КАРТИ ТАРО - 10

• 55 899
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
можели тази кула да разбие последователността от 10 пентакли?

мисля че в десетката  на пентаклите има законен ред в разтежа на човек. не часовник на времето за скорост, а на Природата като цикли.съперник може да е меча, там май  в разума ще има отклонения в израстъване и напредък, и рядко дотижение на перфектния ум.но това е след натрупан опит,който пък иска и природен разтеж и времеви разтеж(бързо и качествено заучаване)

бля ,бля . бля
 десетката ми е много пазарси образ, защо не и кулата да е един мегаполис.

# 121
  • Sofia
ЦвететоHug  bouquet Къде ги виждаш тези неща, възхищавам се...Аз май доста повърхностно ги гледам, нещо не мога да задълбоча. Но може би ми трябва време и много практика  newsm78

# 122

мисля че в десетката  на пентаклите има законен ред в разтежа на човек. не часовник на времето за скорост,

Странно,на мен пък 10 П ми е много хаотична карта. Дето казваш по-долу- пазар ,тържища ,че даже и събор. Всеки говори един през друг и никой никого не слуша и задължително един е изцяло глух....

# 123
гледах някакво предаване по  телевизията и имаше жена с карти таро и тя тълкува кулата , като голям град Wink може би понякога е такааааа

Някъде и аз съм го срещала това- има логика.Все пак тя символизира Вавилон  с цялата му предистория.

# 124
Момичета благодаря ви на всички за отговорите  Hug
Вятър че е голям градът голям е,и то доста. Като се замисля моето ежедневие тук си е една малка кула Wink
А какво мислите за рицар мечове, напоследък много често ми се появява, в мои подредби или за близки,сякаш иска да ме подкани тоя рицар да бъда по смела ли Rolling Eyes...

# 125
Какво се слува в живота на човек тези дни?
Колело +Умереност+2 ж (0)
Някой има ли идея какво казва тази комбинация- на мен ми прилича нещо както : "Има какво ,има къде ,но защо"....

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 11:51 от shopkata

# 126
шопи за тоя човек бих казала - или всичко си тече по вода ( в смисъла на еднотипното му ежедневие), или ...защо- сам решава какаво да направи. в момента е заобиколен от възможности,които са като идии за реализация,без обещания  обаче. нужно е време,интерес,воля....

http://monor.nice-forums.com/t17-topic

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 12:30 от *МЕГИ*

# 127
Какво се слува в живота на човек тези дни?
Колело +Умереност+2 ж (0)
Някой има ли идея какво казва тази комбинация- на мен ми прилича нещо както : "Има какво ,има къде ,но защо"....

нови начала, проекти в работата и човешката сфера
всъщност  те му се предоставят от съдбата и той само взима макар и  недоброжелателно в началото- промяна ( може и жилищна да е)

на човкеа му се завъртял живота по друг начин, нов и го завърта усилено

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 15:04 от Вятър

# 128
Здрвейте, нищо не разбирам от карти Таро, но преди време намерих едно тесте карти вкъщи и ми стана интересно. Иска ми се да се понауча поне за начина по който се редят, доколкото разбирам правя някаква подредба и търся отговор на въпрос. Репих обаче, че докато съм начинаеща мога да си тегля понякога по една карта, за деня. Има ли смисъл, правилно ли е според вас? В смисъл, дали тази една карта изтеглена просто така, за този ден, може да ми донесе информация. Днес изтеглих 6 жезли, което е доста добра карта като цяло, ама се чудя да и се радвам ли Simple Smile Мерси предварително.

# 129
така се прави- теглиш една или три за деня, и идеята е малко като  медитация върху едната карта, мислиш за нея, търсиш някаква нейна проява в деня, понякога трите карти са буквално събитийни.

за 6 жезъла - споделям личен контакт и то в дневна момбинация. искаш или не нещо да свършиш, ще го свършиш, за момента ще изпиташ ако не доволство от себеси,то поне от сътрудници.абе малко като на изложение вървят нещата.панаир на суетата, но все пак има доза доверчивост към ближния.

# 130
Здрвейте, нищо не разбирам от карти Таро, но преди време намерих едно тесте карти вкъщи и ми стана интересно. Иска ми се да се понауча поне за начина по който се редят, доколкото разбирам правя някаква подредба и търся отговор на въпрос. Репих обаче, че докато съм начинаеща мога да си тегля понякога по една карта, за деня. Има ли смисъл, правилно ли е според вас? В смисъл, дали тази една карта изтеглена просто така, за този ден, може да ми донесе информация. Днес изтеглих 6 жезли, което е доста добра карта като цяло, ама се чудя да и се радвам ли Simple Smile Мерси предварително.

Да,това е нещо като основа в таро - да си изтеглиш карта за деня. Вземи си книгата на Дж.Бънинг "Ръководство по таро", там има достатъчно упражнения за начинаещите.

# 131
Съгласан съм с това което казват момичетата. Аз почнах със форумите и много книги,а също и с дневни карти ,които продължавам да ги тегля.За мен, като че сега с една карта за деня  ми се струва по-ясен вариант. Това което ми прави впечатление ,че понякога една и съща какрта имат и носят различно посляние за работещия с какртите. Например за 6 ж от мой опит мога да кажа ,че ако имаш някава цел я постигаш ,но наистина с много зор.Финала е мнго добър ,но до него е наистина стресова.Да мисля че има мнго стрес в 6ж преди достигнаето на целта.

# 132
Това прочетох за картата сутринта, след като я изтеглих:
"Публично бурно одобрение, добри новини, важни новини, печалба, приходи, напредък, постижение, възнаграждение за усилна работа, чудесни шансове. На фокус са успех и победа.
Картата показва заслужена победа, след период на борба, а също получаване на чудесни новини, които да подчертаят тържествуването.
Шест Жезли символизира триумф, победа, добри новини, големи очаквания, слава, надежда и напредък."
Не мога да отрека, че се оказа вярно. Е, не чак така емоционално, но имам и новини и похвала и приходи, като резултат от усилия и много работа. Изтеглих я умишлено, защото знаех, че днес е такъв ден. Изобщо става все по-интересно, но бая има да се дълбае.

# 133
ей, пак тия красиви карти
тути, разбързала си се нещо.. за сватба ли и де реч, за обединяване на 2 имота и ли пари.... има и някакво разделяне, отделяне- както и да е в живота ти е настъпила качествена промяна  на местоживеене, хора, околна среда

- ще стане мисля, че вече има интерес.... ама успокой топката, ако можеш  bouquet

п.п. тая втората карта е много красива, ако не беше за имот бих казала, че ще забременяваш Thinking,

п.п.п.тути, намислила си нещо  надявам се да е добро
Искам да ти пратя лично, но пощата ти е пълна...

# 134
Привет момичета ..... Шопи по твоето питане съгласна с Вятърчето....

Общи условия

Активация на акаунт