КАРТИ ТАРО - 10

• 56 004
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • 5 етаж в ляво
http://www.orakels.org/php/?m=wo_tonline&select=4&c0=59& … mp;c9=10&u9=1
а ето какво се получи при другите карти....и за да не ви притеснявам,ако има някъде тълкуване на карти таро,моля пуснете линк и сама ще се опитам да си ги гадая.....не съм изчела темата за което се идвинявам  Embarassed  bouquet

# 661
  • София, Лагера
danidji , ето тук има тълкувания на картите:

http://www.taroastro.com/malkiarkani.php
http://www.astrohoroscope.info/taroarkani.htm
http://www.newagestore.com/Divination/Tarot/Tarot-Cards.aspx

БТВ от това, което пращаш ни езика разбирам, ни самите карти. Confused

# 662
  • 5 етаж в ляво
Благодаря ти Ноеми   bouquet
затова се допитах до вас,защото и на мен езика не ми говори абсолютно нищо,опитах и с Гугъл и там нищо,но все пак опитах и линковете които ме прати.Благодаря  bouquet
а ако все пак някой може да разчете картите от линка ми,няма да откажа Heart Eyes

# 663
Защо се занимавате с такива сайтове, почти никога не са ми излизали верни карти.
Най-добре ти самата или някой друг да ти хвърли карти.
Единствено в  http://tarotreadingpsychic.com/  съм забелязала, че дневната карта винаги e вярна.

# 664
  • София, Лагера
А аз пък изобщо не вярвам на сайтове   Rolling Eyes честно казано не вярвам и ако питащият не е пипнал картите. Ама това си е мой бъг. Wink

# 665
и аз вече не се притеснявам да ми барат колодата когато искат да  редя на приятели .
но имам такива които искат да им гледам, а не задават въпроса устно...

# 666
 аз бъркам  и оставям картите- те теглят - аз редя
 или те бъркат, те теглят, аз редя:)
обичам да пипат, за да си е тяхната енергия  bouquet
понякога поставям картите на земята ( обичам да редя на земята)  и ги разстила, и така питащият сам си избира:)

но понякога ми се иска картите да :чувстват" само мен и тогава  ги държа в ръце и не гледам на други хора:)

# 667
  • София, Лагера
Е, и аз точно така! Даже преди да хвърлям на някой друг му ги давам да си ги подържи 10ина минути. Скептична съм към това какви карти биха излезли на друг, ако не ги докосне, може и да не е цепене, просто допир, да усетят енергията му.
Аз па как вещо се изказах, сякаш цял живот с това се занимавам Laughing.

Момичета, да споделя, много добре ми се получава. Девойките, на които гледам казват, че много им познавам. Аз често не съм запозната със ситуацията им, понякога и въпроса не знам, но се получават съвсем смислени тълкувания.  Party

# 668

Аз па как вещо се изказах, сякаш цял живот с това се занимавам Laughing.

що пък не:)
има общо взето 3 основни  теми: любов, здраве, пари.. като жени обикновено все  първото ни е в главата:)
въобще не  ги омаловажавам, но понякога има и по- интересни въпроси

# 669
друиди и уика са си мои, както казва Вятър да си чувстват мен.
там въпросите са отнесени малко с по-сериозни питания,колко сериозни не зная са за другите,но винаги имат вкус на нещо по езо,окултно и душевно...
с тях за първи и единствен път усетих карта,жива-рицат чаши, босия крак,хладианта и росата върху моя...беше странно и красиво усещане

кристин димитрова- силно битови и финасистки настроени на отговори карти-работа,бизнес,ежедневие

в последно време  съм с интуцията към ленорман .

# 670
  • София, Лагера
Момичета, тези дни се замислих за картите от гледна точка на религията - това си е грях. Следва ли някакво "наказание" за бъркане в нещата, които не са видими от пръв поглед?
Интересно ми е какво мислите по въпроса, моля споделете!

# 671
 Thinking усет,нужда,нагласа ... религията?- норма или свобода . до колко се намесваш в съдбата на някой,с какви въпроси си към таро, слушаш ли таро, и правилно ли разшиташ таро . на този въпрос с религията , могат да излезнат хиляди въпроси, а отговора и бил умишлено скрит преди столетия, така мисля...една религия уика , мился че няма нищо против таро...
 това е мое мнение.има други страшни неща,мисля,но не съм с такива познания,надявам влезна в света на тези отговори...

# 672
Искам да ви попитам - какво мислите за ключовете в таро, за отключване и заключване на колодите с определени карти и т.н. Чела съм такава дискусия в друг форум, но ми е интересно вашето мнение. Нещата тук са по-дълбоки, лично мен ме плашат и не се чувствам сигурна за да ги използвам, но интуитивно съм го правила още в началото.

# 673
Не съм правила специално  заключване, но нещо ми прилича на метода медичи, щом искаш да слагаш определени карти като първа и последна , тогава какво става с картите между тях.
Но пък и а зкато теб съм любопитна да науча  нещичко за ключовете.

Понякога несъзнателно поглеждам долната карта , след гледане и преди да е сложа в кутийката ако е негативна  е сменявам с друга... Heart Eyes, кой знае може да си има причини всичко което става и правим несъзнателно... Peace

# 674
някакво неразположение у мен ,но каква е причината,защо ?
3п-3ж-луна

Общи условия

Активация на акаунт