КАРТИ ТАРО - 10

• 56 056
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, какво мислите за времето на случване на събитията, излизащи в подредба КК при НЕзадаване на конкретен срок?
Аз съм забелязала, 4е ако задам въпроса по -глобално, така да се каже, например Х и У имат ли бъдеще като двойка  - елементарен въпрос, ама така ми хрумна  Grinning , та тогава резултата в КК на 10 поз. обикновено наистина е напред в бъдещето, като по-стабилен резултат, като трайна тенденция.
А когато го задам просто като тенденция на развитие на някаква ситуация, отношения - тогава поз.6 се проявява след около 7-12 дни , а поз.10 е около 30-40 дни и е определено по-важния резултат.
В началото аз обръщах внимание пове4е на 6-та и по-малко на 10-та, защото ми се струваше, че резултата от 10-та не се сбъдва, но с времето разбрах, 4е не е така - 10-та определено е по-важната позиция, особено ако се падне голяма аркана.
Ще ми бъде интересно да науча за вашите наблюдения.
Поздрави на всички и приятни почивни дни!   newsm44

# 631
да,обикновено 6 позиция е близко бъдеще. 10 е някак прескачане  на времето и показва самия резултат който идва след сбъдването на  6... Thinkingкак да го обясня Sad мисля си че ти добре си се насочила  Simple Smile.
 ако в 10 е кралска особа-показва човек.
 но ако е голям аркан- показва наистина че нещо ще последва  след  сбъднатото  6 .

# 632
понеже си водя записки от 2009 насам забелязах, че 10 позиция е  за около 6 месечен период напред и е резултата от 6-та . А когато въпросът е много общ то и отговорите са общи и нямат срок, дори може и да не се  изтълкува правилно. Например имат ли Х и У бъдеще като двойка отговорът може да е "да", но дали това бъдеще ще е добро за тях това няма да разберем от картите на този въпрос. Затова винаги въпросът трябва да е много конкретен дори и във времето. Може би на въпрос " ще бъдат ли щастливи Х и У заедно" би дал по-конкретни отговори или нещо подобно.

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 16:54 от Dojh

# 633
ето един КК . тук на 10 е голям аркан.подредбата е за жена,която преживява раздяла. въпрос- тя и тази раздяла до къде ще стигне, смисъл нещо като общо гледане,като изход от страданието което сега има.

1-3чаши
2-9жезъла
3-4жезли
4-7пентакли
5м-2жезли
6б-9меча/рицар чаши
7-10меча
8-паж пентакли
9-2 меча
10-жрец/светът

понеже не използвам сигн,картата 3 чаши реално показва трима.да проблема е че има трети(любовница).питащата  според мен е подозирала,но страха е пречил да види проблема ясно.тя е разчитала,и разчита на  привързаността,на времето в което са били заедно.склона е да изчака.склона е на компромис. хората около нея  ще са малко ''клюкари'' или съветници. лошото сега ще бъде заменено и с хубаво,ще има посланник на добри вести. в 10- виждам сериозна обвързаност.

# 634
Млако помощ за КК - на 6 позиция Асо жезли + Луна и Звезда
на 10 позиция - 3 меч + Слънце и 5 пентакли.
Затрудняват ме комбинациите Луна + Звезда  и Слънце + 5П, тъй като за мен са противоположни карти.
Въпросът е за очаквани професионални промени.

При условието, че виждам само тези две позиции, моето мнение е: в близко бъдеще - може би възстановен ентусиазъм или подобрени отношения, връщане на надеждата, на искреността, щедростта, но Луната на тази позиция показва, че те няма да са в пълната си сила,убива ги с неяснота, скрити страхове и несигурност. А 10-та - някой определено си отива и поема сам по пътя си. Раздялата е налице 100% с 3М и 5П. Слънцето тук за мен подсилва останалите две карти в смисъл - разделяме се, отивам си САМ по пътя, време е да помисля за СЕБЕ СИ.
Трите карти, които си изтеглила за смяна на работодател не мога да тълкувам, защото не разбрах конкретния въпрос, който си задала. Но 6П права за мен определено е карта, значеща получаване.

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 22:18 от Jassmin

# 635
понеже си водя записки от 2009 насам забелязах, че 10 позиция е  за около 6 месечен период напред и е резултата от 6-та . А когато въпросът е много общ то и отговорите са общи и нямат срок, дори може и да не се  изтълкува правилно. Например имат ли Х и У бъдеще като двойка отговорът може да е "да", но дали това бъдеще ще е добро за тях това няма да разберем от картите на този въпрос. Затова винаги въпросът трябва да е много конкретен дори и във времето. Може би на въпрос " ще бъдат ли щастливи Х и У заедно" би дал по-конкретни отговори или нещо подобно.
Съгласна съм с теб  - въпросът винаги е основата и трябва да се тълкува винаги в неговия контекст = поне това съм разбрала от скромния ми опит.
Един конкретен въпрос ( това, че пазиш записките си е чудесно) - забелязала си, че 10 поз. се проявява след около 6 месеца - в тези случаи кога се сбъдват събитията, показани на 6-та?

# 636
Здравейте, искам да си задам един въпрос към картите - опитах отново сама, но не можах да разтълкувам и за жалост и не си записах какво се падна.
Конкретният въпрос е ще бъдем ли заедно с Н?
Ще се радвам, ако някоя от вас прояви интерес и погледне каква тенденция показват картите.
Поздрави!

# 637
Меги, определено Жрецът и Светът показват връзка и то стабилна- хармоничен завършек на  етап от събития, може би  всяко зло за добро.

Жасмин, 6 карта е за по-кратък период ако няма зададен такъв - може би както писаха по-горе до 1-2 седмици. Например на въпрос за нова работа в следващите 3 месеца картите отговарят
1- А Ж
2- А Ч
3- 2 ж
4 - Кл П
5 - Луна
6- Обесен
7- 8Ч
8 - 4 М
9 - 8 М
10 - Кл Ж + 7 Ж + П Ж
Работата дойде след 6 месеца и работодателя е Кл Жезли- по моите тълтувания властен човек, лидер, деспот.

А при дилема коя от двете длъжности да избере човекът на въпрос "ще избере ли работа А"
резултата е
1 -Паж Меч
2 - В.Жрица
3- Паж П
4- Паж Ж
5- 2 Ч
6- 4 М
7-2П
8- Дявол
9- АЖ
10- Светът +Звезда+ Глупак
До една седмицаа избра работа 2 а не тази, но пък си е доволен човекът, макар й не напълно откъм заплащане. Имеше по-големи надежди.

Ето и КК за работа 2
1- Сила
2- 10 М
3- Кл Ж
4- 8П
5- 7М
6- Смърт + Колелото + Любовници
7 -АП
8- 5П
9 - 7Ж
10- 8П + РМеч + ПП

Въпросите са от 2010г.

Миа, сега нямам муза за гледане ако друг го сърбят ръцете да се пробва.

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 18:18 от Dojh

# 638
  • София, Лагера
Здравете момичета.
Метнах си едни карти КК на въпрос: Как ще се развият нещата ми с работата?
Контекст: В момента съм майчинство, но сметам вече да се връщам на работа, но ми се иска да не е в същата фирма, а да потърся нова работа. [/i][/size]

Ето и какво излезе:
1. Жрицата
2. 10 М
3 (долу) 4 Ч
4. Любовниците (минало)
5. Рицар Ч (горе)
6. Звездата (близко бъдеще)
7. 7 М
8. Императорът
9. Крал П
10. Асо П

Ето и моите тълкувания:

1, 2: В момента седя и изчаквам да дойде подходящото време (Жрицата) В същото време ми става тягостно и ме е страх от неяснотата. Не знам дали е добре да напускам и да започвам нещо ново, или да заложа на сигурното. Чувствам се „изгонена” и сякаш нямам път назад (10М).
3. На подсъзнателно ниво усещам, че имам възможности, но сякаш не вярвам на тях. Неудовлетворено ми е (4Ч)
4. В миналото ми е било пълна хармония и любов (Любовниците). Но излизам от този си период и го усещам.
5. На съзнателно ниво – някакъв мъж, може би емоционално съм настроена към него (Рицар Ч) ??? не го разбирам
6. В близко бъдеще ме очаква нещо много хубаво (Звездата). Ще ми проработи късмета.
7. Аз се виждам като предател, като човек, който бяга от настоящата си фирма. Имам усещане, че сякаш ще излъжа някого. Неуверена съм.
8. Как ме виждат другите (Императора). Като сериозен, способен и уравновесен човек.
9. Страховете ми са свързани с ????? (Крал П) не го разбирам

10. Крайния резултат (Асо П) – ново начало, амбиции и ентусиазъм.

Очаквано бъдеще 6 + 10 – Звездата и Асо П – много добре ше се организират нещата.

Моля споделете какво мислите за тълкуванията ми!

# 639
Любовниците говорят за голяма дилема, пред която си била и си направила този избор.
Рицар Ч за мен не е човек а е предложение, което си получила или скоро ще получиш /може би до няколко дни/. Звездата и последствието Асо П за мен са поемане по нов и по-добър път, финансов и творчески.

Но това е моето тълкуване. Нека се пробват и другите.

# 640
  • София, Лагера
Благодаря, Dojh! Hug
Интересно тълкувание за Любовниците! Наистина, освен пълната ми хармония (майчинство) имаше и дилема - да се връщам ли там или не  Peace
А за дворцовите карти - много съм зле!  ooooh! Нито ги разбирам, нито ги усещам, нито ми говорят, дори не мога да им запомня значенията като ги чета  Rolling Eyes

С нетърпение очаквам и други тълкувания!  Flutter

# 641
защо толкоз дълго  теглене?
давайте по 3 карти:), че докато ги изчетем

и аз съм за преместване- старта работа вече очевидно не  евариант и й слагаме кръст ( нещо там яко щете разочарова), но явно имаш някаква друга идея и, ако тя е подкрепена от вътрешен човек да се внедриш някъдете или е някаква шмекерия с пари ще имаш успех определено:)

# 642
  • София, Лагера
Ами, Вятър, идея нямам още, но се надявам да ми дойде (към края на лятото)  Laughing Laughing
Иначе и на мен ми се струва, че ще ми помогне някой, с този рицар... пак да видим!

Мерсииии  Hug

# 643
Ще хвърля  Simple Smile Само напиши конкретен въпрос като имаш време
Osnovnia vapros e dali toi ima izgledi da se razmarda i da napravi neshtata da se slu4vat, a ne samo da ziapa, kakto pravi naposledak. Tova me interesuva, a podredbata ostaviam na teb.
Mnogo ti blagodaria!!!  4akam s netarpenie, kakvoto i da izleze.  smile3506
Ще се раздвижат ли нещата между вас?
Паднаха се интересни карти
светът + асо пентакли + 5 пентакли (обесения + 7 мечове+6 жезли)
На този етап няма да има раздвижване с тези 5 пентакли и обесения...  Светът + асо е интересна и силна комбинация, в случая за мен е приключване на даден етап.
Той ще те потърси ли?
рицар пентакли + паж пентакли+3жезли
Определено ДА, но ще има да си почакаш, този рицар е доста муден е картите като цяло  Laughing
.. Въпреки чакането това са много хубави карти!  Simple Smile Паж пентакли също много го харесвам за мен означава перспектива и ново начало, впускане в нещо ново и преустановяване.Изглежда като обновяване на отношенията. 3 жезли може би означава до 3 месеца?

Малко обратна връзка - за раздвижването излезе абсолютно права - за всичко, още не мога да си обясня оба4е какво правеше това хубаво Асо П посредата.

За търсенето  - И трите карти за мен значат абслолютен ПАС! Пажа го беше изтлълкувала като може би да и ново начало ама досега поне такова не е имало, но той горкия паж между тоя муден, пасивен и чакащ рицар и 3Ж, дето за мен е картата или на голямото чакане нещо да се случи или  на това да ти обърнат(обърнеш) гръб, значи много малко. И равносметката - супер вярно. Само не знам едно още, Ескар, тези 3Ж все пак дали няма да  3 месеца? Има още малко време !  Grinning Thinking

# 644

Жасмин, 6 карта е за по-кратък период ако няма зададен такъв - може би както писаха по-горе до 1-2 седмици. Например на въпрос за нова работа в следващите 3 месеца картите отговарят
1- А Ж
2- А Ч
3- 2 ж
4 - Кл П
5 - Луна
6- Обесен
7- 8Ч
8 - 4 М
9 - 8 М
10 - Кл Ж + 7 Ж + П Ж
Работата дойде след 6 месеца и работодателя е Кл Жезли- по моите тълтувания властен човек, лидер, деспот.
......

Въпросите са от 2010г.

Благодаря ти за интересното инфо!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт