КАРТИ ТАРО - 10

• 56 054
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета
Нуждая се от помощ за една комбинация, въпросът е много простичък.
Без да навлизам в подробности - кандидатствах с един проект в конкурс с парична награда
Въпросът ми е дали ще бъда избрана - дали ще спечеля
Картите са
4 пентакли + висшата жрица + паж пентакли
допълнителни карти
9 жезли + крал жезли + кралица жезли + влюбените + 7 чаши

Нямам инфо от кой точно се държи конкурса но от картите излиза се държи от мъж и жена като жената има доминантна позиция във взимането на решения, мъжът е пасивен. 7 чаши - ще разбера след седмица кой е победителя

# 646
Eskar , Много ти благодаря  Simple Smile! (изчисти си кутията)

# 647
Eskar- ще получиш известие,но не мисля че ще е парично.

# 648
Не знам дали има само една награда и дали ще получиш най-голямата, но определено трябва да получиш нещо - с този паж, пък и с 4П.

# 649
Не знам дали има само една награда и дали ще получиш най-голямата, но определено трябва да получиш нещо - с този паж, пък и с 4П.
На много места съм чела, че 4 пентакли освен скъперничество егоизъм и ревност, означава и голяма сума пари... За първи път си гледам за такава ситуация само не съм сигурна за висшата жрица по средата дали пи подсказва, че жената движи нещата

# 650
Eskar пощенската ти кутия е пълна,не мога да ти пиша.

Извинете ме  за спама! Приятен ден на всички!   bouquet

# 651
Eskar- ще получиш известие,но не мисля че ще е парично.

къде видя известие?
 заради един от рицарите ли? дано да е парично такова:)

що се отнася до 4 пентакли много рядко съм ги виждала като голяма сума пари, които да са "задържани" от питащия, но често пъти съм виждала 4 пентакли, като  доста задържано  последствие от 4 чаши.. следствие от обида, емоционала застиналост- това  не е по гледането,а за идеи:)

# 652
А какво мислите, че прави висшата жрица по средата?  newsm78 Много странно ми се вижда

# 653

известие,съобщение,вест изобщо всичко което значи  някакъв вид отговр  го видях  във жрицата и пажа. жрицата защото тя е писмен вариант на получен отговор,а пажа вестоносец.Да -заради пажа  е
Цитат
ще получиш известие
. Simple Smile

Винаги се сещам за тази жрица че изкача с проблем от недоглеждане,нещо  нередно в документи,непълни,не навреме дадени,липсващи такива- това  от лично теглене преди време...

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 10:42 от мегата

# 654
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:34 от мегата

# 655

известие,съобщение,вест изобщо всичко което значи  някакъв вид отговр  го видях  във жрицата и пажа. жрицата защото тя е писмен вариант на получен отговор,а пажа вестоносец.Да -заради пажа  е
Цитат
ще получиш известие
. Simple Smile

Винаги се сещам за тази жрица че изкача с проблем от недоглеждане,нещо  нередно в документи,непълни,не навреме дадени,липсващи такива- това  от лично теглене преди време...

Благодаря за пояснението, вярно е писмено ще получа отговор и резултатите  Grinning

# 656
Здравейте, пуснах си три карти на въпрос ще бъдем ли заедно (ще имаме ли връзка) с Х.
Паднаха се Кралица пентакли, Асо пентакли, 3 жезли. Общо взето като извод - някакво зацикляне, неяснота. Много са материални картите и не ми говорят много. Хрумвания ако има някой, ще се радвам.

# 657
# 658
Здравейте, пуснах си три карти на въпрос ще бъдем ли заедно (ще имаме ли връзка) с Х.
Паднаха се Кралица пентакли, Асо пентакли, 3 жезли. Общо взето като извод - някакво зацикляне, неяснота. Много са материални картите и не ми говорят много. Хрумвания ако има някой, ще се радвам.
Повече на приятелство ми прилича. 3Ж освен това за мен е или търсене на трети човек и неговата поява, или дълго дълго чакане на нещо да се случи.

# 659
  • 5 етаж в ляво
Здравейте момичета ! Опитах със сайта пуснат от мегата и ето какво се получи...нямам никаква представа какво е,но картите изглеждат адски зловещо...може ли някой да хвърли по голяма яснота.....че то така и така нещата са мн зле,сега и картите като видях си мисля че нещо ужасно предстои Cry
http://www.orakels.org/php/?m=wo_tpersonalcard

Общи условия

Активация на акаунт