КАРТИ ТАРО - 10

• 56 159
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
това за което ме питаш се запитах и аз . понеже 
Цитат
Въпросът на жената ми се стори глупав, но картите са интересни. Пита се дали Х. ще има чувства към нея
... понеже самият въпрос и ти си го окачествила то и картите са подали такъв отговор.
 за мен  думата ''дали'' е звездата като отговор на въпроса. именнео тази звезда ме подвежда на там да смятам че  са отражение на нея.
  инък тези две чаши с отшелник,влюбени,светът,дяволът за мен  подсказват че той има влечение към няколко дами,било то и заради двата пажа. 

# 601
  • плевен
Здравейте.Ще ви помоля за помощ...
Ще ме потърси ли С. до края на седмицата?Отговор-коментар-съвет-резултат

Благодаря.

# 602
  • плевен
Здравейте,едно въпросче на което ще има отговор в понеделник.Човекът С. е съкратен от работа,но има шанс да бъде назначен  отново в понеделник,та въпросът е ще бъде ли назначен С. отново на работа?
отговор-коментар-съвет-резултат

....човекът ми  е близък и незнам правилно ли тълкувам,но все ми се ще да мисля че след някакъв спор или скандал с някой началник ще се развие всичко в негова полза и ще бъде върнат на работа Thinking

обратна връзка:назначен е на работа,но след много нерви и напрежение

# 603
  • Пловдив
Привет. От доста време се чудя какви карти да си купя, гледах в няколко книжарници и не мога да избера. Да ми дадете съвет на какво да се спра заедно с книга за обучение. Мислех да се записвам на курс, но ми се объркаха нещата.
Лек и слънчев ден на всички.

# 604
хубава е тази подредба и ми се иска да споделиш малко повечко за нея, как се  сработи,на кои въпроси е подходяща , как е усещаш. аз лично се запъвам на тази с три карти-или неподходящ е въпроса към картите,или самото усещане  ни води не като отговор, но и като време през минало и малко след миналото Simple Smile ... обичам КК , сложен е  но ме кефи,понякога не успявам да уловя всичко от  това което искат  да кажат картите...

но да се върна на 5твоите карти - звездата там където е  ми се струва че  или дамата често пита  такъв въпрос, или наистина картите са  нейната  ''надявка''. за дълбоки любови картите не ми говорят, но за  интимен помисъл -да. Wink

Здравей Меги  Simple Smile
Подредбата няма точно определени позиции сама си я "открих" много ми е удобна, един вид - моя начин. Забелязала сам, че когато гледам със 7 карти винаги първите 3-4 карти показват минали събития и какво се случва в момента, а останалите - евентуално развитие на събитията и влиянията в тях. Сякаш излизат събитията в последователен ред. Келтският кръст е много по-хубава подредба, много точна и дава изчерпателна информация, особено ако тегля допълнителни карти на определените позиции. За развитие на нещата в събитиен план е супер.  Simple Smile Но понякога, особено за въпроси, засягащи чувства предпочитам да гледам със 7-8 карти една след друга.   Grinning
Имам въпрос, в тази подредба картите са огледало на чувствата на жената, но тя конкретно питаше за тези на Х., виждаш ли картите изцяло като нейните чувства и ако да, защо?

Здравейте, момичета, аз съм много объркана от вашите тълкувания - в смисъл - нали има конкретен зададен въпрос ? Картите значи идват като отговори на този въпрос - защо тълкувате нейните надежди и чувства? Като се има предвид подредбата, която, доколкото разбрах, има минало и развитие сега и после, може да се тълкуват НЕГОВИТЕ чувсттва в развитие, така да се каже?
Като са излезли паж Ч, светът, асо пентакли, и дори дяволът, за мен значи, че ще има и, и имайки предвид предишните 2Ч, звезда и любовниците - според мен ще се задълбочат.
Да не си помислите , че се заяждам с вас или искам да се изкарам много веща - нищо подобно! Наистина ви моля да обясните вашето разбиране за тълкуването при този конкретно зададен въпрос. Нали затова сме тук, да си говорим Simple Smile   bouquet   Thinking

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 11:56 от Jassmin

# 605
Здравейте.Ще ви помоля за помощ...
Ще ме потърси ли С. до края на седмицата?Отговор-коментар-съвет-резултат

Благодаря.

Цвете, тази подредба ми е малко странна за този въпрос - има коментар и съвет, а пък въпроса ти е ТОЙ дали ще направи нещо.
Като гледам тези карти, не ми се струва, но не съм много сигурна. С този дявол накрая....да не си останеш само с силното желание да те потърси...Дано да не позная!  Peace

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 14:39 от Jassmin

# 606
хубава е тази подредба и ми се иска да споделиш малко повечко за нея, как се  сработи,на кои въпроси е подходяща , как е усещаш. аз лично се запъвам на тази с три карти-или неподходящ е въпроса към картите,или самото усещане  ни води не като отговор, но и като време през минало и малко след миналото Simple Smile ... обичам КК , сложен е  но ме кефи,понякога не успявам да уловя всичко от  това което искат  да кажат картите...

но да се върна на 5твоите карти - звездата там където е  ми се струва че  или дамата често пита  такъв въпрос, или наистина картите са  нейната  ''надявка''. за дълбоки любови картите не ми говорят, но за  интимен помисъл -да. Wink

Здравей Меги  Simple Smile
Подредбата няма точно определени позиции сама си я "открих" много ми е удобна, един вид - моя начин. Забелязала сам, че когато гледам със 7 карти винаги първите 3-4 карти показват минали събития и какво се случва в момента, а останалите - евентуално развитие на събитията и влиянията в тях. Сякаш излизат събитията в последователен ред. Келтският кръст е много по-хубава подредба, много точна и дава изчерпателна информация, особено ако тегля допълнителни карти на определените позиции. За развитие на нещата в събитиен план е супер.  Simple Smile Но понякога, особено за въпроси, засягащи чувства предпочитам да гледам със 7-8 карти една след друга.   Grinning
Имам въпрос, в тази подредба картите са огледало на чувствата на жената, но тя конкретно питаше за тези на Х., виждаш ли картите изцяло като нейните чувства и ако да, защо?

Здравейте, момичета, аз съм много объркана от вашите тълкувания - в смисъл - нали има конкретен зададен въпрос ? Картите значи идват като отговори на този въпрос - защо тълкувате нейните надежди и чувства? Като се има предвид подредбата, която, доколкото разбрах, има минало и развитие сега и после, може да се тълкуват НЕГОВИТЕ чувсттва в развитие, така да се каже?
Като са излезли паж Ч, светът, асо пентакли, и дори дяволът, за мен значи, че ще има и, и имайки предвид предишните 2Ч, звезда и любовниците - според мен ще се задълбочат.
Да не си помислите , че се заяждам с вас или искам да се изкарам много веща - нищо подобно! Наистина ви моля да обясните вашето разбиране за тълкуването при този конкретно зададен въпрос. Нали затова сме тук, да си говорим Simple Smile   bouquet   Thinking
Никакво заяждане няма Grinning Тук сме, за да обменяме опит пък и всеки е различен - по различен начин тълкува  Hug Всъщност аз казах на жената същите неща, които ти написа, но след тълкуването на Меги и на други потребителки пък и от опит вече съм убедена, че в картите често се отразява И състоянието на питащия, но за мен конкретно тук то е само в началото - звездата с две чаши   Grinning Ето как аз виждам нещата - Паж чаши до света - прието предложение или поднесен шанс за започване на един нов цикъл, ново начало на отношенията след раздялата - отшелникът с влюбените.Като го гледам това асо пентакли до дявола ми носи чувство на изгаряща страст,за секс, а паж пентакли е накрая като че ли да покаже, че за Х. това е едно ново начало и нещо, в което той ще види перспектива  Simple Smile Това, което каза Меги за влечението му към няколко дами ме заинтригува- изобщо не се бях сетила

# 607
Ескар, благодаря,
Сега една задачка- закачка – Келтски кръст, въпросът е за тенденцията на развитие на отношенията между мъж и жена.  Гледа се на мъжа. В момента отношенията им са в застой, основно заради него.  За мое съжаление забравих картите на позиции 7 и 9 (миналата седмица беше гледането), но и другите са доста интересни!
1 -  Страшният съд
2 – 4П Об.
3- под него – 6П
4-зад него – Отшелникът Об.
5 – над него – 10 Ж Об.
6 – бл. Бъдеще – 2 М – с допълнителни 9Ч Об и 8Ч
7 – забравих, май беше Луната, но не съм много сигурна Blush
 8  - 7Ч  Об
 9 -  Забравих ама пак беше нещо обърнато май  Blush
10 – Кулата!  Shocked С доп. КралП ОБ., 10 М ОБ и 6 М.

Какви коренно противоположни карти на 6 и 10 позиция! И не само!
Тази 6П на поз 3 ми изглеждаше като 4е се опитва да нареди, да пренареди 4увствата си, и ССъд на 1-ва, няма да пища пове4е, за да не влияя!
Моля, момичета, давайте тълкуванията си! Това май е на-интересния КК, който съм хвърляла досега! Тази Кула направо ме шашна, особено с Об Крал на П, който все едни също пада от нея!  newsm78

Благодаря и чакам с нетърпение мненията ви!
 Hug

# 608
Ескар, благодаря,
Сега една задачка- закачка – Келтски кръст, въпросът е за тенденцията на развитие на отношенията между мъж и жена.  Гледа се на мъжа. В момента отношенията им са в застой, основно заради него.  За мое съжаление забравих картите на позиции 7 и 9 (миналата седмица беше гледането), но и другите са доста интересни!
1 -  Страшният съд
2 – 4П Об.
3- под него – 6П
4-зад него – Отшелникът Об.
5 – над него – 10 Ж Об.
6 – бл. Бъдеще – 2 М – с допълнителни 9Ч Об и 8Ч
7 – забравих, май беше Луната, но не съм много сигурна Blush
 8  - 7Ч  Об
 9 -  Забравих ама пак беше нещо обърнато май  Blush
10 – Кулата!  Shocked С доп. КралП ОБ., 10 М ОБ и 6 М.

Какви коренно противоположни карти на 6 и 10 позиция! И не само!
Тази 6П на поз 3 ми изглеждаше като 4е се опитва да нареди, да пренареди 4увствата си, и ССъд на 1-ва, няма да пища пове4е, за да не влияя!
Моля, момичета, давайте тълкуванията си! Това май е на-интересния КК, който съм хвърляла досега! Тази Кула направо ме шашна, особено с Об Крал на П, който все едни също пада от нея!  newsm78

Благодаря и чакам с нетърпение мненията ви!
 Hug
Страшен съд + 4 пентакли - ГОЛЯМ ИНАТ и много странно решение за бездействие, но той си знае. По 6 пентакли - готов е да се раздава, има какво да даде на жената, но този инат ще доведе до кулата - срива в отношенията им. За мен няма нищо странно между 6та и 10та позиция - напротив  2 меч+9чаши+8чаши - ОТНОВО бездействие и застой - няма никакви действия нито от негова страна нито от тази на жената и с тези 8 чаши - някой ще се оттегли именно заради липса на развитие. Важни са картите, които не помниш... Също имам въпрос той имал ли е взаимоотношения с нея в миналото,тази жена да не би да го е оставила преди, защото обърнат отшелинк + 10 жезли обърнати ми говори за това или тежка самота, или и двете едновеременно.

Според мен кърста като цяло показва какво ще се случи между тях ако мъжът продължи в същия дух

# 609
4 пентакли и страшния съд понякога са като 4 меча и страшния съд- много мазо, който се държи по този начин  не иска нещата да се развалят, но не умее и да е щастлив- единсвеното нещо, което усеща е болка и поради тази причина продулжава да си я причинява ( без съзнателно д аиска да развали) - резултатът е кофти, но ако осъзнае поведението си  няма да е така:)

# 610
Благодаря, моми4ета, поясненията са: по мои наблюдения той много я харесва и то от доста време, не са ималои никога връзка в класи4еския смисъл, но интимност, близост и раздаване между тях - да, тя е по-своенравна, по-голяма от него и той не е свикнал да бъде с такива жени, и все си намира по -послушни за връзка. В момента той Е във връзка отскоро с такава жена именно и в този смисъл двамата ни герои нямат никакви отношения в момента. Тя не го е зарязвала, а той е този, който бяга, така да се каже. Затова по-скоро целият кръст е за неговите емоции според мен.

Тълкувате ли Кулата в този смисъл като емоционално просветление? пропадане на Кралското Пентакъслко в него , един вид?  Laughing
Вметка - хвърлих на моя глава три карти за Емоциите и 4увствата му към тази жена - не толкова какво е в главаата му, а в СЪРцето му към нея и отново  Shocked  Shocked - 4 П,  Дяволът с доп. 3М и СМЪРТТА Об. Аз го разтулкъвах така- собствени4еско 4увство, желание да я контролира, да я притежава, ревност, и това 4е в сърцето си той не може да я пусне, опитва се да приклю4и, но не му се полу4ава! Наистина голям инат!
Ескар, Вятър , кажете какво мислите като знаете това, моля. Много ми е интересно и полезно вашето мнение и за двете подредби! Какви карти само!
Изобщо който иска да коментира, да заповяда   Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 21:41 от Jassmin

# 611

Jassmin, не мога да ти дам отговор за кулата, заради липсващите карти.

Келтски кръст - Какви събития ще се случат в живота ми до края на Април
Не съм си хвърляла карти до сега на такъв въпрос, резултата е интересен
1 Светът
2 6 чаш
3 рицар чаш
4 маг (отзад)
5 крал меч (горе)
6 влюбените
7 крал чаш
8 Папата
9 паж чаш
10 Слънцето

По принцип подредбите ми не ми се очашват така  Laughing

# 612
  • София, Лагера
Здравейте момичета! Simple Smile

Чували ли сте, че различните колоди "черпят информация" от различни места Rolling Eyes. Преди малко го прочетох в един форум и много ме озадачи. Беше даден пример с Марсилското Таро, което е много старо и неговият източник на информация е съответно също толкова стар.

Аз напоследък доста задълбах в картите и ми се получава доста точна информация. Но знаете ли какво забелязах - понеже четях тълкуванията на картите от много различни места, често информацията не само не се препокрива, но и си противоречи. И аз малко поизоставих четенето, а си карам по интуиция. Чудя се това дали не е твърде самонадеяно от моя страна, дали не съм си повярвала много, зарадвана от късмета на начинаещия  Rolling Eyes Simple Smile

Как е/е било при вас, моля споделете?

# 613
  • София, Лагера
Eskar, има ли някаква стандартна подредба на Келтския кръст, която се ползва? Аз отново намирам различни, които на различните позиции имат различни значения.

Например:
по Банцхаф позиция 3 е this crowns you
докато по друга схема е distant past

пак се обърках  Rolling Eyes hahaha

# 614
Здравейте момичета! Simple Smile

Чували ли сте, че различните колоди "черпят информация" от различни места Rolling Eyes. Преди малко го прочетох в един форум и много ме озадачи. Беше даден пример с Марсилското Таро, което е много старо и неговият източник на информация е съответно също толкова стар.

Аз напоследък доста задълбах в картите и ми се получава доста точна информация. Но знаете ли какво забелязах - понеже четях тълкуванията на картите от много различни места, често информацията не само не се препокрива, но и си противоречи. И аз малко поизоставих четенето, а си карам по интуиция. Чудя се това дали не е твърде самонадеяно от моя страна, дали не съм си повярвала много, зарадвана от късмета на начинаещия  Rolling Eyes Simple Smile

Как е/е било при вас, моля споделете?
По мое мнение в това е тънкостта, да се доверяваш на интуицията и да се сприятелиш с картите. Не е толкова важно къде какво пише, а на теб какво ти разкриват картите и какво се случва в действителност.

Общи условия

Активация на акаунт