"Столичани в повече" - тема 2

• 54 978
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
А, нееееееееее - то лютеница т'ва ... Joy

# 406
Ох, аз обаче само лИбовната сцена изкоментирах и Иван Юруков, ама първосигнално така ми дойде. Разнежих се.  Laughing 
Силвия Лулчева много емоционално играе, успява да ти влезе под кожата, талантлива актриса.  Simple Smile

# 407
Ох, аз обаче само лИбовната сцена изкоментирах и Иван Юруков, ама първосигнално така ми дойде. Разнежих се.  Laughing 
Силвия Лулчева много емоционално играе, успява да ти влезе под кожата, талантлива актриса.  Simple Smile
Марийчето, милото, много ми хареса как само стоеше в леглото, спомняше си, и само дето не плачеше от радост Mr. Green Heart Eyes

# 408
Малката щерка е умалено копие на славея .Скица как разпитваше само........... Laughing

# 409
Силвия Лулчева има толкова прецизно модулиран глас  Heart Eyes На мен ми стига само да ми говори  Grinning Аз досега никъде не съм я гледала - освен в предавания и в реклами, струва ми се...А, тя играе много естествено и ненатрапчиво, а същевременно силно и въздействащо... Защо досега са я крили от зрителите? Shocked

# 410
Силвия Лулчева има толкова прецизно модулиран глас  Heart Eyes На мен ми стига само да ми говори  Grinning Аз досега никъде не съм я гледала - освен в предавания и в реклами, струва ми се...А, тя играе много естествено и ненатрапчиво, а същевременно силно и въздействащо... Защо досега са я крили от зрителите? Shocked
Е, сякаш забрави къде живееш:) Толкова малко се снимаше след Перестройката, а който успееше да се докопа до бюджет, канеше всички роднини до десето коляно Mr. Green

# 411
Марийчето, милото, много ми хареса как само стоеше в леглото, спомняше си, и само дето не плачеше от радост Mr. Green Heart Eyes
И аз да бях на нейно място и аз щях да пусна някоя сълза.  Laughing

Този сериал така хубаво ни отразява недостатъците обаче. Много ми хареса накрая как дадаха "любителите на сеира", стоящи и гледащи отстрани чуждото нещастие. И в една предна серия, когато се сбиха Димо и Андрей с пияните в ресторанта, пак показаха стоящия и тихо наблюдаващ човечец, който гледа сеира и хич не му пука. Тъжна, ама толкова реална картинка.  Peace

# 412
  • софия
Мен Силвия Лулчева преди ми се струваше като някаква даденост зад кадър, а сега като й чуя гласа се разсейвам. Например онзи дни ден гледах филма за Лара Крофт, тоест А.Джоли с дублаж и си преставях муцунката на Славейчето. Simple Smile

# 413

Този сериал така хубаво ни отразява недостатъците обаче. Много ми хареса накрая как дадаха "любителите на сеира", стоящи и гледащи отстрани чуждото нещастие. И в една предна серия, когато се сбиха Димо и Андрей с пияните в ресторанта, пак показаха стоящия и тихо наблюдаващ човечец, който гледа сеира и хич не му пука. Тъжна, ама толкова реална картинка.  Peace
newsm10

# 414
  • София

newsm10

освен това показва много тънко проблемите на нашата църква през последните десетилетия  Confused

# 415
И проблемът "тука в България става само по тоя, втория начин" (разбирай с дадено скришом под масата,  с връзки и т.н.)  И аз се смея, смея, ама като се сетя, че тая действителност не е само във филма, и смехът секва.   Confused
Оф, хубаво си коментирах аз само чара на Иван Юруков.

# 416
И проблемът "тука в България става само по тоя, втория начин" (разбирай с дадено скришом под масата,  с връзки и т.н.)  И аз се смея, смея, ама като се сетя, че тая действителност не е само във филма, и смехът секва.   Confused
Оф, хубаво си коментирах аз само чарът на Иван Юруков.

newsm10"Тежко, тежко вино дайте...да пия... че да забравя... " newsm78 Joy Как беше нататък...  newsm78 Embarassed

# 417
И проблемът "тука в България става само по тоя, втория начин" (разбирай с дадено скришом под масата,  с връзки и т.н.)  И аз се смея, смея, ама като се сетя, че тая действителност не е само във филма, и смехът секва.   Confused
Горкият Андрей, призля му, докато гледаше как семейството му е готово да даде живота си за етажа. За българската действителност..И стоеше настрана, уж той е друг, различен, отделно от проблема, а всъщност си точно там и същият. но животът още не му е представил изненадите с пълната си сила. Надявам се, че ще последва моментът, в който и Андрей ще трябва да се намеси, да се смеси "със селяните". Засега мис е струва , че не осъзнава напълно настъпилото противоречие в себе си- иска ми се да видя вътрешната борба на героя и как Иван Юруков ще го изпълни. Знам, че ще е блестящо. Надявам се , че сценарият е в тази посока. Ако не, здраве да е  Mr. Green

# 418
Оф, хубаво си коментирах аз само чарът на Иван Юруков.

newsm10"Тежко, тежко вино дайте...да пия... че да забравя... " newsm78 Joy Как беше нататък...  newsm78 Embarassed
Как мойта мила ме изостави в тежък час Mr. Green

# 419
Горкият Андрей, призля му, докато гледаше как семейството му е готово да даде живота си за етажа. За българската действителност..И стоеше настрана, уж той е друг, различен, отделно от проблема, а всъщност си точно там и същият. но животът още не му е представил изненадите с пълната си сила. Надявам се, че ще последва моментът, в който и Андрей ще трябва да се намеси, да се смеси "със селяните". Засега мис е струва , че не осъзнава напълно настъпилото противоречие в себе си- иска ми се да видя вътрешната борба на героя и как Иван Юруков ще го изпълни. Знам, че ще е блестящо. Надявам се , че сценарият е в тази посока. Ако не, здраве да е  Mr. Green

Да, би било интересно да се види как ще  изиграе подобна вътрешна борба. Но аз да си призная не искам да се смесва, искам да го гледам такъв, идеализиран даже на моменти, но ярък контраст на характерите и ситуациите около него. Наивно може да е, ама хубаво ми става.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт