Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 874
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Хайде сега и Изкушението - мокро  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 436
http://www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w
За гостите и тези от скобите.....

# 437
Алисаааа! Ще те помоля да ми помогнеш за нещо! Ако можеш, разбира се!
Искам да си сложа като аватар монета от  1 евро - символа на Европа! В чест на Едже!
Евро - Европа - Едже! Защото тя е европейката в този филм!
Имаме си и един аристократ! Но и той е европейски възпитаник!

Освободи малко място в ЛС!!

ОК!
ОООООООО добре дошла
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 438
Мокси,страхотни подгрявки с тези прекрасни фотосесии  bouquet  bouquet

# 439
  • Русе
ani06, anushka, Bai bradar, bganio, bon bon, cvetka79, ddd_7, dejavue, Denitoo, dianaKA, didi 69, dima81b, dorital, eliadn, galin4eto, ina67, IR65, ivva, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, maryes, milena d, mipsy., moni97, moxito, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pkutieva, samoti, TONETO, twin4, vai1, valdes60, valia86, vieenrose, winona, Златна рибка (+ 6 Скрит/и) и 58 Гости преглежда(т) тази тема

# 440
Спокойно и безаварийно гледане на поредните сценаристки щуротии Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 441
  • София
Е, моето не е така горещо, но пък....
Приятно гледане! (а пък аз в това време ще ви приготвя още малко текстчета от 78. еп.)

Хаят – Арас – Еда – в модното ателие:
Хаят – ами, не знам каква е причината ви за това, освен че сте принуден да го направите. Съвсем сам, от нулата, да започнете е много трудно.
Арас – ако Вие приемете да ми помогнете, няма да съм сам. Знам, ще Вие е много по-спокойно на вилата Ви. Но, аз пък много загубих в пътя си дотук. Сега, сам и отново да започна, ще ми се наложи да загубя и време и пари.
Хаят – но, ние не оказваме помощ.
Арас – не е необходимо Еда да прави нещо. Само Вие и аз ще работим. Още повече, така няма да притесняваме и никой друг.
Хаят – на правилен път си, но, отново, според мен е по-добре да си без мен. Според мен, вместо нас можем да ти намерим някой по-добър.
Арас – (влиза Еда)…. Благодаря, че ме изслушахте!
Хаят – и аз благодаря!
Еда – за какво говорихте? За какво беше дошъл?
Хаят – почакай, да си взема дъх. От два часа само говоря, говоря, много ми дойде от разговори.
Да пия едно кафе и ще ти обясня.

Еда – защо не прие да помогнеш?
Хаят – ох, Боже мили! Дай на това момиче само малко ум (налей й акъл)!
Еда – тук няма какво толкова, за което да се дава ум. Арас много помогна на Харун, за да се намери Ямур. А, ти не искаш ли да помогнеш? Приеми!
Хаят – исках, но … не приех! Няма да помогна!
Еда – в такъв случай, аз ще помогна.
Хаят – Еда-а!?!
Еда – е, не се притеснявай, ще говоря с Харун. И на него ще обясня същото.
Хаят – както и да е. Най-малкото, нещо си останала без ум! Сега, остави този Арас-Марас, ами ми кажи къде ще ходите, а?
Еда – и аз не знам. Харун каза, че ще е изненада.
Хаят – толкова хубаво!

Децата на Ферда не искат да отиват на училище (3 част):
Зейнеп – не искам да меря с глупавите деца. Няма да отида на училище.
Мурат – не, ще отидеш, ще им покажа аз на тези деца. Ще накарам всички да съжаляват. Ей, заради това ще отидем на училище. Тръгвай сега!
Зейнеп – е не, нали ти казах, няма да отида!
Мурат – ще отидеш!
Зейнеп – остави ме!
Ферда – сине! Остави на мира сестра си! Днес ще дойда и ще говоря с учителите ви. Става ли така?
Мурат – никой не ти иска да идваш. И да ти кажа ли защо е всичко това? Какво ще кажеш на учителите? Като те попитат, какво е направил вуйчо ни, как ще обясниш на учителите? Всички децата говорят за вас! Да не би майка ни да не е имала връзка с женен мъж, да не би двете ни лели да не са могли да си поделят един мъж. Какво е това, а? От глупаците ние ли да се срамуваме?
Зейнеп – батко?
Ферда – сине!
Тюркян – Ферда, не отивай, остави ги днес да не ходят на училище! Всичко става за сметка на децата. (следва превод на Леман)

Харун – Бурак (за фирмата – от 4 част):
Бурак – аз съм съдружник в тази фирма. Как така не ме допускате да вляза вътре?
Охранител – така нареди г-н Харун.
Бурак – няма да успеете с това поведение и номерца. Ако се наложи ще дойда с полиция и ще вляза вътре. Обадете се на г-н Харун! Ти ще се обадиш ли на г-н Харун, какво чакаш? И аз съм ти шеф. Какво ме гледаш, хайде обаждай се!
Охранител – аз съм охраната от входа, ще кажете ли на г-н Харун, че долу има проблем? Г-н Бурак настоява и иска да влезе... Добре.
Бурак – е, какво стана, какво каза?
Охранител – секретарката ще съобщи на г-н Харун.
Бурак – това което чувам, не си е работа. Не схващаш ли какво е шеф на фирма, а?

Бурак – Не се ли познаваме, така ли? С часове, като непознат ли ме караш да чакам? Но каквото и да правиш, няма да ме спреш. Да бъда в компанията, това е мое право,
Харун – Ти нямаш право на нищо. Още повече пък на акциите. Ще си ги върна обратно.
Бурак – Аз не съм лесен като Арас.
Харун – Ти ще разбереш, ама. Но ако аз не поискам, няма сила на този свят, която да те вкара в тази сграда.
Бурак – Не разбрах. Какви ги говориш ти, бе? Акции са това, и на табелата и моето име трябва да е до това на Харун Арсланлъ. Това да не са ти пощенски марки, акции са, като твоите.
Харун – Веднага напусни!
Бурак – Проклет да си! Пусни ме! От всички ви ще потърся сметка за това. Харун, току така няма да те оставя намира. Ще ти го изкарам през носа…В съда ще ти потърся сметка…. Оставете ме, Господ да ви накаже!... Пуснете ме! Пуснете ме!

Еда и Харун (на кея при продавача на йо-йо):
Еда – когато бях малка, баща ми, със собствените си ръце ми беше направил едно дървено йо-йо… Но аз исках пластмасово, като цветните йо-йо на приятелите ми… Чудех се, баща ми е голям човек, а защо се занимава с такива неща… Сега разбирам, защо като правиш такива неща, децата са толкова щастливи… Едва сега започвам все повече да разбирам баща си….

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 04:21 от milena d

# 442
  • Русе
И Рекси липсва! newsm78

# 443
Кесарче с Мокси сте решили тази вечер преди сценаристите да  ни  пообърката малко главите  #Crazy #Crazy #Crazy

# 444
  • Русе
Приятно гледане!

# 445
  • Варна
Приятно гледане и от мен. Миме да не ти пука  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 446
Mokси, страхотни фотосесии!  love001  love001  love001Кесара , клиповете ти са върха! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 447
  • Монтана
Добра вечер,дами!Моля ви,дайте линкове за АТВ,защото нито един от първа страница не ми се отваря! Praynig Praynig Praynig Praynig
Предварително благодаря от сърце!И приятно гледане! Hug Hug Hug

# 448
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Успях да се класирам за преброяването, че като знам после как се извиняват отсъствия с тия тестове, спукана ми е работата!  hahaha hahaha hahaha
Поздрави за преводачките ни  newsm20, творците ни и на всички, които правят този форум различен!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Готова съм за поредните изненади на Бату  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и на Мелда  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но поне ще ходим на рожден ден!
Да можех и аз да стисна нослето на клоуна, ама ако може с клещи и да държа една включена резачка, да го видя тогава Бату толкова ли ще е ербап!  Crossing Arms

# 449
Добра вечер,дами!Моля ви,дайте линкове за АТВ,защото нито един от първа страница не ми се отваря! Praynig Praynig Praynig Praynig
Предварително благодаря от сърце!И приятно гледане! Hug Hug Hug
Заповядай,Вай Hug

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Общи условия

Активация на акаунт