзка, но се е увлякла по друг мъж. Сега дилемата й е дали да остане с втория, или да си продължи с пръвия.

На въпрос "Какво би станало, ако остане с втория?" се получават следните карти:

1. Същност на ситуацията?

2. Как започва?

3. Как продължава?

4. Докъде води?

Интересува ме вай-вече какво мислите за резултата  Praynig.
Благодаря ви!  Hug

# 692
дявол-отшелник-рицар чаши

тези карти са теглени с въпрос, дали ще се яви работа,дали ще започне  скоро работа един човек. малко след това вече е имал разговор,предложение, но отказва,смята че нещо нередно има.

# 693
Момичета, имам въпрос за една подредба.
Накратко ситуацията - моя приятелка си има сериозна връзка, но се е увлякла по друг мъж. Сега дилемата й е дали да остане с втория, или да си продължи с пръвия.

На въпрос "Какво би станало, ако остане с втория?" се получават следните карти:

1. Същност на ситуацията?

2. Как започва?

3. Как продължава?

4. Докъде води?

Интересува ме вай-вече какво мислите за резултата  Praynig.
Благодаря ви!  Hug

Ясно се вижда приключването на взаимоотношенията със мъжа, с когото е сега приятелката ти. Смъртта + 10 чаши + паж меч
Също по императора + силата - абсолютна непоклатимост и твърдост в решението и мисля, че то ще бъде взето от мъж (съдя по това от императора). Ако тя залитне по другия най-вероятно половинката й и ще разбере и той ще приключи взаимоотношенията.

# 694

тези карти са теглени с въпрос, дали ще се яви работа,дали ще започне  скоро работа един човек. малко след това вече е имал разговор,предложение, но отказва,смята че нещо нередно има.

Предложението за работа е поднесено по привлекателен начин, много обещаващо.  Измамата се вижда в комбинацията дявол+отшелник - това е най-точната комбинация за лицемерие и лъжа, която таро ми е давало винаги.  Само по 3 карти не може да кажа нищо повече...

# 695
  • София, Лагера
Eskar, страхотна си!   bouquet
Как ли не го въртях. То проблема е, че тя в момента е и с двамата. И този Император ту ми се струва, че е официалния, ту че е новия... и сякаш той е на преден план, а тя има нужда от сила, за да предприеме нещо. И Смъртта ми говори за раздяла с единия, която ще доведе до щастие, ама с кой от двамата? ... доста объркващо. При всички случаи скъсването на едната връзка ще доведе до хармония в другата...
Но пък отделно на КК за бъдешето на новата връзка на позиция 10 ми излиза Луната...  Rolling Eyes което хептен ме обърква.

Отново сърдечно благодаря! Hug

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 08:52 от Ноеми

# 696
Здравейте,ще помоля за малко помощ Praynig Какви чувства изпитва към мен С?
картите нямат позиции,просто така 3 изтеглени карти...

благодаря Peace
Накратко -приятелски -искрени, ясни, приятелски чувства - поне сега  е така.

# 697
Eskar, страхотна си!   bouquet
Как ли не го въртях. То проблема е, че тя в момента е и с двамата. И този Император ту ми се струва, че е официалния, ту че е новия... и сякаш той е на преден план, а тя има нужда от сила, за да предприеме нещо. И Смъртта ми говори за раздяла с единия, която ще доведе до щастие, ама с кой от двамата? ... доста объркващо. При всички случаи скъсването на едната връзка ще доведе до хармония в другата...
Но пък отделно на КК за бъдешето на новата връзка на позиция 10 ми излиза Луната...  Rolling Eyes което хептен ме обърква.

Ноеми, защо се чудиш-върни се на ВЪПРОСА - а той е "Какво ще стане ако остане с втория?" и картите отговарят на него. Съгласна съм с тулкъването на Ескар като цяло. За мен са така: Същност - 6М -тя е в преходно състояние сега , основно на ниво съзнание - дали да си тръгне , да отиде при него, да остави досегашното? Как започва- ами с раздяла, отхвърляне, напускане, тъга..., какк продължава - смело, решително, осънато и без колебания, но и ЧЕСТНО, без лъжи. Докъде води - императора тук за мен е новата връзка и новия - ВТОРИЯ - мъж - стабилност, окончателно приключване с досегашния етап, любов и щастие в новата и връзка и отново -ЧЕСТНОСТ, започване на чисто, яснота - това е за мен ПМ.
Струва ми се, че трябва да е честна, за да са добре нещата.
И съвсем лично мнение - защо се чуди тя? Значи ако не се получат нещата с втория, ще си остане с първия ли?Щом се е стигнало до това да се 4уди, дали трябва да остава с него изобщо?
Тази ситуация, за която си гледала, Ноеми, ми се вижда като "да не пуска клона, докато не се хване за следващия.  Такива жени са ми меко казано неприятни - да не използвам по силна дума.
НО това няма нищо общо с теб!  Hug Просто не се стърпях   #2gunfire 
Продължавай да ни даваш чуденки за тълкуване!  Peace

# 698
  • София; Дружбето
Хайде да питам, че хич нищо не ми се изясни. Гледано ми беше на мен, Ноеми което пусна. Връзката ми с втория е известна на първия, така че честност има и към двамата. и двамата знаят какво мисля и искам и затова се чудя кой да избера. и не разбирам какво ми казват картите. Че ако избера втория с него ще имам стабилна и хубава връзка? ясно е че стане ли това, ще загубя първия. А че решението ще се вземе от мъж е така, но кой от двамата. И не ме нападайте и аз не съм доволна от създалата се ситуация, но живота ни поднася понякога и такива неща и затова искам да изляза по бързо от този омагьосан кръг, в който се въртя

# 699
Хайде да питам, че хич нищо не ми се изясни. Гледано ми беше на мен, Ноеми което пусна. Връзката ми с втория е известна на първия, така че честност има и към двамата. и двамата знаят какво мисля и искам и затова се чудя кой да избера. и не разбирам какво ми казват картите. Че ако избера втория с него ще имам стабилна и хубава връзка? ясно е че стане ли това, ще загубя първия. А че решението ще се вземе от мъж е така, но кой от двамата. И не ме нападайте и аз не съм доволна от създалата се ситуация, но живота ни поднася понякога и такива неща и затова искам да изляза по бързо от този омагьосан кръг, в който се въртя
Нека Ноеми да ти хвърли карти с по-точен въпрос, например - Какво бъдеще ще имаш с втория мъж ако напуснеш първия. И да ги подреди по келтски кръст. Когато човек се вълнува от нещо конкретно, както ти в случая, трябва да има и конкретен въпрос, за да получи конкретен отговор. Така само как ще се развият нещата не става пък и мисля, че завършекът е логичен и всеки може да го каже без таро. Как ще се развият отношенията ти с другия е отделен въпрос вече.

# 700
От много време Ви чета , но да си призная не разбирам нищо от картите Таро . Може би и причината е това ,че напоследък съм много изморена .. не знам .Ако някой може да ми хвърли едни карти да пише Simple Smile

# 701
  • София
И аз искам  Hug Hug

# 702

тези карти са теглени с въпрос, дали ще се яви работа,дали ще започне  скоро работа един човек. малко след това вече е имал разговор,предложение, но отказва,смята че нещо нередно има.

Ми прав е да усеща че има нещо нередно. Отшлникът е освен може би безработен (за в момента) ,но и мъдър човек.Притиснат от изскусители:)

# 703
да шопи в момента е без работа. Sad

# 704
асо чаши-7 чаши - рицар чаши

как виждате комбинация, какво отразява?
според мен моментното състояне  на човек,дух,мисли- страни карти които бих казала свят на фантазия,полет на мисълта уловен от картите...

Общи условия

Активация на акаунт