КАРТИ ТАРО - 10

• 55 917
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
мерси ЛУ  bouquet Heart Eyes
 сега ще сложа и оригиналната картинка ( моята е като лампата на аладин ;P)

# 61
za men dnewna karta -обърнат маг -плахост.страх от новото?

директен въпрос беше зададен така:-как Т,ще се държи с жена си ,след като се срещне той Т ,с нея А.

според мен човекът няма да е желания кавалер,защитник, за жена си.

Simple Smile
а картите които теглих за нея , тя в този случай ,каква  ще е :

под рицаря излезе и 5 меча обърнати
за добро или лошо,нещо различно от ежедневното  .трябва да има оглеждане,разбиране и преценка.като карта на надеждата ги улових тези трите,на отчаяната надежда...за идването и на по-обри дни.

Simple Smileза време  8жезъла. (обаче изпадба 8 меча обърнат) -какво биха показала.като изброяване(колко дни,часа,седмици...)

# 62
КК, за семейство.как ще стоят нещата при  появата на трето лице в дома им.питането е направено от съпругата.

1- 5 пентакли обърнат
2-9 меча обърнат
3-7 меча обърнат
4-7 жезъла
5мин-паж чаши обърнат
6бъд-6 жезъла
7-4 меча
8-асо меч
9-2 пентакли
10-паж пентакли

самомога да кажа , че твърде мнго притеснения  има . малко по-споко. по-заземено виждане,не емоционално.макар че  мился че картите  май казват и причините които  са  ''обецата'' за тези вълнения.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 09:19 от *МЕГИ*

# 63
хм, хм картите може да са обеца, но не са кофти за появата по- скоро са за това, което е било

# 64
Ветре, разчисти си кутията, моля  Peace Простете за спама

# 65
Ветре, разчисти си кутията, моля  Peace Простете за спама

Ти също. Simple Smile Чак сега имах възможност да вляза...

# 66
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil аз се чудя защо темата се влачи, а вие писъмца си препращате ,а? Laughing

какво ще кажете за картите на -отг,ком,съвет.
об. 5 меча--об. 10 жезъла -- об.10 меча
на въпрос ,ще има ли работа до краая на ссептемвври.

по мое мнение  този мъж  го очакват разни  голем промени там. нещо ще се случи,то май е започнало  вече. разправии,спорове,тежки дни за момента. все пак се очакват и добри новини,така мисля поне заради 10 меча обърнати. но тези 5 меча обърнати в позиция едно! какво ще кажете

# 67
Здравейте Simple Smile
На въпроса  ще приемат ли сина ми студент и къде-дали в  Iто уни,където подава документи, или във IIто уни,където подава документи  се паднаха следните карти : Отшелник  4чаши   3меча...
Може ли някой да ми разтълкува значението им и съотв отговора ,моля ви Praynig Grinning

# 68
Здравейте Simple Smile
На въпроса  ще приемат ли сина ми студент и къде-дали в  Iто уни,където подава документи, или във IIто уни,където подава документи  се паднаха следните карти : Отшелник  4чаши   3меча...
Може ли някой да ми разтълкува значението им и съотв отговора ,моля ви Praynig Grinning

Здравей,румид, имаш два въпроса , а само една подреба, затова се затрудняваш сама да се справиш с отговора. Успех

# 69
ами ако е удобно да задам само един въпрос/не умея да работя с такива карти Embarassed...една жена ми ги подреди и се паднаха тези, но ми каза по-емоционални неща, а конкретно на въпроса не ми отговори Confused/....къде ще приемат сина ми студент  ,където е подал документи Iво ,или във IIто уни?

# 70
Момичета,много ви моля някой ако има време да ми хвърли едни карти,че страшно ми е напрегнато.Много въпроси и много проблеми ми се насъбраха Praynig

# 71
ами ако е удобно да задам само един въпрос/не умея да работя с такива карти Embarassed...една жена ми ги подреди и се паднаха тези, но ми каза по-емоционални неща, а конкретно на въпроса не ми отговори Confused/....къде ще приемат сина ми студент  ,където е подал документи Iво ,или във IIто уни?

Ако можеш, опитай се да извлечеш максимална информация от това,което ти е казала жената. (Абстрахирам се от опита й с Таро) По-принцип, най-добре чувства картите, този който сам реди и им задава въпроси. Не е желателно да се задават въпроси в една насока, в близък период от време и на различни гадатели. Получават се отговори,които ни се иска да чуем.
Ако не ти е късно, след 2-3 дни ме подсети да видим дали ще "видим" отговор.

zlplst, За "хвърляне" на карти в Таро са нужни по-конкретни въпроси Peace

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:15 от ЛуАн

# 72
 HugБлагодаря,Луан....
до сега съм чела в нета за тези карти-интересно , но сложничко е ....понавих се ,сякаш...в детството си много си занимавах,ама с обикновените карти-пасианси, гледане в III реда с минало,настояще ,бъдеще....иска ми се да пробвам,май-чета тук за "келтски кръст" и си харесах карти на Брюгел и на Бутлер/дано не обърках имената им Embarassed/, но този келтски кръст изисква само 10карти, а колодите са големи...Какво да правя- кой начин за начинаеща ми препоръчвате и с какви карти /да са по-малко,обаче,че ще стане едно мазалоооо,ако са много/

сега като влизах тук-таме влязох и в сайта на Илияна Смилянова и си определих моя сигнификатор-3 жезъла- много вярна интерпретация!

# 73
въпросче

тегля си рядко напоследък
по 1 карта  не ги мисля много..
та попитах от какво имам нужда, какво да направя за себе си= асо чаши
мн. рядко тегля тази карта

ще ми бъде приятно да споделите мисли по въпроса  bouquet
Нещо ново ,което ти е по сърце.В което да вложиш и плам и жар и да го правиш с кеф и лекота.

# 74
румид, в момента впечатленията ти за Таро са една какафония. Grinning (извини ми)
Ако си решила да се занимаваш, събери повечко информация, подредия,смели я и почни от АБ.

Препоръчвам ти класическото таро на Уейт,като много подходящо за начинаещи.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт