КАРТИ ТАРО - 10

• 55 924
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil аз се чудя защо темата се влачи, а вие писъмца си препращате ,а? Laughing

какво ще кажете за картите на -отг,ком,съвет.
об. 5 меча--об. 10 жезъла -- об.10 меча
на въпрос ,ще има ли работа до краая на ссептемвври.

по мое мнение  този мъж  го очакват разни  голем промени там. нещо ще се случи,то май е започнало  вече. разправии,спорове,тежки дни за момента. все пак се очакват и добри новини,така мисля поне заради 10 меча обърнати. но тези 5 меча обърнати в позиция едно! какво ще кажете
Според мен ,не.Очаква го дълго чакане и бездействие -в смисъл на работа ,не че той ще стои със скръстени раце.Безсилие .

# 76
Здравейте Simple Smile
На въпроса  ще приемат ли сина ми студент и къде-дали в  Iто уни,където подава документи, или във IIто уни,където подава документи  се паднаха следните карти : Отшелник  4чаши   3меча...
Може ли някой да ми разтълкува значението им и съотв отговора ,моля ви Praynig Grinning

"колегите" са прави  има 2 въпроса, но картите не са обнадеждаващи

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 09:55 от Вятър

# 77
румид, в момента впечатленията ти за Таро са една какафония. Grinning (извини ми)
Ако си решила да се занимаваш, събери повечко информация, подредия,смели я и почни от АБ.

Препоръчвам ти класическото таро на Уейт,като много подходящо за начинаещи.
 Peace

благодаря за идеята за Таро на Уейт Peace...продължавам да чета,но тук си трябва и практика...при мен се получават нещата като ги правя-така по-лесно уча... Heart Eyes

# 78
Здравейте Simple Smile
На въпроса  ще приемат ли сина ми студент и къде-дали в  Iто уни,където подава документи, или във IIто уни,където подава документи  се паднаха следните карти : Отшелник  4чаши   3меча...
Може ли някой да ми разтълкува значението им и съотв отговора ,моля ви Praynig Grinning

ами ,като гледах значението им- отговорът  на тези скарти е по-скоро вътрешна затвореност,самоизолация, душевно страдание....но няма конкретен отговор на въпроса ми/освен,ако това е косвен отговор,който се подразбира newsm78/....Наистина сина ми в момента е вглъбен в себе си и не вярва в победата си, обезверен е ......за Iто уни..........но има IIро такова, за което е сигурен,че е "вътре"/заформи бал 29.3 от 30.00-затова е сигурен/ама знае ли човек съдбата кви ще ни ги сервира в последния момент.....

# 79
Здравейте Simple Smile

румид, съгласна съм с Вятър, съгласна  съм и с твоята интерпретация.

# 80
Мился че второто Уни е сигурно ,но не му е по сърце. Това според 4ч.

# 81
 Simple Smile не ,че не му е по сърце,ами ....от тази професия ще падат по-малко парички, а "онова" е телец Wink...принципно това ни беше и единственото желание до преди 1 м,когато го навиха да пробва в "Iто уни"/дотогава той хабер нямаше за него/, знаеше си ВИНС-а , Туризъм и си се подготвяше за там...каквото реши съдбата,в крайна сметка... Хубава вечер,момичета Grinning  Heart Eyes

# 82
Може ли пак да попитам нещо- преди малко влязох в онлайн гаданието със 7 карти/минало,...наст.-....отговор/  с въпрос "Ще приемат ли сина ми в Х -уни"/където ни трябваше и връзка за там /     и се паднаха :

9ка пентакли
2ка чаши
Висша жрица
Кралица на пентаклите
Справедливост
5ца мечове
Любовниците-        това вс. е отговорът,който гласи ,че "Ти ще пострадаш от неизбежни последствия,но ще предприемеш правилната стъпка за да стигнеш до добрия изходи някой ще ти помогне да решиш проблема или да го отстраниш"

Та -притеснява ме тези "неизбежни последствия" да не би да са някакво изнудване по време на ученето, или това касае прекия въпрос/какви пък последствия при самото кандидатстване newsm78/

# 83

Една от любимите ми карти, която остава за мен все така тайнствена ..нека да я обсъдим.
Какво е за вас тази карта? Какви усещания имате за нея? Какви са ви личните впечатления?

# 84
тази карта винаги ми показва "deja vu" ( вече видяно) сякаш съм била вече един  път пред тези порти, и съм била свидетел на  "отварянето" ... усещането мие много реалистично, много веществено и минало
така както говори за илюзията на моето преживяване, така може да ми покаже път, да ме обърка поради това, че не мога да определя времето и мястото и най- вече себе си

# 85
Сега,като разглеждам  значенията на младшите аркани  установявам за себе си най-обща груба връзка с астрологичните характеристики:
 жезли- темпераментност,активност,енергичен оттенък на  случващото се ,на проблема....съответства на огнената стихия в астрологията
чаши -  емоционална украска, съответства на водната стихия в астрологията
пентаклите- бавно и стабилно, материално, съответстват на земната стихия в астрологията
мечове - агресивност,твърдост,категоричност- тук по-ми намирисва на кардинални влияния...търся въздушната стихия,но не я намирам....
интересно е  Simple Smile

# 86
тази карта винаги ми показва "deja vu" ( вече видяно) сякаш съм била вече един  път пред тези порти, и съм била свидетел на  "отварянето" ... усещането мие много реалистично, много веществено и минало
така както говори за илюзията на моето преживяване, така може да ми покаже път, да ме обърка поради това, че не мога да определя времето и мястото и най- вече себе си
Благодаря ти,Вятър. Както винаги настръхвам като ти чета отговора. За мен тази карта е неопозната територия. Излиза ми рядко,но винаги зе нещо много важно в житейски план.
Каквото и да напиша (или да кажа) за нея, чувствам че има и друго,което още не знам или не съм открила. Последното ми откритие за нея е влиянието върху енергийното ни тяло, усещанията, интуицията, сънищата.  Преживяването на физическо ниво на нефизически "неща".

# 87
Луната...много често ми излизаше...През цялото време/период се чувствах като обвита в дебела пелена от мъгла. Знам,че има  път,но дори и контурите се виждат едва -едва.... и ходиш опипом, с недоверие,несигурност. Често се уморавях от усилията да продължавам. Желание да видиш яркото слънце, да вдигнеш пердетата и да го зърнеш.

# 88
Здравейте момичета!   bouquet
Пиша ви с молба да ми помогнете в разтълкуването на едни карти.
Въпросите ми за свързани с това как ще се развият нещата в следващите няколко месеца. Предстоят ми важни изпити през Юли месец.
Желанието ми е да запиша Право - като ще кандидатствам на две места : в София и в Благоевград.
Въпросите ми са свързани с това как ще се представя на изпитите, дали ще ме приемат в желаната специалност и в кой от двата града ще бъде. Картите, които си изтеглих са следните:
1 позиция - 9 ( Справедливост )
2 позиция - 1 ( Магьосникът )
3 позиция - 3 ( Императрицата )

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 89
На въпрос за работа се пада 2 пъти 7 пентакли+ Давол. Това уволнение ли ще да значи?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт